60890
-
1Darton1 #19663 Azért volt annyira tökéletes az SWG, mert sandbox volt? -
Azért ez nem ua. Egy biztos, erre is lesz egy réteg, de kérdés, hogy elég lesz-e neki arra, hogy működjön 8 évig, vagy roló, mint az SWG-nél, ha megjelenik egy új SW MMO. -
Én 8 év SWG után szintén többet vártam, és bár tegnap délelőtt még kicsit féltem, hogy mi lesz, ha majd véget érnek a küldik, az űrállomáson egy életre elegendő lehetőséget találtam a vendorokat nézegetve, és megnyugodtam.
Nem egy SWG, a feelingje sem akkora, mint amikor ott először betöltődtem jó 8 évvel ezelőtt (az űrhajós rész pedig ...), de elfogadom amit kaptunk, mégha vannak számomra olyan dolgok, amelyek nem tetszenek.
Ilyen lett a világ, leegyszerűsödött az egész MMO piac, és mások az igények a WOW megjelenése óta. Ez van! -
Boncmester #19660 Az a skill, ami channeled, és 3-at üt a karakter? Az szerintem is zavaró. -
Boncmester #19659 Attól, mert egy MMO-nak nincs 10 milla előfizetője, még lehet sikeres.
Mintha azt mondanád, hogy a Jedi visszatér nem sikeres, mert a Titanic több bevételt hozott a moziban... -
Laroa #19658 Ha bukni fog a játék kiderül az első két-három hónap után, lásd az összes eddigi wowkiller dicstelen pályafutását. warhammer, aion, rift, stbstb -
Laroa #19657 Na erre nem tudok mit mondani mert a BH-t lvl 4ig húztam el. Sith warrior animációkkal nem volt semmi gondom, 1et kivéve de az sztem inkább bug.
Többi SW ezt nem találta idegesítőnek?
A ravage skill tök jó lenne ha használhatnám mozgás közben mert elég idegesítő hogy elkezdem csinálni és az npc átfut mondjuk a companionom ütni, vagy az ellenséges player egyszerűen elfut. Ha csak már egérrel fordulok akkor interrupt a skill :/ -
Azért a wowhoz felzárkózni nem hiszem,hogy feltudna mostmár bármi is. Amikor a WoW megjelent kevesebb volt a konkurencia és más időket éltünk. Szerintem az is szép teljesítmény lenne ha 1 év után nem csökkenne, hanem nőne az előfizetők száma. Akkor valószínűleg valami jót sikerült alkotni. -
Ha felzárkózik a WOWhoz és masszívan évekig sokan nyomják majd, igazad van/volt, ha nem, neki van/volt. -
Arc animációnál a Steven Seagalos rész arra vonatkozott,hogy pl a Battle Stance annyiból áll a bounty hunternél,hogy kinyújtja előre a kezét, de még a test tartása se nagyon változik. Tehát Seagal effektus. -
Boncmester #19653 Az űrhajózás tényleg tök fun, nem hittem volna, de élveztem :D Jópofa kikapcsolódás :) -
Bhalage #19652 meg a modern warfare!!!!!!!oneoneeleven
(amugy true) -
...őőő...azt várom el,hogy amiket leírtam pl ne legyenek benne vagy máshogy működjenek? Kicsit úgy érzem, hogy te meg a barátod csak azért kontráztok rá a dologra mert "OMG NEGATÍV VÉLEMÉNY HALÁL!!!". Egyébként menj fel fórumokra és találsz még pár negatív véleményt a béta után. -
Laroa #19650 -Interface valóban szokatlan első ránézésre, hogy nem ott vannak a dolgok alap esetben mint más mmorpg-ben. Mondjuk a karakter hp stb nekem tökéletes ott lenn, a többit meg megszoktam. Térképhez kellett azért sok idő mire megbarátkoztam vele, lehetne informatívabb, főleg ha csapatban van az ember.
-Videó animáció skip SPACE gombbal.
-Teljesen jó volt szerintem az npc-k elhelyezése. Azért egy Hutta nevű sárfészket ne hasonlítsunk Corrusanthoz. A peremvidék marginális kis településein ne legyen sok npc.
-Vannak járőröző mobok, szimplán te nem találkoztál eggyel se. Gondolom nem játszottál túl sokat.
-Arc animáció: Ezt nem igazán értem, mert én sose néztem a karakterem fejét harc közben. Inkább arra figyelek mi történik körülöttem meg azzal akivel harcolok. Persze itt voltak bugok, pl. nem volt npc-nek halál animációja, és az álló hullát lehetett lootolni. De ilyen problémák simán beleférnek egy béta tesztbe.
Én a helyedben adnék még egy esélyt a játéknak, és kihúznám a karakterem a kezdőzónából, hogy több rálátásod legyen az egész dologra. Már persze, ha túl tudod tenni magad azon a mérhetetlen traumán, hogy nem eléggé animált a karaktered arca harc közben
-
Bhalage #19649 "több előfizető -> többet foglalkoznak a játékkal"
lol? ezt te meg hol hallottad baratom, ez egy gecinagy varosi legenda.
ha igy lenne akkor pl a wow egy gecinagy, marhajo es modern es uberfasza jatek lenne erre egyre csak megy le a faszba a lejton, egyre szarabb, fosabb -.- -
te vagy a mostani het elso hisztis picsaja, lassan ezert valami dijat kene osztani
a kolleganak minden szava igaz volt, a velemenyed alapjan vagy ez a jatek hulye hozzad (es kismillio emberhez meg nem...), vagy te vagy hulye a jatekhoz :)
szerintem te sem az mmo reszet nem laptad el a dolgpknak, se az rpg reszet
le tudod irni normalisan, hogy mit varsz egy mmorpgben az mmo resztol, illetve az rpgtol? egyaltalan, mit varsz egy mmorpgtol? -
Őő szerintem sokan emiatt azért sírnak mint pl én is. Pl én abból indulok ki, hogy a második vagy harmadik karakteremnél ami esetleg ugyan ott kezd, nem biztos,hogy végig szeretném majd nézni megint a párbeszédeket. Főleg ha netán 3-4× kezdem újra ugyan azt a karaktert mert rájövök,hogy valami nem stimmel, de még úgyis csak 1 óra van a játékban és így tovább. -
Néha a legegyszerűbb cuccok a legszórakoztatóbbak :D
tetris, packman, snake, stbstb :) -
Én mondtam,hogy ez csak az ÉN véleményem és az ÉN meglátásaim. Ettől még tetszhet több embernek és stb. Sőt, én örülnék ha így lenne, mert több előfizető -> többet foglalkoznak a játékkal. Tehát lehet később megéri rá befizetni. Én nem érzem úgy,hogy ezt most megérné jelenleg. -
Bhalage #19644 sokan fanyalognak, de amikor a fanyalgok 90%a azert sir, mert nem tudja ugrasztani a parbeszedeket, ami 2 okbol is vicces (vagy siralmas 1: spaceszel bizony ugraszthato 2: aki ebben a jatekban ugrasztani akarja, az clearly nem a celcsoport) akkor az ember elmosolyodik es jatszik nyugodtan tovabb. nincs ilyen emberekre szukseg ingame. really -
mnorbi #19643 sok igazség van abban amit irtál , de pl van patrol nem is egy helyen többször haltam miatta... mind1 ettöl bagyon jó játék lett , de szerintem kiadják dec 20 al mert 1 millio preorder van a, ami ugy 13 millio euro amit buknának havonta D -
Bhalage #19642 nekem egy bajom volt a taxival! (komoly baj, lasd lent:D *sarcasm* de akkor is, vhogy bosszantott)
hgoy kaas cityben ugyanazon az utvonalon repul be es ki a taxi ergo atclippel a szembejovo forgalmon. szal en tenyleg nem vagyok az a szorszalhasogato és minden egyes percet iszonyuan elveztem a betanak, de itt jartam v 10szer es minden egyes utazaskor tuske maradt bennem, hogy mi a bubanatos faszert kell belerepulni a szembejovokbe ... zzzzz
más: tegnap repultem meg ejszaka par urhajos missiot, hat en vegtelenul elveztem mindet. sokan biztos szimulatort vartak (nem tudommiert megmondtakmi lesz) en is nagy xwing es tie fighter isten voltam anno, de ez is kurvara szorakoztato tud lenni! (es meg xp es bizbaszgyujtesre is jo) 2 questeles kozott sztem full kikapcsolo
amugy a clone wars adventures -ban van hasonlo urhajorepkedes (ha nem ugyanez, kicsit butabb gfxel, stilusban 100%copy) azt szoktam volt tolni :d -
egyenlore - egyelore -
Sejtettem ,hogy ilyen fanboy hozzászólás is,hogy "IDIÓTA VAGY MERT NEM TETSZIK A JÁTÉK AMIT MÁR XXX IDEJE VÁRTAM!". El volt ez már sok gamenál játszva. Ettől függetlenül mindig az lett,hogy a végén az ilyen dolgokon bukott egy játék. Ne legyen igazam, és csak nekem ne tetszen. Ettől függetlenül ahogy hallom sokaknak nem tetszett ilyen dolgok miatt. Mindenki hülye aki többet várt mint amit ez a játék nyújt, értem én. -
Ha az árfolyam ettől függne! :D -
Jah múlt héten mikor én küldtem 8 óra alatt volt 10K eltérés a 2 ticket sorszáma között :D szal pörgés volt akkor is :D -
Boncmester #19637 A live-ra nem fog meggyógyulni magától az accod szerintem. -
Eléggé elfoglaltak lehetnek mostanában a supportosok :)
Your appeal was received as ticket# 537322
2 napja még ennyi volt a sorszám:
Your appeal was received as ticket# 288839
-
hát most bétáért nem fizetnék pluszt pénzt telefonálásra :) -
Boncmester #19634 Jah, benéztem, sorry :) -
Bhalage #19633 LORD BARAS BEADJA!!!!! caps!!!! -
mnorbi #19632 én voltam
-
Amúgy 12.99 Eur még mindig jobb mint a 14.99 Eur :D... -
/féloff
naja ez sajnos benne van a pakliban bár akkor azt hiszem az lesz a legkisebb gondunk hogy mennyi egy mmo havidíja :( -
Írtam én akárhol is 8-at ? 
-
Boncmester #19628 Hívd föl a customer supportot, nekem 5 perc alatt megoldották! -
mnorbi #19627 igazatok van -
Boncmester #19626 Jonnyka, linkeld neki az idevonatkozót, pls! :D -
Valaki kölcsön tudná adni az accountját ?:) Erre a kis időre. Csak mert rosszul adtam meg a rohadt security kérdést, és most bebuktam a bétát. 1-2 dolgot szeretnék még kipróbálni. Ezer hála lenne. -
Boncmester #19624 Oda van írva, hogy 12.99 euró. Most azt akarod elmagyarázni, hogy az valójában csak 8? :D