• Laroa
    -Interface valóban szokatlan első ránézésre, hogy nem ott vannak a dolgok alap esetben mint más mmorpg-ben. Mondjuk a karakter hp stb nekem tökéletes ott lenn, a többit meg megszoktam. Térképhez kellett azért sok idő mire megbarátkoztam vele, lehetne informatívabb, főleg ha csapatban van az ember.
    -Videó animáció skip SPACE gombbal.
    -Teljesen jó volt szerintem az npc-k elhelyezése. Azért egy Hutta nevű sárfészket ne hasonlítsunk Corrusanthoz. A peremvidék marginális kis településein ne legyen sok npc.
    -Vannak járőröző mobok, szimplán te nem találkoztál eggyel se. Gondolom nem játszottál túl sokat.
    -Arc animáció: Ezt nem igazán értem, mert én sose néztem a karakterem fejét harc közben. Inkább arra figyelek mi történik körülöttem meg azzal akivel harcolok. Persze itt voltak bugok, pl. nem volt npc-nek halál animációja, és az álló hullát lehetett lootolni. De ilyen problémák simán beleférnek egy béta tesztbe.
    Én a helyedben adnék még egy esélyt a játéknak, és kihúznám a karakterem a kezdőzónából, hogy több rálátásod legyen az egész dologra. Már persze, ha túl tudod tenni magad azon a mérhetetlen traumán, hogy nem eléggé animált a karaktered arca harc közben