60876
-
Az rendben van, de lvl8on lvl 10es mobok közé küldenek, azt hittem, hogy ilyenkor már meglesz a dolog, csak esetleg én baltáztam el valamit:) Na akkor majd a Stronghold után talán. -
Boncmester #19688 Az Inquisitorom és a Warriorom is pl előkapja a kardját, és harci beállásba áll, ha combatba kerül. -
Boncmester #19687 Ha megérte volna a SOE-nek az árat, kifizették volna, hogy megérje az LA-nak. Nem volt életképes, vagyis üzletileg annyira hasznos, hogy életben tartsák. Tehát nem volt már rá kereslet. -
1Darton1 #19686 Nem szinthez, hanem class questhez kötött. -
1Darton1 #19685 Mindegyik karakteren lehet látni, ahogy combatba kerül. De bármilyen fura is, nem az arcán. haha -
Trooperként mikor kapok companiont? most vagyok lvl 8, lvl10es a következő class q, (a strongholdba kell menni). Chaten azt mondják, lvl 8 körül adják a class questhez. Gondolom nem tudom passzolni és akkor nem adnak:) -
Nem feltétlen az arca kell ,hogy változzon, csak lássam rajta,hogy "harcba lépett". Számomra illúzió romboló volt a dolog. Ez van... Az pedig, hogy melyik content mozgat, útközben szokott kiderülni. Pl Aionba ha akartam volna se próbálhattam volna ki a PvE-t mert nem létezett. Vagyis volt, de csak kezdetleges formában. Az szokott érdekelni amiben a legszórakoztatóbb egy játék. A gond az,hogy most nem jutottam el addig mert engem zavartak a hiányosságai ennek a játéknak. -
Az LA nem adta el értelmes áron, hogy több előfizetőt nyerjen az SWTORnak? -
1Darton1 #19681 Megszűnt a játék, amit szerettetek. Ezt pedig, noha ugyanabban a világban játszódik, egy másik játékosrétegnek készítették. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Ha van életképes kereslet másik típusra, akkor majd csinálnak olyat is (de az is lehet, hogy már létezik).
Az eredeti wow-nak sincs már akkora bázisa, hogy megérné újra belefogni.
Ezt sajnos/nem sajnos el kell fogadni.
-
Igen, most a hétvége alatt is játszhattunk vele/velük. Viszont, ha nem permanens szerveren játszol ilyenkor, akkor azok a karakterek elérhetetlenné válnak. Kellemes meglepetés volt viszontlátni most azokat, amiket még a múltkori stressz tesztkor kreáltam. Szóval wipe (elvileg) mostmár nincs, csak szerverlezárás. Természetesen az early access-re lesz wipe. -
Boncmester #19679 Jó, igen, de azon gondolkodj el, hogy vajon miért nem? -
Hurkans #19678 Egy kérdés:
Aki múlt héten(nem a mostani még élő béta fázisban) játszott, az folytathatta a karakterét vagy törölték?
Azért kérdem, hogy jövő héten folytathatom-e vagy újat kell kezdenem? -
A SOE nem újította meg a licensz jogokat. -
1Darton1 #19676 Ilyen típusú second life játékot biztos lehet találni. A történetalapú mmo egy másik válfaj. Én az utóbbit szeretem, ezért olyanokkal játszom.
-
Attól hogy sokan eszik ugyan azt a szart még nem biztos hogy finom :D Ebbe gondoljon mindenki azt amit akar.
-
Az emlékek megmaradnak.
(Ezekből három az enyém volt ... :) )
-
Boncmester #19673 De ne mondd már, hogy ha olyan baromi sok előfizetője van, akkor van értelme bezárni. Gondolom ha az lenne az aranytojást tojó tyúk, nem zárnák be. -
A POTBSnak mennyi van? Meg a EQ1nek? :) Nem ezen múlik. -
Ecsém ilyenkor van túlóra mikor telnek a drága percek a bétából :S -
Boncmester #19670 Ha ő ezt várja, ezt várja, szíve joga. Nem azt mondta, hogy szar a játék, csak hogy az ő elvárásait nem teljesíti, és később még meglátja. -
Pont ezt mondja, hogy elk*rták az egészet CU-val aztán NGE-vel. Ezt követően rohamosan csökkent az előfizetők száma.
Sokkal jobb lett volna ha azt a vonalat viszik tovább, tuti siker. De a trendek közbeszóltak most mindenből wow-t akarnak csinálni, sajnos. -
azokat varod el egy mmorpgtol, amiket lentebb irtal? ez a... taxit ne a karakter vezesse, meg oooo.... valtozzon az arca, amikor pl stancet valt, es ilyesmik?
pvp, vagy pve content erdekel? crafting, leveling, group content, es tarsai? vagy ezek annyira nem fontosak? -
Boncmester #19667 Mennyi előfizetője van most az SWG-nek? Gondolom, ha lenne 2-3 milla, biztos nem zárnák be. Ennek meg szerintem bőven lesz annyi pár évig, onnan meg meglátjuk, merre fejlesztik. Az alapkoncepció működik. -
*élet -
Volt benne egy nagyon komoly szocializációs mag ami teljes mértékben a játékosokra épített és azok fantáziáján alapult. Tulajdonképpen egy "második virtuális éles amihez a sandboxnak is elég nagy jelentősége volt. Ez nagyon hiányzik ebböl a játékból! -
Nem, mert bármilyen "mix" lehettél. Pl. építész, pistoller-smuggler, ezt qurták el az NGE-vel (amiben szintén jó kis ötletek voltak, csak az alapot tökéletesen elcseszték). A sandbox csak hab volt a tortán. -
1Darton1 #19663 Azért volt annyira tökéletes az SWG, mert sandbox volt? -
Azért ez nem ua. Egy biztos, erre is lesz egy réteg, de kérdés, hogy elég lesz-e neki arra, hogy működjön 8 évig, vagy roló, mint az SWG-nél, ha megjelenik egy új SW MMO. -
Én 8 év SWG után szintén többet vártam, és bár tegnap délelőtt még kicsit féltem, hogy mi lesz, ha majd véget érnek a küldik, az űrállomáson egy életre elegendő lehetőséget találtam a vendorokat nézegetve, és megnyugodtam.
Nem egy SWG, a feelingje sem akkora, mint amikor ott először betöltődtem jó 8 évvel ezelőtt (az űrhajós rész pedig ...), de elfogadom amit kaptunk, mégha vannak számomra olyan dolgok, amelyek nem tetszenek.
Ilyen lett a világ, leegyszerűsödött az egész MMO piac, és mások az igények a WOW megjelenése óta. Ez van! -
Boncmester #19660 Az a skill, ami channeled, és 3-at üt a karakter? Az szerintem is zavaró. -
Boncmester #19659 Attól, mert egy MMO-nak nincs 10 milla előfizetője, még lehet sikeres.
Mintha azt mondanád, hogy a Jedi visszatér nem sikeres, mert a Titanic több bevételt hozott a moziban... -
Laroa #19658 Ha bukni fog a játék kiderül az első két-három hónap után, lásd az összes eddigi wowkiller dicstelen pályafutását. warhammer, aion, rift, stbstb -
Laroa #19657 Na erre nem tudok mit mondani mert a BH-t lvl 4ig húztam el. Sith warrior animációkkal nem volt semmi gondom, 1et kivéve de az sztem inkább bug.
Többi SW ezt nem találta idegesítőnek?
A ravage skill tök jó lenne ha használhatnám mozgás közben mert elég idegesítő hogy elkezdem csinálni és az npc átfut mondjuk a companionom ütni, vagy az ellenséges player egyszerűen elfut. Ha csak már egérrel fordulok akkor interrupt a skill :/ -
Azért a wowhoz felzárkózni nem hiszem,hogy feltudna mostmár bármi is. Amikor a WoW megjelent kevesebb volt a konkurencia és más időket éltünk. Szerintem az is szép teljesítmény lenne ha 1 év után nem csökkenne, hanem nőne az előfizetők száma. Akkor valószínűleg valami jót sikerült alkotni. -
Ha felzárkózik a WOWhoz és masszívan évekig sokan nyomják majd, igazad van/volt, ha nem, neki van/volt. -
Arc animációnál a Steven Seagalos rész arra vonatkozott,hogy pl a Battle Stance annyiból áll a bounty hunternél,hogy kinyújtja előre a kezét, de még a test tartása se nagyon változik. Tehát Seagal effektus. -
Boncmester #19653 Az űrhajózás tényleg tök fun, nem hittem volna, de élveztem :D Jópofa kikapcsolódás :) -
Bhalage #19652 meg a modern warfare!!!!!!!oneoneeleven
(amugy true) -
...őőő...azt várom el,hogy amiket leírtam pl ne legyenek benne vagy máshogy működjenek? Kicsit úgy érzem, hogy te meg a barátod csak azért kontráztok rá a dologra mert "OMG NEGATÍV VÉLEMÉNY HALÁL!!!". Egyébként menj fel fórumokra és találsz még pár negatív véleményt a béta után. -
Laroa #19650 -Interface valóban szokatlan első ránézésre, hogy nem ott vannak a dolgok alap esetben mint más mmorpg-ben. Mondjuk a karakter hp stb nekem tökéletes ott lenn, a többit meg megszoktam. Térképhez kellett azért sok idő mire megbarátkoztam vele, lehetne informatívabb, főleg ha csapatban van az ember.
-Videó animáció skip SPACE gombbal.
-Teljesen jó volt szerintem az npc-k elhelyezése. Azért egy Hutta nevű sárfészket ne hasonlítsunk Corrusanthoz. A peremvidék marginális kis településein ne legyen sok npc.
-Vannak járőröző mobok, szimplán te nem találkoztál eggyel se. Gondolom nem játszottál túl sokat.
-Arc animáció: Ezt nem igazán értem, mert én sose néztem a karakterem fejét harc közben. Inkább arra figyelek mi történik körülöttem meg azzal akivel harcolok. Persze itt voltak bugok, pl. nem volt npc-nek halál animációja, és az álló hullát lehetett lootolni. De ilyen problémák simán beleférnek egy béta tesztbe.
Én a helyedben adnék még egy esélyt a játéknak, és kihúznám a karakterem a kezdőzónából, hogy több rálátásod legyen az egész dologra. Már persze, ha túl tudod tenni magad azon a mérhetetlen traumán, hogy nem eléggé animált a karaktered arca harc közben