60876
  • Boncmester
    Persze, én sem úgy értem, hogy space-t nyomogatva fölvinni a karit. Most azt csináltam, mert minél tovább el akartam jutni, de a live-on sokkal lassabban fogok fejlődni, mert minden quest dumát végig akarok majd hallgatni.
    Úgy értettük, hogy följebb húzod mindig egy kicsit a karaktered, mint ami a class questhez kell, és úgy gyorsabb a mászkálás, meg a mob ölés a questeknél kicsit, és nem halsz meg annyiszor. De ugyanúgy végigmész, mint normál módon, mindenen. A bossok meg úgyis tudnak azért kihívást jelenteni a class questekben.
  • BoneDragon
    BH-t mindenki isteníti... Majd utoléri azt is a nerf.
  • Jeffjohnson
    Nem tudom ki, hogy van vele de ha a content ilyen szépen kitart 50-ig akkor én szeretném azt a legteljesebben végigjátszani anélkül, hogy rohannék vele vagy betámasztanék egy téglát a space gombra. Elvégre ennek a játéknak a legnagyobb erénye, hogy a szintezést élvezhetővé teszi. Nem beszélve arról ha 2 hét alatt eléred a max szintet ott mit fogsz csinálni? Kb. semmit. Máshol alig vártam a max szintet de itt valahogy kellemesen telt az idő a questeléssel meg a többi "szöszöléssel" ami még a játékba van pvp jelenleg borzalmas de majd csak változik. Nem azt mondom, hogy nem fogok pvpzni mert az még mindig fontos de végre a játék pve tartalma és a questelés is élvezhető lett. Aztán meglátjuk mi lesz.

BH val nekem nem okozott gondot az 1-2 szinttel magasabb mob sőtt még champion se (igaz azt püföltem vagy 5 percig de meglett). Nyilván más classal nehezebb a haladás de van annyi quest, hogy simán szinten lehet lenni és elsőre egy karival biztosan érdekesebb questeléssel fejlődni mint pvpvel de majd kérdezz meg 2 héttel a megjelenés után ;) addig még sok minden változhat.
  • Junger
    Tudom. Igazabol arénaban se tetszett dpsként menni, végtelennek tűnő hp-t leütni - ugye healelték. Healerkent meg csak felhúzod- ha nem szednek ki. ráadásul nagyobbat healelsz, mint amennyit beszed. pve már más tészta. Kíváncsi leszek, itt mennyire fognak cc-zni.
  • BoneDragon
    Nekem csak egy gondom van a játékkal... Eszméletlenül magába szippantott és már kezd elvonási tünetem lenni. Eskü nem merem megvenni, végén a gép előtt halok meg. :)
  • Omlás
    Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a végleges verzióban is annyi xp-t lehet e felhajtani pvp-vel mint most.
  • [HUN]Crassus
    nekem a béta legnagyobb tapasztalata ez volt! A vanguarddal még gyök 2-vel rohangásztam és volt 1-2 nehezebb küldi de a Consulart azonnal küldtem pvp-ni lvl 10-->14-re! jaaaaa és nem mellesleg 15k+ Creditem volt és nagyobb inventorym! nagyon megéri az a gyors pvp boost
  • [HUN]Crassus
    sajnos muszáj volt....egyszerűen voltak emberek akik képtelenek voltak egyszerre több dologra figyelni....ott megedződtek:P
    Volt olyan "beszólás" ventin/ts-en,hogy mondja a GL miért nem jött a dispell? mire jötta válasz,mert épp castoltam a healt....GL visszaválasz akkor castold a healt és közben dispellezz is és mozogj ki AOE-ből úgy,hogy LOS-ban legyen mindenki.Mire megint visszaválasz ő csak egy dolgot tud egyszerre....:S na ekkor mondta Takibácsi az ős GM-ünk,hogy OK akkor raid állj és addig nem jövünk Molten Coreba míg egyszerre nemtudnak az emberek 4 dolgot csinálni:D
  • Boncmester
    Ezzel egyetértek. Szerintem is jó, ha pár szinttel följebb vagy. Kihívás van úgy is, de nem idegesítő haldoklás, meg tényleg gyorsabban lehet menni, ami nagy segítség.
  • Boncmester
    Amúgy meg tényleg csak az kell, hogy valami ilyesmi módon nézhessen ki a party ablak, és kész:

Azt meg tiltsák le, hogy makróból lehessen képességet castolni, targetelni, stb, és akkor mindenki örül.
    Ezt a fajta elrendezést meg addonolás nélkül, a játék beállításoknál is lehessen megcsinálni. És akkor senkinek sem kellene sírnia.
  • Omlás
    Anno ilyen össznépi gyakorló pvp-t mi is csináltunk fun
  • [HUN]Crassus
    jajmár ezek a nevek kabalák....két évtizede használom őket:P
  • [HUN]Crassus
    szép! én néha leállok DMG-t tolni ha épp mindenki sacc/kb fullon van körülöttem:P
  • Warden
    Látom wazz nevek tekintetében burjánzik a fantáziád:)

Köthetnénk fogadásokat pl arra is hogy dec 20 után lesz e olyan kretén aki megkérdi hogy hogyan transzferelhetné a wowos karakterét a tor-ba:)
  • [HUN]Crassus
    amugy aki nem próbálta a bétát szerintem NAGYOn hasznos ,hogy mikor eljössz a kezdő bolygódról lvl 10-11 en utánna 14 ig gyorsan "felpvpzed" magad! lvl 14-en vehetsz egy durva kék fegyót és mekapod a sprintet ami +35% mozgási sebesség harcon kívül....ez egy OOOOOORBITÁLIS segítség a questeléshez és nem mellesleg kicsit megtanulsz mozogni...,mert más élő emberek ellen használni a képességeid ,mint egy statikusan lepakolt 3-as szörnycsoporttal szemben! Instában is jobb leszel!
    Mi anno mikor nem mentek a Boss fightok guildes PVP gyakorló napokat tartottunk az embereknek akik nembírtak kimozogni az AOE-ből vagy képtelenek voltak egy spellt kikasztolni arra aki mozgott is!
  • Braikingboss
    Nekem eddig a rekordom 187k de akkor 0 dps volt :D
  • darth devil
    Ezzel én is így vagyok. Nem véletlenül lesz a jugger mellé alt karninak egy operative. :)
  • t0xikus
    nézelődj
  • [HUN]Crassus
    Hidd el a legjobb dolog healelni! Annál élvezetesebb,hogy megmented a társaid szerintem nincs! Igazából anyni a különbség,hogy míg egy DPS-nek piros számok pörögnek a képernyő közepén addig neked ezek a számok zöldek:P:)

ui: és emelett a heal mellett lazán lehet hozni a közepes DMG-t is....na az a durva
  • t0xikus
    talentfa
  • Jockey
    ok, akkor valami más téma is, nem csak ez a nyomi addonozás..
    Advance klasszt választhatunk lvl10, utána már nem lesz további specializáció max szintig?
    valahol mintha hallottam volna valamit..
    ha van linketet azt is megköszönném
  • Junger
    Nem cheat, csak előnyben vagy másval szemben, ahogy akkor is ha kisebb az ms-ed mint másnak.
  • t0xikus
    én kitartottam végig agent mellett és ki is fogok, mert így a teszt vége felé azért kezdett látszani, hogy ez bizony mid/close range dpsben használható lesz:)
  • Ozzyehh
    Nekem 16 szintnyi inqusitor kellett ahoz, hogy rájöjjek élesben sith warrit kezdek
  • Junger
    Nekem is kezdenek eljönni az elvonási tünetek. pedig már milyen gizda voltam. ezért jó a BH, már lvl1-től úgy érzed, mintha te lennél a great hunter.
  • [HUN]Crassus
    azthittem vágjátok kb. ezeket a dolgokat...sosem csaltam,csíteltem ahogy Warden írta annyi volt a könnyítés,hogy oda tetted a raidet ahova akartad és az addon felületén EXTRA gombokat kaptál az egér személyében....ettől még ugyanúgy kikellett jelölnöd a célpontjaid és ugyanúgy neked kellett használnod a gyógyító,dispellező,buffoló képességeid....csak 10 gombos egeremből csinált egy 20 gombost:P ez kurvára nem csít.....

SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG! ahogy írtam tegnap veszünk 10 ugyanolyan suzuki swiftet,de 10-en 10 féle képpen állíthatjuk be az ülést a visszapillantót a kormányt.....nem kérek mást csak a lehetőséget erre! nem nagy kérés szerintem...
  • [HUN]Crassus
    :D:D sry
  • Tyrpak
    Nekem WAR-ban és AoC-ben játékos által készített UI-m volt, és nagyon sokat hozzáadott a játékélményhez, nem automatizálta, hanem használhatóvá tette.
    Riftben a WAR-os UI beállításokat kézzel be tudtam állítani, hogy ott legyenek a dolgok ahol megszoktam (karakter portré, hp és buffok a fejétől balra fent, ellenfél portré, hp és buffok fejtől jobbra fent, castbar a képernyő közepén)

SWTORban most folyton lent van a tekintetem a képernyő alján, nem az eseményeket nézem, hanem a gombokat, és ez pvp-ben nagyon halál.
  • Ozzyehh
    Hát.. emberek fájó szívvel zártam be a gémet.. főleg úgy hogy rájöttem miért szaggat.. lefutattam egy advanced systam care-t talált 9000 spybotot aztán ment maxon :DD
  • Omlás
    Teljes mértékben így van :) de nem vagyok én itt senki így nem hiszem, hogy kőtáblákba vésnék amit írok és cipelnék mint Mózes a tíz parancsolatot . Egyszerűen ezt a következtetés vontam le, ha mégsem így lesz annak a HC raideket kedvelő játékosok fognak örülni engem az se zavar ha van HC kontent és az sem zavar ha nincs. Személy szerint a hátam közepére nem kívánom már a raideket és az a legutolsó ami érdekel már egy mmo-ban
  • Pacho
    Az addon rendszer egy dolog, nerfed button NE legyen!!! Azt oldják meg.
  • [HUN]Crassus
    jaj köszönöm! időközben már rájöttem,hogy sokan nincsenek tisztában mi is az az addon... és a neve ,hogy BOT az tébyleg megtévesztő nekik! köszi a technikai segítséget!:D
  • Boncmester
    Sosem volt bajom a Razer Nagákkal és hasonlókkal, és azzal az addonnal sem, amit mondtál.
    Arra az addonra gondoltam, hogy nem jó, amit csak hallottam wowosoktól, hogy volt ilyen, hogy mindig csak azt a pár embert mutatta, akinek a legkevesebb volt a hpja, és csak klikkelni kellett, mindig jó célpontot healeltél automatikusan.
  • t0xikus
    van 2 hetük megcsinálni, mert ez a random ez tényleg nem fasza
  • Warden
    Itt nem akaratról van szerintem szó hanem inkább arról hogy egyenlőre nemtudják kontrolálni, és valóban egy ügyes programozó írhat csodákat lásd age of conan.amugy az aoc addonok is lua alapúak meg ha lesznek akkor itt is az lesz.
  • Braikingboss
    Na még engem ez is zavar hogy miért nem választhatok melyik warzone-ra akarok bejelentkezni??
  • andri74
    Én azt kérdeznem generál bétasoktol, hogy amit ok tolnak az más Build? Elrepultem sok helyre de volt olyan 50 es planet ami üres volt..... Mi a helyzet evvel? Remelem nem lesz ez is aoc, hogy nincs kész 50 en....
  • t0xikus
    az a warzone még jó is volt, és tényleg alig volt ott lagg
  • Braikingboss
    Alderaan volt az a warzoone ahol talán nem volt akkora a lagg. Ott még játszani is lehetett.
  • QuippeR
    nem feltétlenül. luabinddal probléma nélkül ki lehet vinni c++ függvényeket lua környezetbe, amit a wow interface is használt.

de szerintem itt akarat nincs erre, nem képesség.