Nem tudom ki, hogy van vele de ha a content ilyen szépen kitart 50-ig akkor én szeretném azt a legteljesebben végigjátszani anélkül, hogy rohannék vele vagy betámasztanék egy téglát a space gombra. Elvégre ennek a játéknak a legnagyobb erénye, hogy a szintezést élvezhetővé teszi. Nem beszélve arról ha 2 hét alatt eléred a max szintet ott mit fogsz csinálni? Kb. semmit. Máshol alig vártam a max szintet de itt valahogy kellemesen telt az idő a questeléssel meg a többi "szöszöléssel" ami még a játékba van pvp jelenleg borzalmas de majd csak változik. Nem azt mondom, hogy nem fogok pvpzni mert az még mindig fontos de végre a játék pve tartalma és a questelés is élvezhető lett. Aztán meglátjuk mi lesz.
BH val nekem nem okozott gondot az 1-2 szinttel magasabb mob sőtt még champion se (igaz azt püföltem vagy 5 percig de meglett). Nyilván más classal nehezebb a haladás de van annyi quest, hogy simán szinten lehet lenni és elsőre egy karival biztosan érdekesebb questeléssel fejlődni mint pvpvel de majd kérdezz meg 2 héttel a megjelenés után ;) addig még sok minden változhat.