60874
  • Tyrpak
    Én a kényelmes távolságot állítottam be a maximumnak, és a görgővel ki tudtam tolni oda, nem kellett oda-vissza állítgatni.
  • Pacho
    be lehetett állítani, hogy a kamera mennyire távolodjon el a karitól (max range)
  • Bhalage
    /facepalm
  • BoneDragon
    Igen ez béta, teljesben biztos ki lesz javítva. Ahogy elnézem hallgatnak a játékosok véleményére és sok minden javításra kerül.
  • Chris
    Ahogy hallom amúgy a srácok sem nagyon tudják a koncepciót...
  • Chris
    Ne legyél béna, te is ki tudsz. Van egy "max camera distance" opció, amivel már akár kényelmetlen távolságba is lehet zoomolni. Nem mellesleg külön idegesített is béta alatt, hogy minden töltés után visszadob seggnézős közelségbe, egy hátragörgetésnél meg egyből zoomol maxra, ahonnan meg még vissza is kell görgetni, hogy belődd a kényelmes távolságot.
  • maniac001
    kamera distance. Options menü...
  • [HUN]Crassus
    ez a kis rohadék miért tud így kizoomolni!!

• Bandras DaSilva #19961
    Ja, az kellene nekem is majd:)...eddig minden sw játékban birodalmi voltam, legyen az single player vagy mmo, de itt a republic jobban tetszik.

Itt egy kcisit megfordult a dolog. Az empire a lázadó fél:)...aztán csak rendnek kell lennie a galaxisban.
  • Chris
    Korábban már írtam, hogy pvp-orientált szemszögből szerintem borzasztóak lettek a warzoneok, nem csak hogy kevés ez a három, vagy inkább három fél warzone, de túl kicsik, szűkek, abszolút lehetetlen a taktikus, okos játék rajtuk, épp ezért a zergfeszt kialakulását segítik.

Nem akartam elhinni, hogy ennyi, ezért az előbb elkezdtem utánanézegetni az ffa tatooinei pvp területnek, meg az illumi open world pvp-nek. Az előbbi koncepciója egyszerű az ffa miatt, de a kérdés azokhoz akik jártak már ott, hogy mi a motiváció, csak itt lehet megszerezni bizonyos magas szintű craft alapanyagokat? Van vmi más is esetleg?

Illumról néztem videót is. Mi a mechanikája a területnek? Itt ahogy látom van néhány pont ahol lépegetők állnak statikusan és lövik egymást. Az ellenségeseket kell megsemmisíteni, hogy az ellenőrző-pont a mienk legyen és így kell eljutni az ellenfél bázisához? Ha a bázis megvan, mennyi időre marad a frakció kezén, illetve itt mi a motiváció a birtoklásért, csak a pvp rewardok, vagy van nyersanyag is, esetleg buff? Sajnos csak a pillanatnyilag karbantartás alatt lévő swtor.com-on láttam keresési találatot róla.
  • Torzonborz
    akkor nem :((((
  • maniac001
    Nyugi, felszecskázzuk a piros bicskásokat :)
  • [HUN]Crassus
    pazmeg hol van már valami kemény köztársasági Guild is??!!! egyedül érzem magam a sok sötétlelkű közt!:D
  • Frosty01
    +1. én is rettegek
  • maniac001
    Nem kér a világ a sith-ek elnyomásából :)
  • Bandras DaSilva #19954
    Az a baj, hogy valszeg nyüves köztársasági kutya leszek...az empire kasztok nem jöttek be...
  • Torzonborz
    "szal nem tom mi lesz velem ha megjelenik."

jössz velünk irtani a nyüves köztársasági kutyákat :P
  • [HUN]Crassus
    nah igen 3-4 player együtt simán nyeri bármelyik warzone-t....1 Vanguard rábassza a shieledet a jedi healerre +2 dps és meszeltek az ellenfélnek:D

nemtudom mennyire láttátok,de a sebzés 50%át átszívja a Vanguard a guarded targetról:P namármost erre jön a PVP taunt -30% dmg-e amit arra lősz aki bántja a healered:P éééés még ott a 10 vagy 12% sebzéscsökkentős lövés is ha nemlenne ez így elég:D
    És ugye default shield képesség meg brutál absorb és dmg reduction.....nagyon kemény PVP-ben a tank
  • Bandras DaSilva #19951
    A warzoneokból nekem Alderaan meg az ajtórobbantgatós jött be leginkább. A Huttball nem az én pályám lesz. Viszont, ez így kevésnek tűnik szal most már biztos, hogy pvp szerverre megyek.

A játék amúgy nagyon bejött, pedig nagyon szurkoltam, hogy ne legyen jó. Sikerült teljesen rákattannom...ami eléggé aggasztó...a 7végén gyakorlatilag reggeltől hajnalig ezt toltam...szal nem tom mi lesz velem ha megjelenik.
  • maniac001
    Hát szerintem a pvp kurva jó. nekem bejön, persze van néha lag de alapból facca. Az aion és rift-féle pvp-k után istenes. Igazából nem is tudom megmagyarázni miért, de egyszerűen élvezem. Jedi consularral toltam lvl19-ig és maradok is nála. Nagyon durván jó kaszt. És pvp-ben elég nehéz megölni :)
  • BoneDragon
    Ezzel viszont egyet kell értenem. Mondjuk az ágyú foglalosdinál simán a csapaton múlik és ilyen nyílt bétákba bejut mindenféle láma.
  • BoneDragon
    Az utóbbi, de majd 50-es szinten leírom a véleményem. Viszont az biztos, hogy ez a 3 warzone nagyon kevés, ráadásul abból 1 egy kalap kaki. :)
  • Boncmester
    Szerintem pont az Alderaan a legjobb Warzone. Legkevesebb a lag, és amikor bementünk 4-en együtt, akkor tudtuk tartani a középsőt és az egyik szélső üteget, simán nyertünk.
  • petecz
    Még régebben írtam én ezt. Hihetetlen potenciál lenne benne. De megvalósítani annál nehezebb. Smugglerkedés igazi jelentést kaphatna, vagy kereskedelmi blokádokat tudnának guildek csinálni stbstb. :))
  • Frosty01
    olyan wow szerűen gyenge vagy gyengén gyenge, és inkább a pve contentre fokuszál a cucc, és a casualoknak kedvez?
  • [HUN]Crassus
    fogalmazzunk inkább úgy,hogy az interface testreszabhatóságának a hiányán ment az agyalás ......
  • [HUN]Crassus
    Amiben óriási lehetőség van az az Űrharc.....meg a hajóddal való közlekedés ha egyszer megcsinálják! értem ezalatt,hogy fogod a Joy-t és oda repülsz az űrben vagy bolygón ahová akarsz....az valami iszonyat craftot adna a gamenek!
  • BoneDragon
    Minden le van szinkronizálva. PvP? Többi játékhoz képest gyenge.
  • petecz
    Látom az addon témám túl léptünk, jobb is, sokszor feljött és soha nem lett közös nevező, hisz nincs. Az én (sajnos rövid, fránya zh-k) bétás tapasztalatom nagyon pozitív volt. Szerintem meg van az alapja egy hosszú ideig kitartó mmonak, benne van a potenciál.
    Smugglert kezdtem, 11-ig jutottam. Questek, a dialógusok hihetetlen élvezetesek. Van az egész játéknak egy összhangja/hangulata, így magával ragadja az embert. Azt is eltudom képzelni hogy 50-ig ugyanígy letudjon kötni majd a questelés és ne csak a végét várjam. Szóval jó lesz ez.
  • [HUN]Crassus
    lehet boostolva vana szintlépés meg a craft is,mert egy rakatszor megfeledkeztem elküldeni a mukikat craftolni,de így is 150-es volt a skilljük a 400-ból szintén 2 nap alatt.....
  • Frosty01
    gyerekek abszolut pozitív csalódás volt nekem ez a gém. úgy álltam hozzá végig hogy ez egy kalap szar lesz, de kaptam használatra beta acc-ot, sith assassint csináltam, és a 12 szint alatt úgy éreztem magam mintha a kotort folytatnám. elképesztően fasza lett. kicsit a szociális része még nem jött le annyira mint más mmokban, de ezt most a beta test számlájára írom.

a grafika, a skillek, teljesen elfogadhatóak, a kezelőfelület magától értetődő, könnyű használni, a sztori elképesztően faszán ki van dolgozva, és nem unalmasak a questek! mindent megcsináltam eddig, és mindegyiket élveztem :D! [csodálatosss]
    a játékban végig minden le van szinkronizálva? mert akkor ez elképesztően epik feeling lesz.

próbálta már vki a pvp részét? milyen?
  • [HUN]Crassus
    PVP mapek közül a lézerágyú foglalóst aki tervezte az egy barom volt......
    az emberek kb 70-80%-a nemcsinál mást mint rohan be középre a lecsóba bármiféle észjátékot mellőzve.....és ott egy külön kis állóháború alakul ki minden meccsen.Azon a mapen az a csapat nyer ahol több olyan játékos van a csapatban akinek van esze és a két szélső ütegre koncentrál....Sajnos a legtöbb ember úgy működik,hogy oda szalad ahol más is van,mert egyedül félnek és tömegben erősebbnek érzik magukat /btw ez RL is így van ugye/
    oda tesz a légimotor 20 méterre a közepétől....jancsi,pisti,sári ész nélkül már rohanhat is ölni pedig a szélső ütegeknél is kéne a help....
    én asszimetrikusra terveztem volna és a spawn helyet pedig okosabb helyre.....

a hutball kacskaringós,szinteltolós,lépcsős úgysemvagy látómezőben pályája az külön oszkár-t érdemel a készítőnek....se healelni,se sebezni,se mozogni nem lehet azon a pályán normálisan

az ajtórobbantgatós warzone viszont tetszik nagyon! Jó ötlet volt ,hogy 2 ajtót is kell figyelni egyszerre! ami itt viszont fatális hiba,hogy nem egymás mellé kellett volna rakni őket! ,mert így a pálya 90%-át senki nem használja.....
  • BoneDragon
    Nem ismerem BH-t, de akkor ezért előznek meg warzone-ba. Én kis single target assammal viszont mindig a seggükbe voltam dps-be. :)
  • Junger
    Én spec a hangulata miatt szerettem bele, nem azért mert op. Tetszik úgy az egész. nerfelve is tetszene.
  • Boncmester
    Eszem ágában sincs gyorsan átpörgetni a storyt :)
  • Braikingboss
    Aki felhúzza 50-re szerintem ebben a játékban tud mit csinálni. Mivel nicns szinthatár warzone-ba ugyan úgy behívja. Közben elkraftol vagy épp húz egy alt karaktert amíg a többiek beérik:D Persze én se így fogom ez csak egy példa hogy lehet azért mit csinálni annak is aki gyors 50 lesz.
  • Boncmester
    Majd lvl 50-en meglátjuk, milyen a balance. Kis szinten a BH meg a Commando tele vannak AOE-val, Warzone-on betolják a területre ható képességüket a tömeg közepébe, aztán annyi dmg-t kitolnak, mint állat. De persze DB-ben már nem szoktak olyan jók lenni.
  • Jeffjohnson
    Könnyen elképzelhető. Bár én jobban félek attól, hogy max szinten már nem ennyire tápos de akkor majd marad a "b" terv húzok agentet. Storyja úgyis tetszett. Mechanikája annyira nem de megszokható.
  • Boncmester
    Persze, én sem úgy értem, hogy space-t nyomogatva fölvinni a karit. Most azt csináltam, mert minél tovább el akartam jutni, de a live-on sokkal lassabban fogok fejlődni, mert minden quest dumát végig akarok majd hallgatni.
    Úgy értettük, hogy följebb húzod mindig egy kicsit a karaktered, mint ami a class questhez kell, és úgy gyorsabb a mászkálás, meg a mob ölés a questeknél kicsit, és nem halsz meg annyiszor. De ugyanúgy végigmész, mint normál módon, mindenen. A bossok meg úgyis tudnak azért kihívást jelenteni a class questekben.
  • BoneDragon
    BH-t mindenki isteníti... Majd utoléri azt is a nerf.