Chris#19960
Korábban már írtam, hogy pvp-orientált szemszögből szerintem borzasztóak lettek a warzoneok, nem csak hogy kevés ez a három, vagy inkább három fél warzone, de túl kicsik, szűkek, abszolút lehetetlen a taktikus, okos játék rajtuk, épp ezért a zergfeszt kialakulását segítik.
Nem akartam elhinni, hogy ennyi, ezért az előbb elkezdtem utánanézegetni az ffa tatooinei pvp területnek, meg az illumi open world pvp-nek. Az előbbi koncepciója egyszerű az ffa miatt, de a kérdés azokhoz akik jártak már ott, hogy mi a motiváció, csak itt lehet megszerezni bizonyos magas szintű craft alapanyagokat? Van vmi más is esetleg?
Illumról néztem videót is. Mi a mechanikája a területnek? Itt ahogy látom van néhány pont ahol lépegetők állnak statikusan és lövik egymást. Az ellenségeseket kell megsemmisíteni, hogy az ellenőrző-pont a mienk legyen és így kell eljutni az ellenfél bázisához? Ha a bázis megvan, mennyi időre marad a frakció kezén, illetve itt mi a motiváció a birtoklásért, csak a pvp rewardok, vagy van nyersanyag is, esetleg buff? Sajnos csak a pillanatnyilag karbantartás alatt lévő swtor.com-on láttam keresési találatot róla.