60874
  • Forolto
    okés,de lvl10-en már ott az első Flash.Oda akkor hogy mentek?Healer nélkül?Nem mertem bemenni,nem éreztem magamban az erőt.:)

10-ig kettő heroic és 12-ig még vagy 5.Sőt mikor leszállsz 10-es szintem a második területen egyből egy heroic terület.Szerintem korai ez.S lehet neked könnyű meg el lehet kerülni,de én nem szeretném elkerülni főleg a loot miatt se és ne ilyen bugyuta rendszerrel keressek már csapatot.Arról ne is beszéljek,hogy péntek 5-kor bekészítve minden indulásra és 10 percen belül örültem,hogy egy francia szerverre betúrtam magam és ott keress csapatot,amikor a csigazabálók nem tudnak angolul... :)
  • Boncmester
    Jah, Crassus, legyél Birodalmi, és gyere hozzánk! :)
  • picket

Térj át a Sötét Oldalra lüke
  • [CSF]Winter
    Esetleg nézz rá a Resonance-ra. Ott figyel benne Takibácsi is, meg én is. Ennél többet karácsonyra se nagyon kívánhacc. ;)
  • Boncmester
    Szerintem a story miatt csomó ember fog altokat gyártani, szóval lesz folyamatos utánpótlás kicsikből...
  • Bandras DaSilva #20004
    Ja, de el is mondja, hogy nem nagyon szeretné ha harcba küldenéd. Elég vicces dumákat tol amikor megérkezel a hajódra. Kedvencem a kicseréltem a párnákat, hogy kényelmesebbek legyenek a kanapék és a módosítottam a kaját mert a legénység kezd elhízni...
  • Torzonborz
    na akkor cél a 30k megjelenésig
  • Chris
    Ez pont majd esetlegesen néhány hónap múlva lesz rettenetesen problémás, mikor túlnyomó részt max szintűek lesznek és elhanyagolható alacsonyak. Azoknak sajnos nem lesz így opció a warzoneozás...
  • Boncmester
    GZ! :)
    Pont SW zenét hallgatok, és egy epic rész ment, amikor megláttam :D
  • Tyrpak
    20000?
  • Boncmester
    Nem hinném, hogy ilyen probléma komolyan fölmerülne. Bőven van játékosállomány ahhoz, hogy ne kelljen 50-esekkel összerakni a kicsiket.
  • maniac001
    "mindenki 50-es HP ügyileg meg sebzésügyileg"

Ez csak a bétában volt így vagy így lesz megjelenéskor is?
  • gavor
    A trooper második companionja is egy robot, protokol droid pontosabban. Kérdeztem tőle, hogy adhatok-e neki péncélt meg fegyvert.Közölte:

Mindenféle módosítás miatt, elveszítem a gyári garanciát!:)

Ez szerintem csak egy protokol droid aki küldizik, meg takarítja hajót!:)
  • Spheriot
    Kb ez is volt, egyik mecscen simán kikaptunk, másikon meg simán győztünk...

Amugy viszont premade csapatok nagyon fognak aratni ebben a rendszerben..
  • Boncmester
    10-es szint előtt tényleg nem kapnak healt, de később talentolásnál el lehet tolni a healereket totálisan a heal felé, a többi fának meg nem lesz hozzá köze. Ne lvl 10-en nézd, hanem majd 40-50-en a healereket!
    Tudtommal 2 heroic van lvl 10-ig, legalábbis az SW-nek és az SI-nek is. Ott meg mindig fél percen belül találtam egy csapatot, akikkel megcsinálhattam. Plusz ha nem csinálod meg, ugyanúgy szintezhetsz tovább, nem ér vele szinte semmilyen kár.
  • Pacho
    Értem köszi. Mondjuk ennek megvan az az előnye folyamatosan poppolhatnak a warzone-ok. Hátránya, hogy tényleg nagyon megdádázhatnak ha rossz helyre kerülsz;)
  • [HUN]Crassus
    talentekből akadó bónsuzt meg ne is említsük....neked semmi +% dmg/heal/absorb egy komolyabb kari meg elég sok iylen lehetőséggel bír már....szóval kicsit parasztvakítás az,hogy te is 50-es vagy....
  • Boncmester
    Akár lvl 50-essel is találkozhat egy 10-es. Úgy csinálja a program, hogy jelentkeznek az emberek a warzone-ba, és először megpróbálja őket úgy összepakolni, hogy a kb hasonló szintűek legyenek együtt. Ha ez nem sikerül neki egy ideig (gondolom 5-10 perc), akkor elkezdi növelni a szint range-et. Így nem optimális esetben akár a két végletet is összerakhatja.
  • [HUN]Crassus
    mindenki 50-es HP ügyileg meg sebzésügyileg,DE míg neked 14-en van mondjuk 5 spelled egy 22-es 10-el kalkulálhat....szóval te kb golyófogónak vagy bennt ezesetben:D
  • BoneDragon
    Ezt úgy eldöntötted, hogy beszabadult mindenki a játékba? Szuper... Én is akarok ilyen jövőbelátást.
  • Forolto
    Akkor én is leírom a magam véleményét,picit tovább tudtam tesztelni,mivel véletlenül lebetegedtem. :) (De tényleg! )

3 kasztot próbáltam ki,mindhárom 12-es szintig eljutott,az Operative-al 20-ig jutottam.
    Mivel 5 évig wow-al játszottam picit othonosabban mozogtam a játékban,s mivel 2005 januárban már ott ültem a wow elött,amikor még egy UI létezett,igy egyenlőre nem zavart az alap.
    Mivel világ életemben a healer volt a kedvencem,itt is az akarok lenni,de voltak zavaró részletek.
    Kezdem a pozitív élményekkel:
    -Magával ragad az egész cucc,hiányozni fog és tudom,hogy beteg leszek 15-én is,szal 2005 óta most taglózott le ennyire egy MMO.Tehát összeségében jól össze van rakva.
    -Tetszik a mass effect stílus.Minden küldetés külön video,saját beszélgetés,picit zavart ez a partyban,hogy várni kellett a másik válaszára,de meg lehet szokni.
    -Végre egy olyan játék,ahol a küldetésből kapott cuccot TUDOM HASZNÁLNI.Nem egy ócska xart kapok,amit azonnal szét is kell szednem.(Mondjuk igy is szétszedem,ha már rosszabb ,mint ami rajtam van)
    -Tetszik ez a legénység dolog,ez teljesen új és mikor már 2 embered van az egyik folyamat küldetésbe küldöd gyorsan kitolhatod maxra a skill-t.
    Itt jutott eszembe az Operative második embere az a robot,nem tudtam neki fegyvert adni. :(

Nem is emelném ki a többit,mert ugy összeségében tetszik és biztosan meg is veszem a játékot,mert leköt és el tudom tölteni vele a szabadidőmet.

Pár negatívum ami apróság:
    -egyik hiler kasztra se kaptam normális gyógyító spell-t 10.szint elött.
    OP-ra azután se.A hot-ja valami nevetséges.Látszik ezek már nem hiler kasztok,nem látom,hogy van vérbeli hiler kaszt.Lehet ez változni fog később,de 20-as szinten én még nem éreztem,hogy ez tényleg egy hiler?Flash-be se mertem vele menni.Szóval a hibridség nem lesz káros a játék menetére?
    -túl sok heroic a kezdetekben.Ezeket lv5-6os szinten tuti nem csinálod meg főleg egyedül,s arra ne számoljon a BW,hogy azonnal család-barát-brigád együtt játszik,könnyen találjunk barátokat.Szerintem elég lett volna 20-as szint környékére tenni az elsőt,hogy már picit bemelegedve ismerőshegyekel együtt tudjon ilyen küldetéseket megcsinálni.
    -az LFG rendszerük borzalmas.Tudom wow-hoz szoktam,de ha már heroic cuccok területek insták vannak picit kiforrottabbnak kellene lennie.
    -apró bugok (bonusz küldi bent marad a mission logban és persze piros a bejárat) akadtak,sokan írják ez tesz még,de ugy mégis egy 2 hét múlva startoló játéknak már szinte bugmentesnek kellene lenni,vagy nem dolgoztak rendesen a beta tesztelők?Szerverlagg kidob a szerver rendben van,azt teszteljük most,de hogy a párbeszéd alsó köre nem jelenik meg rendes kidolgozottságában,párbeszéd közben betölt egy másik párbeszédet ezek apró bugok,ami eddig nem jött elő?Én elnézem,de ez az esztétikai hibának már nem szabadna itt lenni.

De ugy összeségében nagyon tetszik a játék,az UI-ról nem írok semmit,biztosan hiányozni fog egy-két healer addon.
  • Pacho
    Azt mondjátok még el, hogy warzone-ban milyen szintű karaktereket pakol egy helyre a program? Tehát pl. lvl 10-19 között vagy a fölöttivel is találkozhatunk pl. lvl 14-en?
  • [HUN]Crassus
    hopp na megint előkerült valami amiről akartam írni! ezek az ANIMÁCIÓK! PvP-ben nagyon lassúak még az isntant/azonnali/ képességek is! kurvanehéz megszakítani vagy kicastolni ezeket! A consular AOE eldobása is vicc kategória....mire elnyomom már majdnem ki is szaladtak a hatókörből,mert ugye elsőzör fellebeg a levegőbe és utánna jön az effekt:S

Trooperral is szoptam a Mortar Volley-t ,mert az is így bekészíti a fegyót először és nem azonnal jön a hatás.....

a chanelling-es spelleket kb lehetetlen egy tapasztaltabb PVP-s ellen alkalmazni....ennek annyi előnye volt,hogy én szinte egy AOE szart se kaptam be ,mert már ott se voltam ahová alám vágták:P:D
  • Rubint
    Ott a pont. :)

Valóban van egy insta cast abból. Csak azt még valahogy nem szoktam meg, sebaj, majd edződök. :)
  • Kindred Blades
    Már látom, hova kell összehoznom egy friendly PVP guildet a Sötét Oldalra. :D
    Össze lehetne hozni néhány saját szabályok szerint tartott guild vs guild csatát.

Legalábbis a béta alapján úgy tűnik, itt egyelőre érettebb játékosok játszanak, mint pl a WoW-val, legalábbis nem nagyon botlottam bele tefjelesszájú kihaénnemekbe, mindenki előzékeny és segítőkész volt (Imperial-ként persze hozzá kell tenni, voltak változások. Ha mondjuk valaki útbaigazítást kért, akkor kedvesen válaszoltak, de azért hozzátették: you worthless scum! :D ), és jókat el lehetett marhulni. Remélem, itt is lesz vagy két-három év, amíg így marad.
  • Boncmester
    Tegyél rá DOT-ot.
  • Rubint
    Attól még lehetnek aktívak a játékban. :)

Amúgy a hétvégén én is átpártoltam a rend oldalára: Sorc csere Sage-re. PvPben viszont Shock>>>Project. Többször volt, hogy azért nem tudtam megszakítani az ellenfelet valamilyen objektíva bütykölése közben, mert le kell játszania az animot. És lvl 22-ig fullheal speccel tuti, hogy csak ez az egyetlen instant cast ranged dmg spell. Tudom, lehetne channelezni, de azt nem tudsz futás közben.
  • [HUN]Crassus
    jaja ha lesz oldal végignézem újra a kínálatot:P az RL gyerekkori barátok még szenvednek mitévők legyenek így nekem kell szervezkednem....
  • Boncmester
    Ők egy baráti társaság, de ha jól tudom, bevesznek külsős embereket is. Felteszem, van valami saját oldaluk, illetve Ryek és Fyreny már férj-feleség, szóval szerintem nem fórumon beszélik meg a dolgokat. Az swtor.com-is fórumunkon nekünk is kb 5 hozzászólásunk van, de a rendes guildes fórumunk és a facebook csoportunk meg pörög folyamatosan.
  • [HUN]Crassus
    legalább edzésben lennénk!:D megjegyzem játék közben igen kevés személynek van/volt velem bármiféle ellentétje....és aki még ismer is az kifejezetten kedvel.....na mind 1
  • [HUN]Crassus
    iden,de mivel árpilisban volt utoljára fórumhozzászólásuk így az annyira nem tetszik:P:D
  • Boncmester
    Bár szerintem Ryekkel eléggé gyorsan kikészítenétek egymást, mert ő is hasonló stílusban és határozott véleménnyel van a dolgokról, mint te :)
  • Rubint
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=594940

Viszont most nem elérhető. Mintha azt mondták volna itt többen, hogy az Unknown magyar, kérdezz utána.
  • [HUN]Crassus
    yepp én Tank és healer vagyok 90% ban:P:D
    nem kell nagyot sebezni Tankként Pvp-ben...sztem épp elég a leírt combó,hogy úgy betudsz védeni valakit mint a huzat....a -42% sebzést meg lövöldözgetheted bárkire szokják csak:D
  • Boncmester
    Unknown
  • [HUN]Crassus
    PVP szerveren köztársasági klán lesz-é? nézetgetm a magyar oldalt ,de mindenki PVE szerverre megy szinte:S
  • Kindred Blades
    De-de. A tankolás.
    Távol tartani a csapattól a veszély forrását, állni a csapásokat, míg a többiek teszik a dolgukat, és persze szimbiózisban élni a healer-rel.
    Bár PvP-ben több CC-je lehetne, mert azzal a hatalmas sebzésével nem túl életképes. :)
  • Boncmester
    Max distance lófasz? Ha a felére állítom, akkor is vagy 30 méterre a karakterem mögött van a kamera, nem is mertem följebb állítani, szerintem akkor már a másik bolygóról látnám :)
  • gavor
    Hát hamar eltelt a hétvége:)

Péntek délben feladtam a fórum követését, talán mostmár normalizálódik a helyzet. Elég sok dolgom volt, így sajnos csak egy 19es trooper, 11es jedi knight és 11es inquisitor szárad a lelkemen.

Trooper kellemes csalódás volt. Csak az egyik ismerősöm miatt indítottam, hogy majd nyomjuk együtt. Sajnos a közös játékból nem lett semmi.

6-8as szinttől viszont elkezdett beszippantani.
    A legnagyobb negatívum az volt, hogy egy másik troopernél láttam ki a companionja, és elspoilereztem magamnak ezzel a sztorit, pedig azt gondoltam az elején, na tuti ő lesz akit meg kell ölni! :)
  • [HUN]Crassus
    azt megtaláltam,de a max az lófax volt nekem....