• Forolto
    Akkor én is leírom a magam véleményét,picit tovább tudtam tesztelni,mivel véletlenül lebetegedtem. :) (De tényleg! )

3 kasztot próbáltam ki,mindhárom 12-es szintig eljutott,az Operative-al 20-ig jutottam.
    Mivel 5 évig wow-al játszottam picit othonosabban mozogtam a játékban,s mivel 2005 januárban már ott ültem a wow elött,amikor még egy UI létezett,igy egyenlőre nem zavart az alap.
    Mivel világ életemben a healer volt a kedvencem,itt is az akarok lenni,de voltak zavaró részletek.
    Kezdem a pozitív élményekkel:
    -Magával ragad az egész cucc,hiányozni fog és tudom,hogy beteg leszek 15-én is,szal 2005 óta most taglózott le ennyire egy MMO.Tehát összeségében jól össze van rakva.
    -Tetszik a mass effect stílus.Minden küldetés külön video,saját beszélgetés,picit zavart ez a partyban,hogy várni kellett a másik válaszára,de meg lehet szokni.
    -Végre egy olyan játék,ahol a küldetésből kapott cuccot TUDOM HASZNÁLNI.Nem egy ócska xart kapok,amit azonnal szét is kell szednem.(Mondjuk igy is szétszedem,ha már rosszabb ,mint ami rajtam van)
    -Tetszik ez a legénység dolog,ez teljesen új és mikor már 2 embered van az egyik folyamat küldetésbe küldöd gyorsan kitolhatod maxra a skill-t.
    Itt jutott eszembe az Operative második embere az a robot,nem tudtam neki fegyvert adni. :(

Nem is emelném ki a többit,mert ugy összeségében tetszik és biztosan meg is veszem a játékot,mert leköt és el tudom tölteni vele a szabadidőmet.

Pár negatívum ami apróság:
    -egyik hiler kasztra se kaptam normális gyógyító spell-t 10.szint elött.
    OP-ra azután se.A hot-ja valami nevetséges.Látszik ezek már nem hiler kasztok,nem látom,hogy van vérbeli hiler kaszt.Lehet ez változni fog később,de 20-as szinten én még nem éreztem,hogy ez tényleg egy hiler?Flash-be se mertem vele menni.Szóval a hibridség nem lesz káros a játék menetére?
    -túl sok heroic a kezdetekben.Ezeket lv5-6os szinten tuti nem csinálod meg főleg egyedül,s arra ne számoljon a BW,hogy azonnal család-barát-brigád együtt játszik,könnyen találjunk barátokat.Szerintem elég lett volna 20-as szint környékére tenni az elsőt,hogy már picit bemelegedve ismerőshegyekel együtt tudjon ilyen küldetéseket megcsinálni.
    -az LFG rendszerük borzalmas.Tudom wow-hoz szoktam,de ha már heroic cuccok területek insták vannak picit kiforrottabbnak kellene lennie.
    -apró bugok (bonusz küldi bent marad a mission logban és persze piros a bejárat) akadtak,sokan írják ez tesz még,de ugy mégis egy 2 hét múlva startoló játéknak már szinte bugmentesnek kellene lenni,vagy nem dolgoztak rendesen a beta tesztelők?Szerverlagg kidob a szerver rendben van,azt teszteljük most,de hogy a párbeszéd alsó köre nem jelenik meg rendes kidolgozottságában,párbeszéd közben betölt egy másik párbeszédet ezek apró bugok,ami eddig nem jött elő?Én elnézem,de ez az esztétikai hibának már nem szabadna itt lenni.

De ugy összeségében nagyon tetszik a játék,az UI-ról nem írok semmit,biztosan hiányozni fog egy-két healer addon.