60874
-
Amúgy minden játék csak annyit nyújt amennyit a játékosok kihoznak belőle.
Persze, hogy mennyire bőséges a lehetőségek tárháza ingame az már a fejlesztőkön múlik. annyira azért szerintem nem panaszkodhatunk, lesz mivel elszöszölni, a tartalom bővítése foltozása meg remélhetőleg aktívan fog zajlani.
Én pozitívan állok a dolgokhoz aztán meglátom mi lesz belőle :D -
óvatosan,mert a torkodnak esnek:P:)
nem bétáztál? -
Vincentcloud #20287 Nem tudom, nekem ezzel az egész játékkal olyan fura érzésem van, ha elkezdek vele játszani, akkor fú de jó meg ilyesmik, de hamar rájövök hogy valami hiányzik belőle. Nekem is elő van rendelve és azt az egy hónapot valószínűleg végig is fogom játszani ami jár alapból, és nem írom le a játékot, mert nem láttam még csak az alap contentet, de nem tudom mi lesz ebből így. -
cain #20286 jó a zenéje, de hogy pont a filmbejátszások szaggassanak... =| -
hehe:D -
Az a baj FunCom már annyiszor kiáltott farkast, hogy amikor tényleg farkas lesz a közelben senki nem hisz már neki
Amúgy a környezete és a történések nem rosszak a TSW-ben csak hát ugye FunCom... :] Meglátjuk azért meg kukkantom majd én is valószínű :D
-
-
cain #20282 nem tudom, volt-e már, ha igen, bocs.
FAQ: if you played this weekend you do NOT need to uninstall the #SWTOR client. We are planning to patch it to Early Game Access / Live. -
Egyetértek, mondjuk nekem special nem volt bajom az 1-2-3-al sem amúgy :P
Tény, hogy ez az kimaradt lehetett volna még sok kicsi plusz ahogy írtad is, de végül is így is megáll a lábán a game, nagyon jó, nagyon szórakoztató, beszippantja a játékost már aki kicsit is szereti az SW univerzumot azoknak nagy részét valószínű a többi meg idő kérdése mivé forrja ki magát 1-2 éven belül.
Písz :] -
jaja nézegetem a híreket róla....
btw linkeld azt a cikket pls -
Vincentcloud #20279 Csak neked
http://www.commodoreusa.net/CUSA_C64.aspx -
Tyrpak #20278 Failcom-ban sajnos nem bízom, de esetleg próbáld ki majd a The Secret World-öt. -
Szerintem te már valami világmegváltásra vársz, és ezért álomvilágban élsz. .. Minden ilyen MMO-nak ki kell teljesednie. Ez is ilyen, annak ellenére, hogy ez nem egy HC MMORPG ahogy tapasztaltam, hanem leülsz, játszol, örülsz. -
Bár vannak pontok amivel én egyet értek veled, de mindazok mellet hogy a IV-V-VI-ot kb 100y láttam, az első hármat is minimum tízszer és nekem bejönnek. :)) -
jaja Konrád Lorensz 18-25 éves szűz jegyében született életemben nemlátott srác megmondta! bazdmeg ,de igaza van megyek a sarokba eret vágni..... -
vegyünk egy konkrétabb példát úgy cuzammen az egész SW mizériára: naszóval volt ugye a StarWars IV,V,VI azthiszem a 99% egyetért velem,hogy badass volt mindhárom rész! a mai napig etalon és összeszurul a szíve mindenkinek mégha 48x is nézi meg....idáig értve vagyok ugye?
Nah kitalálták,hogy megcsinálják az első 3-om részt ami az emberek/rajongók 70-80%-nak hatalmas csalódás volt....színészek kb. kuka,történet kuka és egy rakás karakter kuka /jarajar és társai/
DEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mivel STAR WARS-volt ezért MINDENKI megnézte MINDHÁROM RÉSZT! tuti profit volt....viszont megkérdezem közületek hányan nézték meg egynél többször ezt a három részt? SENKI??? najó 1-2 jelentkezőt látok....
sajnos kicsit így érzek a SWTOR-al kapcsolatban is eladtak egy közepes game-et mi meg megettük megint......és amikro aztmondom közepes game egyáltalán nem azt mondom,hoyg szar game lenne csak a fene vigye,de icipicit többet valami újjat szerettem volna kapni....
remélhetőleg meg is kapjuk 1-2 éven belül,de én azt szertettem volna ha az SWTOR akkorát szól mint Navarrone ágyui:P:) -
Bhalage #20273 minden threadbe kell egy jofajta bohoc, sztem nincs ok panaszra, na sajna most mennem kell..
!krisz este benezek majd lassan meglesz a squad expl es akkor mehet a raksi salvo mindenre es mindenkire aki mozog -
No offenz, csak megakadt rajta a szemem :) de pl #20207. félreértés ne essék nincs itt senkivel bajom, de pl ez a csőjáték nemcsőjáték is csak fölösleges szájkaratézás.
meow - nem küldök én el senkit a hoth jeges fára
-
Boncmester #20271 De elég, ha akkora, mint a kezdő wow, mert elvannak vele az emberek egy két évig, mint anno a wow-al, aztán mire megunják, jön a kieg. A nagy wowot már most unják az emberek, aki eljött onnan, minek menne vissza? Ha itt van sokkal több felfeðezetlen content a számára, mint ami ott egy évig fejlesztett kiegben? -
Na megmondták a frankót, sötét vagy, ebből is látszik. Ráadásul beadod magad ártatlannak, olyan édes. :) -
Mert az valoban nagyon mature viselkedes, hogy akinek tetszik az brotha', akinek nem, az meg gtfo :) -
nemvágom hogy mikor kötekedtem volna..... -
Szerintem azért lesz annyira sikeres a játék bevételeket tekintve, hogy futja majd pár Ferrarira a fejlesztőknek :] nem kell 10 millió játékos kapásból, hogy ne dobják be a törölközőt. :) -
Tyrpak #20266 Outlaw's Den pvp zóna
Info és elemzés a tatooine pvp zónáról és feature-iről. -
bazzeg, harminc plusz éves létedre elég sötét vagy, már megbocsáss! leírhatod! minden jogod megvan rá. ja hogy te kötekedni akarsz mindenkivel aki ugyanúgy leírja a véleményét hogy miben nem ért veled egyet? elnézést kívánok. -
ezt #20250 mindjárt felrakom a Twitterére:P:D -
Mit adtam elő? Hogy egy unalmas fos volt az end game? Te véleményed kb még ennyire sem érdekel engem. -
FAILED:D -
nah ez faszság,mert ott a monitoros példám ami szemlélteti pont ezt!Az üzleti világban elnyomsz egy ilyet és kiröhögnek......,de legalábbis a cégednek meszeltek.
ha most csinálnék egy műszaki cikkeket gyártó céget szerinted ki vásárolna tőlem ha olyan 2006 style monitorokat vinnék a nagykerbe? és ha néznének rám akkor benyögném majd tessenek megnézni 5 év múlva? -
Ugyanezt a faszsagot adtad elo a Riftnel is, majd az elso het utan harom oldalon at hisztiztel. Szoval a te szavad annyit er, mint a kutyaszar. -
Annyira balfasz vagy, nem hiába adták neked ezt a nevet. :) -
Az a vicces itt egyébként, hogy alapvetően a véleménykülönbségen megy a vita és már hipp hopp nem is a játék van véleményezve hanem a játékról mondott vélemény :)
-
Pont idevág Rockjaw nemrégiben írt twitter bejegyzése
@Rockjaw so is 18.5gig gonna be roughly the full size of the game? seems small compared to other MMO's (wows 28 gig for example)
@Gerard_B_ Come back to me in 7 years and we'll see how big we are. ;) -
sajnos ezt hiába írnánk le neked.....,mert George Lucas pizsamád van:D -
Junger #20255 Tyrpak,na megtapintottad a lényeget! Kikapcsolódásra szánt, ahogy oly sokan pont azért akarnak eléülni, mert nagyon gyorsan beszippant és beleéled magad. Valaki aki prő, az az izgalom miatt, kell neki az adrenalin, sztem az menjen bf3azni vagy valami. Ez itt az SW világ életre keltéséről szól, amit szerintem megvalósítottak. Nekem nem is kell több, csak javítsák ki a bugokat. -
Esküszöm nem értem miért szól bele valaki, ha nem tudja miről van szó. Arról volt szó, hogy kevés neki a tartalom. De ha x éve pakolják bele egy játékba a tartalmat folyamatosan, azzal hogy lehet versenyezni úgy, hogy jó is legyen?... -
Augusztus vegen az elso preordernel az originen dollarba terheltek be a kartyamat, azota fogalmam sincs, hogy mi a helyzet. -
helyes! nekem is bejön,de harmnckettedjére is megkérdezem MIÉRT NEM ÍRHATOM LE ,hogy MI NEM TETSZIK? vagy milyen újjításokat szerettem volna kapni? -
Hol lehet dollárba megvenni a játékot?! -
az valóban egy bugyuta magyarázat....ílymódon miért nem ilyen monitorokat gyártanak
ehelyett