vegyünk egy konkrétabb példát úgy cuzammen az egész SW mizériára: naszóval volt ugye a StarWars IV,V,VI azthiszem a 99% egyetért velem,hogy badass volt mindhárom rész! a mai napig etalon és összeszurul a szíve mindenkinek mégha 48x is nézi meg....idáig értve vagyok ugye?
Nah kitalálták,hogy megcsinálják az első 3-om részt ami az emberek/rajongók 70-80%-nak hatalmas csalódás volt....színészek kb. kuka,történet kuka és egy rakás karakter kuka /jarajar és társai/
DEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mivel STAR WARS-volt ezért MINDENKI megnézte MINDHÁROM RÉSZT! tuti profit volt....viszont megkérdezem közületek hányan nézték meg egynél többször ezt a három részt? SENKI??? najó 1-2 jelentkezőt látok....
sajnos kicsit így érzek a SWTOR-al kapcsolatban is eladtak egy közepes game-et mi meg megettük megint......és amikro aztmondom közepes game egyáltalán nem azt mondom,hoyg szar game lenne csak a fene vigye,de icipicit többet valami újjat szerettem volna kapni....
remélhetőleg meg is kapjuk 1-2 éven belül,de én azt szertettem volna ha az SWTOR akkorát szól mint Navarrone ágyui:P:)