60873
-
most nagyon keci leszek ha aztmondom ez az interface van egy icipicit "felbuffolva" a mostnai SWTOR-ban? -
Na, jó, de pl. Coronetben egy darab player nem volt amikor ÉJJEL odamentem US szerveren. Nem hinném, hogy mindenki egy másik channelen tolongott volna és voltam helikopter.
Ellenben:
-
Tomy Lee #20326 Az utolsó mondatod de nagyon igaz!
-
A fene már nem lehet belépni a hétvégi béta accal, pedig úgy bíztam benne hátha elfelejtik és online hagyják véletlenül az accokat :] de legalább patchelni lehet XD -
Szerintem igencsak nagyon valószínű, hogy így vagy úgy de fogunk magasabb szinten is vagy esetleg később visszatérünk a kezdő területekre 1 - 1 küldetés idejére. Sőt szerintem a BW azt sem hagyja ki hogy esetleg később is találkozunk olyan npckkel akikkel kisebb szinten kerültünk így vagy úgy kapcsolatba. Ha valamit hát történetet mesélni és összerakni tud a BW nem hiszem hogy ilyen dolgokat kihagynának :) -
A4tech #20323 minden zonában többe 'channel' van (mint a guildwars-ban) -
NEm jutottam odáig, de pl. semmi probléma nem lett volna azzal, ha ezt korábban kezdi el. Amit leírtam, ha az elejétől benne van, már több, mint most, és nagyon sokat variálni sem kellett volna a készítőknek. -
jó az irományod!
most hogy mondod ,most esik le ,hogy valóban viszonylag kevés playert láttam a 3 nap alatt....nem is nagyon értettem hiszen FULL volt az összes szerver...,de akkor így már érthető:P -
Mert ugye xpt ad a felfedezésért is, és ha bejársz új helyszíneket, akkor már megérte, hisz xp. (Szintet ugrottam, amikor megnézetem a bolygókat L16 (17?) után.) -
*utána -
Nekem utánna tölt még valami 65MB-ost is :] -
nekem még szedett 60at utána :p -
A4tech #20316 a class qustline össze-vissza küld 20 fölött.. engem agent-el 26ra már vagy 4-5 más bolygóra elküldött -
nekem is 106mb ÉS SZÜRKE A PLAY GOMB BÁZZE!!!:D -
Ja, legalább patchelhetek ha már játszani nem tudok :DDD -
Abba mondjuk nem halt volna bele a játék, ha az történet teszem azt Korribanon kezdődik mondjuk a Sith Warrior féléknek, majd L5-től ad küldit a Dromund Kaason, onnan L10-től átküld a Thytonra, majd a Hotra, onnan vissza a Coruscantra, onnan a Huttara, majd vissza a Dromund Kaasra, onnan a Tatoora ahol találkozik egy főszálban az összes class, majd mennek azokra a bolygókra, ahol még nem voltak, majd onnan ide-oda utazva vissza a Dromund Kaasra, majd kezdődik előlről az egész, bejön a képbe más bolygó is.
Hogy miért?
Láttátok ti a többi bolygót hétvégén? Az összes arc 99%-a nyomta a maga bolygóján, ahol a szintjének megfelelően tartott. Minden más bolygó (hiába iszonyat sok player) kihalt volt, emberrel nem találkoztam. Emellett semmi szocializáció, csak töménytelen baromság a general chaten, mindenki ugyanott, vagy max. egy bolygóval előrébb, az 50-esek pedig a saját területükön. Roppant hülyén nézett ki. Kihaltnak tűnt a játék, pedig többezren nyomták egyidőben.
Ellenben, ha nem így alakítják, akkor minden bolygón van ember.
Eleve hülyeség az, hogy "kezdőbolygó". Minek? Pont jót tett volna, ha az emberek bolygóról bolygóra mászkálnak, pl. van shuttle, amire ha jegyet váltanak, akkor amíg nincs űrhajójuk, az elviszi őket ahová menni akarnak. Pl. L5től akár mindenhová, L5 alatt, pedig sehová. Belehalt volna a játék? Nem hinném. Pl. 10 percenként ment volna a shuttle, és addig kénytelen lett volna ott várni a playeráradat, és beszélgetésre "kényszerülve" a többiekkel. Minden lett volna egy Role Player, aki feldobta volna a várakozási időt és a szabadság faktort. Némi napszakváltás, és máris több ez a játék, bár tény, hogy kicsinálta volna a "festményien" megtervezett bolygókat.
A szocializálódásra egy példa: a kezdeti pénztárcához képest iszonyat drága a tanulás. Miért nem lehetett azt megcsinálni - hogy növeljük az MMO faktort, és ha ez már egy RPG, akkor ne csak a kinézeteden meg a kérdésekre adott válaszodon látszódjék, hogy mit is játszol éppen -, ha a jónép tanulhatott volna magasabb szintü playerektől ha megszerezték a megfelelő mennyiségű xpt? Így pl. az 50-esek is hasznosnak érezték volna magukat, megnézhették volna a "kicsiket", szocializálódhattak volna, segíthettek volna azoknak, akik akkor estek be, és SW fanatizmusukon kívül szart se tudnak a játékról. Pl. ötletekkel szolgálhattak volna, hogy mit ne, vagy mit mindenképpen meg kell csinálni. (stb.)
Így egyeseknek sem tűnt volna "csőjátéknak" a TOR (nem az, de sok szabadságot tényleg nem engednek ebben a hatalmas világban, fogják a kezed, mikor átkelsz a zebrán, holott te nem is kértél feltétlenül segítséget) -
Már csak egy olyan levelet várok a support tól, hogy: "Mivel ilyen sok időbe telt megoldani a problémádat "full" béta hozzáférés biztosítunk az early access kezdetéig." 

-
Clay #20311 /salute -
Igen. -
Lehet benéztem, mint általában szoktam a dolgokat. :D A lényeg, hogy van valami mozgolódás. -
te hh tudsz patchelni? Engedi odáig a weekend tester accosokat is? -
107,43 MB én nyertem
-
Nekem is. -
nállam 106 mb -
Van patch. 40-50mega. Notes semmi. -
Egyébként meg nem értem azt a wow kontra minden más mmo dolgot. Hol az a baj, hogy ugyanolyan, hol meg az, hogy mást akarnak csinálni. De a wownak így is szép 6 éve volt. Előbb-utóbb vége lesz úgy is. De ideje is már mert rohadtul unalmas. Most jön ugyan a patch, de nincs már új a wow napocskája alatt. Én drukkolok az SWTORnak, mind amellett, hogy nagyon szerettem a wowot és más alternatíva hiánya miatt mind a mai napig játszogatok vele. De ha ez megjelenik átnyergelek SWTOR-ra. Egy olyan jó érzést váltott ki belőlem a játékélmény mint anno mikor a wow kijött a US open-betaval. Akkor éreztem kb ugyanezt. -
bocs főnök:P:) -
Nagyon szépen összefoglaltad. Annyival egészíteném ki, hogy az, hogy mindenféle játékos típus megtalálja a magának valót az nem csak követelmény és elvárás, de a játék életben maradásának a kulcsa is egyben. -
Chris #20300 Hát, elsőre úgy tűnik, hogy ez a tatooinei ffa zóna is elég kicsi lett, ahogy látom egy kanyon néhány épülettel. Erősítse vagy cáfolja meg ezt vki, aki látta legyen szíves.
-
sry akarom mondani tatooine -
crassus ez már spammalés... -
pedig az már nem kezdő zóna ugye! -
most igazán nem akarom már tovább feszegetni a húrt,de vess egy pillantást Illum térképére és mond el mire gondolhatok ami aggaszt..... -
"alapvető featureökről, mint pl. szabad mászkálás a zónák közt" ébred a nép!:D -
"de ez a szörnyű bezártság nagyon nem faja." igen mi is ezt éreztük ,de kaptuk is az ívet ,mert lemertük írni:P:) -
Szegény SWG! Ő azért tudna erről mesélni ... :D -
Chris #20292 Ennél egyszerűbben pedig nem lehet megfogalmazni, mint ahogy már írtam is. A piac ilyen, itt és most vannak versenytársak, nem a múlttal versenyzünk, mert már buktunk is. Azt, hogy az éppen aktuális legnépszerűbbet (szándékosan nem legjobbat használok, mert az szubjektív, de van némi kapcsolat a kettő között) hogy érik utol, nyilván nekik kell kitalálni. Gyakorlatban gondolom ennek akadálya főleg a kiadó sürgetése, de mivel ennél a játéknál pont hírhedten sokat költöttek a fejlesztésre, ezért bármiféle esetleges jövőbeni bukás a belepakolt dolgok rossz súlyozása miatt fordulhat elő (pl. feleannyi szinkron, kétszer annyi warzone). Nem ide tartozik a Gero által ídézett Rockjaw bejegyzés, ebben nyilvánvalóan a játék méretére utalt.
Nem a belelapátolt tartalomról vitáztatok, ne csúsztass, hanem alapvető featureökről, mint pl. szabad mászkálás a zónák közt. Amúgy szögezzük le, hogy az éppen aktuális játszható tartalom a wowban sem olyan egetrengetően sok a fejlődő területeken kívül, hiszen az alapjáték és az előző kiegek high-end tartalmai pl. már csak arra jók, hogy a játék mappájában a helyet foglalják (lásd fenti Rockjaw twit), a kutya sem játssza őket aktívan. A kiforrottság a lényeg, a szabadság illúziója, az átgondoltság, meg hogy minden fajta játékosnak tud mit ajánlani, ezt kellene teljesítenie az új mmo-knak egyből megjelenéskor.
A TOR a fenti kritériumokból sokat hoz, tesz is hozzá sajátos dolgokat, de bizony hiányzik is pár dolog. Mint már korábban írtam én a PvP-t tartom ilyen nem kielégítő dolognak, épp ezért vagyok nagyon kíváncsi tatooinei ffa-ra meg illumi opvp-re.
-
Vincentcloud #20291 De, második béta hétvégém volt, azért is írtam hogy nagy lelkesedéssel vágok bele, csak ez a Coruscant, annyira el tudja venni a kedvemet az egésztől hogy valami eszméletlen. Persze tudom hogy egy bolygó méretű város, de ez a szörnyű bezártság nagyon nem faja. -
új companion 
-
Amúgy minden játék csak annyit nyújt amennyit a játékosok kihoznak belőle.
Persze, hogy mennyire bőséges a lehetőségek tárháza ingame az már a fejlesztőkön múlik. annyira azért szerintem nem panaszkodhatunk, lesz mivel elszöszölni, a tartalom bővítése foltozása meg remélhetőleg aktívan fog zajlani.
Én pozitívan állok a dolgokhoz aztán meglátom mi lesz belőle :D