60874
  • genRob
    Te egy nagyon okos srác vagy. Uri Geller rokonod? :-D
  • DragonKnight
    Igen
  • Omlás
    Ha a béta hétvégén nem spóroltak a szerverekkel szerinted majd az éles startnál fognak? :)
  • DragonKnight
    Amúgy meg a 2 hullámos béta hétvége pont ezt a lépcsős early accesst modellezte és itt is látszik hogy először 3 hullámot terveztek de nem jött össze annyi teszter mint amennyire számitottak, ezért lett csak 2 hullám. Az early access ennél sokkal brutálisabb lesz...
  • DragonKnight
    Igaz de nem hiszem hogy volt annyi béte teszter mint amennyi játékos lesz, igen sokan nem akarnak spoilert...
    És a szerverek száma az ami nagy lutri és itt fognak sokat okoskodni az EA-ban az utolsó pillanatig.
  • Omlás
    Vááá
  • N1ggA
    Hát most hétvégén nem volt komoly probléma.
  • DragonKnight
    Lehet de login szervereket akkor is megöli egy ekkora tömeg, a phased, layered vagy egyszerűen instance-olt területhez meg sok vas kell, és azon fog menni a balhé hogy hány szerver legyen hogy kicsi legyen a sor, de akkor meg tömeg lesz egy instance-ban, vagy kevesebb szerver legyen több órás sorokkal viszont több instance-val ahol el lehet férni.
  • [HUN]Crassus
  • N1ggA
    phased (vagy mi) a terület, szóval nem raknak bármennyi játékost egy területre. Amikor pénteken pontban 17-kor beloggoltam, és bejutottam, Azt hiszem 10 Tython volt, és nem volt probléma mobokat találni.
  • BlackShadow
    ok akkor ez elhamarkodott válasz volt :) köszi a felvilágosítást - de egyébként alapjáratban nem hiszem, h nem jutott eszükbe
  • DragonKnight
    Hát lehet hogy már egy napot se fognak kapni. Ami végül is nem baj mert legalább több esély van arra hogy a kezdő területen lesz mob a questek befejezéséhez. Annó RIFT-ben mikor lökéshullám szerűen ment előre a játékos front nagyon érdekes volt nézni hogy 10 percnyi út széles volt az a terület ahol a játékosok egymást kerülgetve lopták el a mobokat hogy le tudják adni a questjeiket, előtte semmi mögötte meg a kihalt táj ahol megpusztult minden mob és játékos se volt.
    Itt meg van valami 2 milla preorder, hát az nem semmi sorba állás lesz még akkor is ha 5 napra lépcsőzik el a bejutást.
  • TDC Geronimo
    Át lehet a színét állítani, mint minden chat csatornának.
  • BlackShadow
    addig lehetne élénkebb színnel ellátni a sima say-t, mert kb beleivódik general chatbe és alig venni észre :\
  • N1ggA
    Ja igen ezt nem is írtam, pedig ez is nagyon zavaró volt.
  • TDC Geronimo
    @Rockjaw Thank you :) why are there no chat bubbles in game btw? I really misssed them, still enjoyed the weekend alot, im sold on SWTOR :)

@streamingpirate It's something that may be added post-launch.

na hát akkor ez se lesz bent launchra :(
  • TDC Geronimo
    emiatt*
  • N1ggA
    A general teszterektől.. :)
  • TDC Geronimo
    Hát az a pár nap nem akkora probléma, hogy emiat ragequitelni kelljen bár tény, hogy kamu reklám.

Előbb írta Rockjaw is twitteren egy tagnak, aki kérdezte, hogy nem kap már 5 napot, aki most rendelte elő
  • DragonKnight
    Nem a fórum access-t nem vették el meg marad egészen végig. Megy is a nagy flame war a general teszterek és a weekend warriorok között, hogy ki szopjon le kit. :( Nem is értem hogy ezt miért nem látták előre. El kellett volna venni a hozzáférést.
  • [HUN]Crassus
    jaja énis úgytudom aki most vesz preordert már nem 5 nappal előbb játszhat:S sajnálom......

mondjuk 5 nap a alatt 25-30 as szint meglesz úgyhogy nemfogunk ütközni a tömeggel:P
  • Tyrpak
    Hmm beta fórum szerintetek marad nyitott a hétvégi tesztereknek is, vagy csak a következő maintenance-ig?
  • DragonKnight
    Ránéztem a hivatalos oldalra és csodálkozva látom hogy megy a preoder scam ezerrel.
    "YOU MAY PLAY UP TO 5 DAYS EARLY" Ebben a MAY a szép, hiszen aki most preorderel az jó ha kap egy nap early accesst, aki arra számit hogy 5 napot kap az brutálisat fog szopni. Ezzel lesz teli a forum launch után meg a rage quit-ekkel.

Most a weekend test után szerintem lesz egy pár ezer/pár tizezer emberke aki ezt meg fogja lépni és egyukat biztos el fogja önteni a szar mikor megkapják a levelet hogy mondjuk 19-én kezdhetnek ha nem 20-án.

• TDC Geronimo
    UI ilyen marad launchra. Utána jön scaling slider meg a mozgatás lehetősége majd valamikor később. Huttballon meg utolsó build óta bugosak hangok, előtte jó volt.
  • N1ggA
    A "Valaki esetleg tud valami..." kezdetű mondat vége egy kérdőjel (?), ami gondolom egyértelmű, de nekem nagyon bántja a szemem :)
  • N1ggA
    Nem tudom hogyan lesz egy kisebb patchel a játék úgymond kész. Béta alatt volt néhány dolog, ami nem tudom miért nem volt még bent, pl. PVP vendornál megnéztem magamon hogy állna a ruha ugye a ctrl balklikkkel, és ott az összes level 50-es gear egy az egyben ugyanúgy nézett ki. Gondolom már készen vannak a ruhák, de nem tudom miért nem volt benne. AA-t se nagyon értem miért nincs, Huttball warzoneban nem voltak ability meg fegyver hangok, alderaan warzoneban meg nagyon kicsi fps-em volt minden más területhez képest, stb. Elég sok kicsi bug volt, amik nem tudom az előző buildben is benn voltak-e, vagy csak most jöttek, de ha bent voltak, miért nem javították, hisz elég általános és könnyen észrevehető hibák voltak. Az normális, hogy ha kijavítanak pár hibát, jönnek újak, de néhány miatt egészen lecsökken a játékélmény, amik most a hétvégén voltak. Nagyon nagyon kíváncsi vagyok, mik lesznek a köv 2 hét patcheiben.
    + még ugye ott van az UI testreszabhatóságának kb. teljes hiánya, amit szintén nem tudom, miért nem raktak eddig be, legalább a méretek állíthatósága, meg az áthelyezés, ha meg be akarják, akkor vajon be fogják-e rakni launchra. Ott volt pl. az, hogy a right quickslot bar legalja belelógott a térképbe, warzoneban meg a teteje is, ez is olyan, hogy nem bug, de nem értem miért ilyen.
    Valaki esetleg tud valami olyasmiről, hogy mit terveznek launchra, és mi az, amit terveznek, csak még nem lesz launchra, vagy mi az, amit nem is terveznek.

Nekem így is kurva nagy élmény volt a hétvége, és imádom a játékot, de olyan jó lenne, ha minden jó lenne!
  • DragonKnight
    Azért csodálkoznék ha nem lenne ez a launch build szénné patchelve az elkövetkező néhány napban. Az lehet hogy már feature complete lesz, meg a asset-ek már nem változnak, de hogy napjában akár többször lesz kliens és szerver patch az ziher.
  • heesh
    Hali!

Van valaki aki hétvégén elérte Alderaan-t? Nekem ott a textúrák egyszerűen összemosódtak, alig akarta betölteni a conversation közben a ruhák textúráját. De csak ott történt ez, visszamentem Dormund Kaas-ra egy másik karakterrel, illetve visszavitt a class questem is valamikor és ott semmilyen probléma nem volt, se a többi bolygón, csak Alderaanon. Valami build hiba, vagy nálam lenne valami gond?
  • DragonKnight
    Azt nem kétlem. Nem sajnálom tőlük a dolgot. Bár őket igen mert élhetnének rendes életet is.
  • a.carkey
    Lesz a végére L50 kari. WOTban mennyi is volt kockáéknak a T30? 2 és fél nap? Vagy lehet, hogy csak kettő? :D
  • TDC Geronimo
    Én nem, azért raktam be :D
  • Tyrpak
    Amúgy afölött mindenki elsiklott, hogy
    " this is our launch build"
  • TDC Geronimo
    párszor volt már. Amúgy meg #20357
  • Ozzyehh
    Van patch 90mb
  • TDC Geronimo
    Ott van tatooinen az az arena féleség. Ott lehet majd rendezni ilyeneket, ha valaki nagyon vágyik rá :p
  • Chris
    Áh a francba, már megörültem...
  • TDC Geronimo
    Flashpointon belül szerintem. Gondolom át lettek alakítva
  • Chris
    Ezeket a sub-zoneokat hogy kell értelmezni? Milyen arena?
  • TDC Geronimo
    Nem tudni de szerintem még másfél hétig biztos menni fog. Pár nappal early access előtt lekapcsolják, rendbe teszik a dolgokat, patchelnek még egyet azt kész.
  • DragonKnight
    Tippelek nem tudom de early access start - 2 nap a tippem, de lehet hogy -3 lesz.