• N1ggA
    Nem tudom hogyan lesz egy kisebb patchel a játék úgymond kész. Béta alatt volt néhány dolog, ami nem tudom miért nem volt még bent, pl. PVP vendornál megnéztem magamon hogy állna a ruha ugye a ctrl balklikkkel, és ott az összes level 50-es gear egy az egyben ugyanúgy nézett ki. Gondolom már készen vannak a ruhák, de nem tudom miért nem volt benne. AA-t se nagyon értem miért nincs, Huttball warzoneban nem voltak ability meg fegyver hangok, alderaan warzoneban meg nagyon kicsi fps-em volt minden más területhez képest, stb. Elég sok kicsi bug volt, amik nem tudom az előző buildben is benn voltak-e, vagy csak most jöttek, de ha bent voltak, miért nem javították, hisz elég általános és könnyen észrevehető hibák voltak. Az normális, hogy ha kijavítanak pár hibát, jönnek újak, de néhány miatt egészen lecsökken a játékélmény, amik most a hétvégén voltak. Nagyon nagyon kíváncsi vagyok, mik lesznek a köv 2 hét patcheiben.
    + még ugye ott van az UI testreszabhatóságának kb. teljes hiánya, amit szintén nem tudom, miért nem raktak eddig be, legalább a méretek állíthatósága, meg az áthelyezés, ha meg be akarják, akkor vajon be fogják-e rakni launchra. Ott volt pl. az, hogy a right quickslot bar legalja belelógott a térképbe, warzoneban meg a teteje is, ez is olyan, hogy nem bug, de nem értem miért ilyen.
    Valaki esetleg tud valami olyasmiről, hogy mit terveznek launchra, és mi az, amit terveznek, csak még nem lesz launchra, vagy mi az, amit nem is terveznek.

Nekem így is kurva nagy élmény volt a hétvége, és imádom a játékot, de olyan jó lenne, ha minden jó lenne!