60872
-
DragonKnight #20687 Mondjuk a magamfajta degenerált génhulladékoknak, akik balkezesek és bal kézben tolják az egeret ezért WASD gombok és a balkezes setup alltogether felejtős. Jó ha van egy jobb kézre optimalizált makrózható terület közel a nyilakhoz....
No de nem ennyiért.
-
Boncmester #20686 De minek touchpad, ha van egy 50 ropis SWTOR-os egered mellette?
Minek akarsz youtube-ot nézni swtor közben, ha meg nem swtorozol, miért nem nézed a monitoron a youtube-ot?
Melyik kezeddel nyomogatod a világító gombokat, ha a bal kezeddel WASD-zel, a jobbal meg az 1000 gombos egereden zongorázol?
Szóval tényleg nem tudom, mire lehet használni azon kívül, hogy egyszer kipróbálod, és nagyon örülsz, hogy milyen csilivili cuccod van, 75 ezer forintért, amiből vehetsz 3(!) prémium kategóriás Razer Anansi MMO keyboardot, ami ránézésre kb 1000x praktikusabb... -
Havidíjnál szerencsére nem 1$ = 1Eur üzletpolitikát követi a BW. De persze ha megbízható forrásból lesz én is olcsóbban szerzek be GC-t :) -
Engem nagyon nem érdekel. Auto fizetést nem szeretem, így meg ott veszem a Tc-t ahol olcsóbb. :D -
segítek: mi itt most ezekről beszélünk -
*M4 -
Ehh abból se veszünk CE-t :] szerintem még normált sem :D de 110Eur-ért mit adnak hozzá most őszintén? :D Kicsit kezdenek elszaladni az utóbbi időben a CE árak.... Pár év múlva az új COD hoz már éles M!-et adnak vagy wtf ?
-
Junger #20680 A játék az egeret. Nem tudom mennyi értelme van, a wow felismerte az egeret, asszem. Már rég volt. Van addon is hozzá. -
doggy90 #20679 nemreg jelentettek be a max payne 3 ce-t, ara 100$/100£/110€. neztem egy nagyot. : D -
doggy90 #20678 az egy multi-touch lcd kijelzo, lehet hasznalni touchpadkent, ill. abbol csinalhatsz numerikus billentyut is, vagy nezhetsz rajta youtube videot stb. -
Ettől az 1$=1Eur baromságtól kapok egyszer agybajt tuti :D Aki ki is találta... -
DragonKnight #20676 A billentyűn levő LCD egy multi touch controller + LCD. Tudod programozni mint a Logitech gamepanelt és touch pad gesture-kat tud. Amit be tudsz makrózni.
Szóval jó móka de azért nem 250 ojróért.... -
szerintem iponék be fogják tesztelni, aztán max ha ütős a cucc, veszünk később :P -
doggy90 #20674 megint egy az egyben valtottak az eurot, igy 250 euro lett, kb 76k jelenlegi arfolyamon. -
Boncmester #20673 Amúgy sajnos iszonyat drágák (pl az SWTOR-os egér kb 2x annyiba kerül, mint a pont ugyanazt tudó, csak máshogy kinéző Razer Naga Epic), és nem vágom, hogy pl a billentyűzeten az LCD kijelzőnek mi a funkcionalitása, meg a gomboknak, amik változtatják a képüket, mert tökre nem állnak kézre játék közben.
Megnéznék róluk egy tesztet azért... -
DragonKnight #20672 Ez a billentyű jól néz ki de az árát igy látatlanban sem fogja megérni.... -
doggy90 #20671 igen, hallottam rola. asszem a bf3-nal is volt gond a driverrel, annak ellenere, hogy a razer volt ott is a hivatalos partner. -
Boncmester #20670 Mármint Razer SWTOR billentyűzeted és egered van? És mit nem támogat? -
DragonKnight #20669 Nekem van egy razer lachesis egerem. De sajnos mint minden razer egérnek ennek is olyan trágya a drivere hogy a középső gombot sok játék nem látja. Igen az SWTOR sem. Csak akkor megy ha letörlöm a razer drivernek még a nyomát is.
-
nowan #20668 Szerintem ezekre gondolt: -
A játékban a /roll működik? Mert nem is próbáltam. -
doggy90 #20666 jol hangzik, mar alig varom, hogy a kezemben tarthassam a ce-t. : ) -
mnorbi #20665 nekem van bill és egér is de nem tamogatja... -
Én ipon.hu-ról rendeltem és pont tegnap kérdeztem tőlük mikor érkezik a játék. Azt mondták dec. 13. -
doggy90 #20663 a galaxis 20-a elott megkapja majd a jatekot, kivancsi vagyok hany nappal...
btw, a razer hivatalos periferiai kozul vasarol valaki valamit? -
exec79 #20662 ne legyen ennel nagyobb tevedesed soha az eletben... -
DragonKnight #20661 Jaja elég jó eséllyel meglesz a prémium NPV. De ahogy mondta a CFO nincs rá ötlet hogy mennyi lesz subs konverzió a 30 szabad nap után. De erre is azért van jó esélyük mint ahogy erre számitanak.
"
Colin Sebastian - Robert W. Baird & Company, Inc. - Analyst
What is your perception in the competitive landscape as in the market with World of Warcraft entering the declining cycle or phase? Is that an
opportunity for Star Wars to come out of the gate here and absorb some of those users or do you view them as somewhat extinct?
Eric Brown - Electronic Arts, Inc. - CFO
Yes I don't think that recent declines in a specific MMO is indicative of a change in kind of the category overall. The MMO has been and is
expected to remain a pretty robust category for digital. It's in growth mode in all the major geographies. I think it's a function of a specific
franchise that is six plus years old and there may be people looking for alternatives. We think that Star Wars is very different in a lot of ways. It's
story driven. It's the first fully voiced over MMO. You can play eight different character classes over the life of the game and completely alter the
flow of the game so it represents I think a very different experience compared to World of Warcraft and most other MMOs for that matter.
" -
Laroa #20660 "We're up to 2.4 million people double opted in. So people have registered and actually volunteered to test the game for free so that's -- the number has been rising in the weeks leading up to the launch of the game itself."
".5 million subs using our cost of capital and discount to all this, it's negative NPV. At 1.0 million subs it's slightly positive NPV. At 1.5 million subs or better we start to produce a pretty good premium to our cost of capital and so that's the framework that we've talked about in terms of how to think about Star Wars subs versus the investment case." -
DragonKnight #20659 "Colin Sebastian - Robert W. Baird & Company, Inc. - Analyst
What would be your expectation in terms of conversion rate paid from initial unit sales, if there's either industry benchmark or what might be
typical for EA in terms of online games or maybe there's not enough for a precedent?
Eric Brown - Electronic Arts, Inc. - CFO
Again I don't thing there's enough of a precedent here to point back and say this is a number or even a range of numbers. So we have, obviously,
a lot of demand. We're up to 2.4 million people double opted in. So people have registered and actually volunteered to test the game for free so
that's -- the number has been rising in the weeks leading up to the launch of the game itself. But in terms of the conversion rates, from initial sell
in to say first month's subscriptions, we don't have an estimate for that. "
Szóval 2.4 milla account van az swtor oldalon regisztrálva, vagyis jó ha lesz 2 milla induló account. Ami azért elég méretes induló tömeg.
-
LOOL 
-
Boncmester #20657 Szombaton este 6-ra asztal foglava a Vaskapuba George Lucas néven :)
Itt lehet jelentkezni -
Mindenesetre rákészülök a startra a jöv héten előkarácsonyt tartok és meglepem magam egy fullhd led tv-vel 102cm jó lesz az éppen pont játszani :D -
DragonKnight #20655 Néhány szám...
EA Részvényesi és elemzői telekonferencia
http://files.shareholder.com/downloads/ERTS/1543875806x0x523238/19a2fd72-a735-4982-9915-1402dd993500/ERTS_Baird_Transcript_2011_11_29.pdf
"What I would like to do is provide a little bit of update on Star Wars. One of the things that we did this past holiday weekend was proceed with a
very large scale beta testing and rollout for Star Wars. To be more specific, we had 731,000 unique people play the game over the weekend and
we peak concurrent users just above 250,000. " -
jajj dehogynem... :D -
Végül is igaz :) -
Elvonási tünet az nálam is akad bőven, de az az 5 nap nem oszt nem szoroz, ha már éveket várt az ember. :) -
Új build nagy üzemi tesztelése igazán elkezdődhetne már, hogy legyen idő az új hibákat javítani. -
Na azért ne vidd túlzásba, nekem elég durva elvonási tüneteim vannak, és még accom sincs ha úgy nézzük XD 

-
Én azt se bánnám, ha nem lenne early acces és további bug kiirtásra fordítanák azt az időt. -
Az ingyen hónap után vagy 1-2 hónapon belül az ilyenek remélem "kipusztulnak" a játékból és mennek vissza ahonnét jöttek, vagy legalábbis nagy részük.