60872
-
500.000pvp killel te nagyon a pvp véglet vagy, így véleményed mindenképpen elfogult :) -
jaja!! ezek olyan élmények amit PVE-n nem kapsz meg...én pl. anno a rugót pont ezért indítottam ezt kegyetlenül élvezem vele,hogy te választod ki az ellenfeled és hogy mikor akarsz harcolni vele hiszen stealthben nyomod! és betámadod majd kinyírod és utánna iszonyat menekülés minden CD elhasznál izgulás stb.! nagyon feelinges!
itt SWTOR-ban is jó sok stelather kari van a fene vigye őket:D de szerencsére láttam a vanguardnak lesz ilyen kis droidja ami kiszúrja őket sőt még CC-ni is tudja őket stealthből:P -
mondom 6 éves tapasztalat mondatja velem amit írtam! lehet nemmindenki látja így,mert vannak jópáran akik úgy gondolják : őket munka után vagy a barátnő/feleségtől kapott pár óra alatt ne baszogassa egy ellenséges frakciós csóka miközben a hetente poppoló mobot akarja levadászni a lootja miatt amire 1 hónapja vár....van benne igazság,DE az ilyen játékos lesz az ha elmentek raidre és mondjuk egy másodperced van kiállni egy AOE spellből,hogy ne legyen wipe,hogy az Istennek sem mozdul majd ,mert ő még kényelmesen kiakarja castolni a spelljét meg hasonló....vagy pl. mozogni kell körbe ,hogy mindig a Boss hátát "üsd" ő fogja bekérdezni TS-en,hogy jó ,de akkor hogy castoljak ha közben mozogni is kell? ez persze sarkított kiélezett példa,mert PVE szerveren is vannak nagyon penge játékosok,de valahogy aki PVP-n edződött mégis ügyesebben tolja! ezt az a 500.000! pvp kill és 6-év mondatja belőlem:D -
t0xikus #20764 mondjuk tény, hogy warban volt olyan, hogy sokszor előfordult, hogy nem csináltam semmit. mondjuk 1v24:) de az is vicces volt, amikor ember stealthben bemegy 2-3wb közepére és pl kiszed egy sorcit:) és volt olyan,h ki tudtam menekülni, akkora volt a meglepi:D -
Boncmester #20763 Ja, ok, bocs, még reggel van, és nem is volt meg a reggeli cigim még :S -
nem a pvp szervert szidtam, hanem leírtam pár előnyét :) -
jaj te de kis butus vagy hát nem érted ezeknek a lelki világát?:D hidd el én több TÍZEZER!!! ilyen emberkével találkoztam....ezek tipikusan azok a srácok akik tökéletesen tisztában vannak a saját korlátaikkal és nem fog megtámadni csak rádbassza egy bokorból az összes CD-s legdurvább spelljét miközben már épp haldokolsz....ekkor még a hulládhoz is odajon rádemoteol egy makrót és továbbáll:D Nekik ez az élvezet....aztán mikor fullosan harci díszben nekirontassz egy ilyennek persze,hogy nemcsinál semmit mivel még az egeret is leveri otthon vagy ráborítja a kakaót a billentyűzetre úgy beszarik:D és ezt a menekülési útvonalat válassza....bevágja a durcát ahogy te írtad illetve szrájkol ahogy mi találtuk ki:D -
Mindkettőnek meg van a maga varázsa...pl ha pve szerveren farmolsz és szedik előled a cuccokat és nem tudsz mit csinálni vele...vagy ha öli a questmobot (esetleg valami rare-t) ami neked kéne. Néha viszont jó egy kis nyugis játék. Én meg pláne olyan vagyok, hogy alkalmi jelleggel nagy fel tudják húzni az agyam...olyankor valami hörgős metal elindít, BG-be bejelentkezik és warrioros hent :) (hunterrel és mage-el nem lehet levezetni a feszültséget, csak melee-vel...nem is tudom mi lesz velem commandoval O.0 -
Boncmester #20759 Csak a szokásos PvP vs PvE szerver vitát véltem kibontakozni... :) -
???? mivan??? -
help pls a guildeknél ilyet látok "Other language than English, Francias or Deutsch, Europe (GMT)" ez nálam azt jelenti,hogy "más nyelvezet mint angol,francia vagy német és európai időzóna szerint..." miért milyen más szerverek lesznek még? nincs ebben a guildkérésben bennt az a veszély,hogy nem angol ajku szerverre tesznek? -
Jááj ne is mond az ilyen "Nem csinálok semmit ölj meg" játékosokkal egyre sűrűbben találkoztam anno már akkor se értettem mire fel durciznak :D -
Boncmester #20755 Ha most ezen lekezditek anyázni egymást, akkor szóljatok, és hozok popcornt! :) -
egy olyan plusszt ad a játéknak ez az izgalom amit máshol nemkapsz meg:P:D -
jaja:P a legtöbben attól félnek,hogy "LEGENKELIK" őket mondjuk questelés közben és nem akarnak a nyakukba fölösleges terhet....,de tényleg 6 éves tapasztalat mondatja belőlem,hogy cefettul unalmas volt egy idő után,hogy ott questelnek melletted az ellenfél játékosai és ti mint két jóbarát elvagytok egymás mellett:S
én mindig bekapcsolt PVP-vel mentem mindenhova:D és bár ennek voltak hátrányai mivel a PVE szerveren igencsak kis köcsögök az emberek....értem ezalatt egy rakatszor addig nem támadott meg az illető míg 1 vagy 2 kistársa nem került elő....akkor aztán nekemestek ketten hárman és ha lehet még azt is megvárták,hogy mob legyen a nyakamon:D
Ilyenkor kacagtam,mert 2 ember sosem volt kihívás és ha 3-an jöttek egyet akkor is jó eséllyel kiszedtem:P de a hullámhoz visszafutva már letudtam vadászni az agresszorokat akiknek ilyenkor bekapcsolódott a PVP ugye ami a célom is volt btw:D Bár igensokszor amolyan "sztrájk" jelleggel a retorziót úgy reagálták le a srácok,hogy nemcsináltak semmit...az a szánalom tetőfoka:P:) -
Ja, PVE szerveren nincs low lvl-en benned a gyomorideg, hogy mikor oneshotol valami 85ös STV-ben:) Meg nincs álandó kameraforgatás, hogy feltűnik-e valahol egy pirosbetűs köcsög, akit lehet cirkumveniálni (főleg ha afkol a buta) -
Amúgy ha azt nézzük, minden grafikus motornak a gyengéje az élsimítás volt anno amikor még sehol nem volt a fullHD, értelmetlenül sok erőforrást kellet feláldozni a "lesimított" képért. Most a nagy felbontások mellet lassan értelmét veszti teljesen. -
t0xikus #20750 jogos:) lassan 2 hete nem basztam be, figyelmem lankad. fullHD na:) -
Boncmester #20749 1920*1080 szerintem, csak nem túl okos Toxi... -
1680*1050 akar az lenni nem ? :] -
t0xikus #20747 *mellett -
Boncmester #20746 Nekem sem. Full HD meg manapság már alapkövetelmény, arra tervezik a játékot. -
t0xikus #20745 nekem 1980x1050 mellet fel sem tűnt,h nincs AA -
Köszi, azt már átolvastam! Köszi a válaszokat! -
Boncmester #20743 Ez gondolom nem kelem szólt :) -
NE! menjenen senki PVE szerverre! eltunyulnak,ellustulnak az emberek!Én PVE szerveren toltam (SAJNOS) évekig,de pár hónapra áttranszfereltem PVP szerverre és ég és föld a kölönbség a játékosok tapasztalata közt! Itt necsak magára a PVP-re gondoljatok! Iszonyat boost PVE-ben is az,hogy sokkal kiélezettebek a reflexeid a folyamatos rizikó és tréning miatt amit az ellenfél frakció játékosai adnak neked!
Egy boss fighton ahol mozogni kell egy PVE gémer sokkal gyengébben teljesít....szerintem megbánjátok -
Laroa #20741 Leszarom, majd ati control centerben force
-
Warden #20740 A fejlécben talsz egy linket ami az swtor.hu ra mutat ott pont most van egy cikk a magyar guildekről.A megjelenés után alakul majd ezen kivül mindenféle guild úgyhogy nem maradsz le semmiről.
shaba23--Nincs olyan maygar guild ami fullhc guild lenne.A magyar raidguildek zöme az este 20,oo-23,oo ig raidel 3-4 max 5 napot(péntek-szombat szünettel).Itt még nem világos az endgame ill hogy milyen szintűel lesznek a raid instancek anyi biztos csak hogy 3 nehézségi fokozata lesz mindennek. -
Gundark1234 #20739 Hasznos infók az SWTOR megjelenését illetve a pre-order dolgokat illetően.
Ha volt már akkor bocsánat.
SWTOR Hasznos Infók -
Mint általában minden MMO-ban, itt is csak a guildek egy része jár raidelni, a többiek casualként tök jól ellesznek amolyan "víkendvariorként".
Szerintem bármelyik neked tetsző guildbe jelentkezel és felvételt nyersz, jól elleszel. Természetesen ajánlott beírni a jelentkezésedbe, hogy te mennyit vállalsz, mert a nagy terveket szövögető guildek, ahol heti 3000 óra raidelést terveznek, úgy sem vesznek fel (hogy aztán 2 hónap múlva némelyik sírva keresgéljen tagokat) -
Hölgyek - Urak egy pár kérdés:
Erősen foglalkoztat a gondolat, hogy fénykardra cseréljem a tankjaimat ...
Ahogy nézem majdnem minden guild főképp PVP szerverre megy ... Várható, hogy lesz magyar guild neadjisten RP szerveren?
Van értelme egységsugarú víkendvariorként guildet keresni? (Ugye szerverválasztás szempontjából nem lenne utolsó ...) Mert napi max 1-2 óra szabadidővel rendelkező emberkeként elég necces mindenre időt szakítani ... Ráadásul mindentől távol szeretném magam tartani ami HC ... -
Azért ne felejtsük el, hogy ez egy MMO ... Ha egy ilyen szintű grafikát egy nem tökéletesen optimalizált AA-val megküldenek akkor a 2-3 milla előfizető 10-20%-a tudja majd csak használni! Szóval inkább ne legyen minthogy szar legyen!
Ráadásul pl: egy repülőgépszimulátorban, ahol tiszta rece az egész cockpit, ott szétver az ideg a nem működő AA miatt ... Itt viszont a béta hétvége alatt egyszer sem zavart hogy nincs! -
A resetet kérő erről jött:
[email protected]
a ticketek meg erről:
[email protected]
Remélem - hiába a körítés - egy cég. :D -
Nekem most jöttek vissza a kb. másfél hete kiküldött ticketek, hogy köszönik, hogy szóltam, hogy nem tudtam belépni, és javítják. Mondom magamban, hogy: NEEEEEEE!
Amióta ezt a qurva régi ticketet megküldték, na azóta nem tudok belépni a korábban NEKEM TÖK JÓL MŰKÖDŐ fórumra és a LAUNCHERBE sem. Szóval kösz Bioware, LA, jobbak voltatok, mint a sportszeletes emberke … (HBMAQA!)
#20633 A fénykardos homokosok ahogy a bárpulton táncolnak az komoly.
#20659 Nekem három regisztrációm volt. Volt egy, ahol éhező bolgár accját kreáltam, és hogy szeretnék bétázni (nem jött rá meghívó), volt egy legkorábbi, ahol tanulóként, rohadt sok szabadidővel jelkeztem be, ill. volt, amivel a Guildünkbe regeltem, amelyikre rátettem a preordert, és amelyiket az SWGre, valamint a Star Warsra hegyeztem ki. Na erre kaptam meghívót, pedig ez a legelső után készült … -
Nézegetem a mail fiókomat jött pár új mail, hopp mondom talán van valami.
Support a feladó hóhóóó mondom, erre mi a szitu, a múlt hét elején beküldött mailek (amikre semmi vissza jelzést nem kaptam) most kaptak ticket számot és majd feldolgozzák "soon" ... :D
EPIC a cucc az már tény!

-
Tyrpak #20732 Jaja, engem se érdekel az AA, inkább arra állítsanak rá még 2 tucat fejlesztőt, hogy a warzone ne laggoljon, meg ne álljon meg másodpercekre teljesen a karakter. -
Tyrpak #20731 Én úgy vagyok vele, hogy legutóbb amikor nem jelent meg a captcha kiskép és kitiltott, kértem egy password resetet, nem kaptam semmilyen levelet, de azóta is a régi jelszóval beenged.
Szóval olyan "feature"-öket tud a rendszerük, hogy csak nézek, hogy ezt ki merték rakni nyílvánosságnak. -
Warden #20730 Az AA hiánya legyen a legnagyobb probléma induláskor.A béta hétvégén qrvára nem hiányzott az AA, így is nagyon szép grafikája volt.Legyenek stabil szerverek, bugmentes játékmenet.Január végéig mindenki felszintezi a karakterét a saját tempójába és akkor derül majd úgyis ki mennyi és miylen potenciál van a játékban.Kevés induló mmo mondhatja el azt hogy több mint 2 milla előfizetője van a realese elött, gondolom az ea célja az hogy meg is tartsa és gyarapítsa ezeket.bekerül majd az AA elöbb utóbb, attól még tudsz játszani és abszolute nem ér szemkárosodás. -
Megoldani, hogy bekapcsolható legyen az AA akármelyik fejlesztő csapatnak megy... Viszont, hogy tökéletesen működjön, ne legyen irreális teljesítmény csökkenés már nem olyan egyszerű... Sokat érnénk vele, ha bent lenne bekapcsolnád és crashelne orrba szájba meg szét akasztaná a gépet nem ?
-
maniac001 #20728 Amikor kijön nem lesz beépített AA? Csalódás hogy nem tudják megoldani. Vagyis inkább hihetetlen... Egy bioware szintű csapat nem tudja megoldani amit a legkezdőbb fejlesztőcsapat is megold? Hogy van ez?