• [HUN]Crassus
    jaja:P a legtöbben attól félnek,hogy "LEGENKELIK" őket mondjuk questelés közben és nem akarnak a nyakukba fölösleges terhet....,de tényleg 6 éves tapasztalat mondatja belőlem,hogy cefettul unalmas volt egy idő után,hogy ott questelnek melletted az ellenfél játékosai és ti mint két jóbarát elvagytok egymás mellett:S
    én mindig bekapcsolt PVP-vel mentem mindenhova:D és bár ennek voltak hátrányai mivel a PVE szerveren igencsak kis köcsögök az emberek....értem ezalatt egy rakatszor addig nem támadott meg az illető míg 1 vagy 2 kistársa nem került elő....akkor aztán nekemestek ketten hárman és ha lehet még azt is megvárták,hogy mob legyen a nyakamon:D
    Ilyenkor kacagtam,mert 2 ember sosem volt kihívás és ha 3-an jöttek egyet akkor is jó eséllyel kiszedtem:P de a hullámhoz visszafutva már letudtam vadászni az agresszorokat akiknek ilyenkor bekapcsolódott a PVP ugye ami a célom is volt btw:D Bár igensokszor amolyan "sztrájk" jelleggel a retorziót úgy reagálták le a srácok,hogy nemcsináltak semmit...az a szánalom tetőfoka:P:)