60876
  • TDC Geronimo
    Jobban fut? Noteba nem említik viszont a warzone lag fixet igen meg a combat responsiveness jobb lett állítólag. Majd írj észrevételeket, melóba vagyok csak holnap probalhatom ki :( patch mérete maradt az a pár száz mega?
  • Agamemnon
    Hát az swtor.com-on megadott név lesz gondolom lefoglalva, de passz, majd jön Nephin és megmondja, hogy mondtak-e ilyet a Bio-sok, vagy sem...
  • Warden
    Nem hozzád igazitják hanem a guildhoz.Nem véletlen hogy 3.-án hajnaliban lezárul a guild fázis utolsó része.A zöm klán kérte a tagjait hogy reggeljenek a swtor.com on és ott csatlakozzon a guildhez. a béta meghivók is ez alapján mentek ki teszem azt mert én direkt nem kértem, de aki regisztrálva volt a guilden belül mindenki kapott.Volt még pár tag aki szintén nem kért béta lehetőséget mégis kapott a guild reg miatt.

A lényege gondolom hogy 3. elötti preordered legyen és legyél valamelyik guild tagja ami regisztrált igy kb 100% hogy megkapod az 5 napot.
  • Bhalage
    mecsoda nap :D
  • N1ggA
    Az belekerült, hogy a map-on toogleölhető legyen egyszerre több dolog is? Pl. mutassa a vendorokat meg a trainereket. Nagyon zavaró volt, hogy állandóan váltogatnom kellett, mikor mit akarok.
  • Rubint
    Sírok... a vendorszűrők továbbra se működnek.
  • N1ggA
    A karakter neve lesz lesz foglalva? Még meg se adtam, meg úgy látom, nem is lehet :D
  • Agamemnon
    Disorder nem hiszem, hogy erre gondolt, szerintem max nem jól fejezte ki magát. A Bio célja, hogy megadja a lehetőséget az egyszerűbb guild szervezésnek, mert így a már összeszokott emberek eleve egy szerverre kerülnek, a karakter nevek le lesznek nekik foglalva, a guild név is természetesen.

Ettől függetlenül persze mindenki arra a szerverre megy, ahová csak akar, de ott már lehet, hogy foglalt lesz a neve...
  • DragonKnight
    No az érdekes lenne....
    Mi van akkor ha én most belépek egy guildbe? Ma regisztráltam a kódot, max 1 napot fogok kapni.... Mi van ha hozzám igazitják a többiek early accesét?? Hát akkor biztos hogy megtalálnak a föld alatt is és akkor végem :D

Ez valami nagy félreértés lehet csak.
  • maniac001
    A gamma állítást is kivették belőle??? Na ne....
  • N1ggA
    szerintem félreértett valamit disorder
  • Jabar
    Luxury fabrics and underworld metals are now obtained trough different missions.

Na fasza változtatás!
  • Jabar
    U'r high my bro'
  • Jeffjohnson
    "a legnagyobb előnye mégis a pre-order deployment, ugyanis az egész klán együtt kezd még megjelenés előtt"

Ezt swtor.hu-n mondta disorder tehát ha jól értem akkor mind1 mikor pre-ordereltem a guild egyszerre kezd early-ben. Már csak 1 dolog érdekel mi alapján döntik el :) a legelső vagy a legutolsó pre order alapján.
  • Jabar
    Az "MMO élmény" mindenkinek más, ezért is fölösleges ilyeneken vitázni. Leírhatja mindenki szerintem hogy mi az ami tetszik és mi nem de kár egymást egyetnemértés miatt egyből lehordani magaslóról. (a vége nem neked szólt, hanem úgy ált.)
  • j0nNyKa
    másnak is úgy tűnik, hogy szebb az egész, vagy haluzok?

• [HUN]Crassus
    UI-t nemnagyon baxogatták még:S:(
  • Rubint
    Érdekes, hogy a grafikai beállításoknál mindössze két csúszka van:
    Grass quality és Tree quality. Látótávolság és egyebek ezek szerint fix értékek lettek.
  • ShaiHulud
    szurke :\
  • j0nNyKa
    aa az tényleg offos, vsync viszont gyönyörűen megy, illetve alapból szebben fut az egész
  • BoneDragon
    Jó hosszúra sikeredett ez a patch notes is.
  • j0nNyKa
    próbáljatok meg belépni, mert ilyen rumor szinten hallottam olyan hétvégi tesztelőről, aki be tudott

de mondom, ez csak pletyka, lehet baromság az egész
  • Chris
    A full bétások nézzék már meg légyszi Illum mechanikáját.
    Amit eddig tudok, hogy 5 ellenőrző pont van, abból 1 amolyan légvédelmi, másik meg lépegetős, mindkettőt rakétavető segítségével kell elfoglalni, nem időre megy, stb, tehát az összes már publikált info.
    Ami nem tiszta:
    - Egyik meg másik oldalnál mennyi ilyen rakétavető lehet egyszerre? Egy, vagy több? (remélem nem lehet mindenkinél)
    - Hogy működik a többi ellenőrző pont?
    - A pvp tokeneken kívül mi a motiváció a birtoklásra? Ritka craft alapanyag források? Realmbuff?
  • ShaiHulud
    en mar olvasom a launcherben :)
  • [HUN]Crassus
    nem is beszéltem soha másról én sem...khmm khmm
  • j0nNyKa
    gondolom az új build patch notes-a nem nagyon érdekes :\
  • [HUN]Crassus
    dehogy rontottad! béke van
  • N1ggA
    Hát ilyen szerintem nincs :\
  • gavor
    Ezt lehet nem írtam le korábban, de a target of target hasznos. Minden félnek egyforma előnyt okoz, kvázi hátrányt senkinek.
    Egy dolog amiből elvesz, az az mmo élmény. Na és nem kívánom tovább ragozni. Peace
  • Rubint
    Full bétásoknak: mennek a szerverek.
  • 1Darton1
    Nekem nagyon tetszik, hogy szeretnének visszatérni az alapokhoz.
    Annak ellenére, hogy sok feature hiányozni fog, legalább annyira élvezetes lesz ez a fajta puritán játékmód, mint a csili-vili pilótafülke.
    Nekem mindkettőből volt bőven részem, úgyhogy nem fogok elveszni, és akkor sem, ha majd bevezetik az addonokat.
  • darth devil
    Tudjátok mit, legyenek addonok, de semmi olyan, ami miatt hátrányba kerülne az, aki nem akar ilyet használni. És így mindenki happy.
    Wowot meg lehetne már hanyagolni egy kicsit?
  • Jabar
    Szerintem meg bizonyos szinten mind a két félnek igaza van! :)
    Én addon ellenes vagyok nagyon, de szeretnék Target of target-et :D
  • gavor
    Köszönöm, valami ilyesmire próbáltam én is kilukadni, vissza az alapokhoz.

Nekem az a véleményem, hogy egy mmo-nak nem oszcilloszkópok, damadgemeterek, addonok, game tool-ok körül kéne forognia, hanem a játékosok, és a lore körül.

Ennél jobban, egyszerűbben nem tudom kifejezni magam. Sajnálom a hülyeségeket Crassus, bocs, hogy elrontottam a napod.
  • A4tech
    a wowban is csak az enemycast meg a '/cast' volt cinkes.. még régen amikor bigwings meg nature enemy castbar volt, én már azon is röhögtem. pláne amikor thadius-nál már nyilacska meg női hang mondta, merre kell lépni, mégis mindig volt egy nyomorék, aki azzal is el tudta baszni.
    de aki addon nélkül béna, az szétmoddolt UIval is az lesz -> http://totemz.files.wordpress.com/2010/01/worstui.jpg
  • A4tech
    szoktam játszani egy sráccal, aki stopper órával méri LoL-ban, van e az ellenségnek ultija :P
  • [HUN]Crassus
    az arénát valóban az addonok ölik meg...régebben ahogy írtad is ha valaki elnyomta a trinketet tudtad van sacc /kb két perced...namost az van ugye ,hogy másodpercre pontosan tudod az ellenfeleid összes létező képességén a CD-t...ez már valóban sok!
  • BlackShadow
    olvasván az eddigi oldalak flame-warját egy elég egyszerű 5let:

mobnál target of target létrehozása, pvp-ben meg nincs.. raidet megkönnyíti meg a pve játékot .. pvpben meg nem a makrogyőztes fog nyerni, hanem mint egy fps-nél akár, ha lelőttek, hát lelőttek
  • [HUN]Crassus
    jaj3.....

A világért sem akarlak megsérteni,de annyi hülyeséget hordtál össze,hogy holnap délutánig is itt ülhetnénk akkor sem tudnám megmagyarázni neked,hogy miért is hülyeség amiket írtál:P
    Igazából majd lehet mások megteszik vagy magadtól is ráfogsz jönni egy idő után! Peace!
  • Chris
    Bár a hasonlatod szerintem rossz volt, de vmelyest egyetértek vagy inkább megértelek. Kicsit olyan ez, mintha ízlésről vitatkoznátok.

A wow-ban az addonok teret adtak egyfajta túlzott professzionalizálódásnak, értem ez alatt azt, mondjuk a pvp-s (magasabb szintű arénás) példánál maradva, hogy az addonokkal minden információ birtokában (ki kire és éppen mit castol, ismerve a játék összes skilljét, cd-jét, stb.), az döntött, hogy a legrosszabb esetben az 1,5 seces global cd-k alatt folyamatos mozgással egy harc közben mennyi jó vagy rossz döntést hozol. Ráadásul rengeteg olyan képesség volt, mint pl. az interruptok, amik nem is voltak global cd-n, tehát itt így csak a reflexek és a gyors helyzetfelismerés számított.
    Az addonok ennek a kialakulását segítették elő, a makrók meg még jobban túlbonyolították a komolyabb pvp-t, mert azokkal kb. kétszer annyi gombot kellett használnod, mint általában. Soha nem szerettem a raidelést, de gondolom ott is ez volt a helyzet, csak ott már a fejlesztők lőtték be erre az állapotra a nehézséget.

Ezzel szemben ahogy te is írtad, az swtorban úgy tűnik visszatérnek az alapokhoz: figyeld az animációkat, várd meg mi fog történni, azt reagáld le megfelelően. Érdeklődéssel figyelem mi fog kisülni ebből, mert nem tartom ördögtől valónak ezt, sőt egyenesen tetszik jópár év wowos arénázása után. Lehet nem lesz olyan kiélezett elsőre, de lehet hasonlóan kompetitív.