60874
-
doggy90 #21130 ugy nez ki ezeket a trackeket meg a ce se fogja tartalmazni. -
general teszterektől kérdem: A hétvégi tesztből megmaradtak a szerverek, vagy az összeset kitörölték? Ez a wipe miatt fontos, hogy megkapjuk-e a karaktereinket, vagy újakat kell csinálni megint. -
DragonKnight #21128 Egyszerű mák RockJaw irta hogy totál random volt a kiválasztás még azok is kaptak akik general testerek. -
kb egy A4-es lapnyi elemzést írtam nekik:D lehet bevált?:D -
TROLOLOL
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, December 2 at 1:00 PM CST -
DragonKnight #21125 A CE tulajok megkapják a teljes soundtrackot, de hogy a többiek se sirjanak ezért mától naponta egy trackot kitesznek a facebookra és a youtube-ra
A mai szám:
The Mandalorian Blockade -
A4tech #21124 ez volt a szűrő, mindenre a legjobbat kellett volna pipálni
-
Én nem kaptam mailt, pedig minden szart kitöltöttem, + hozzátettem a magam mondanivalóját is...szemetek:) -
Ariakus #21122 Okés, azért kérdeztem, mert mindkét gépről letöröltem már a játékot és ha csak egy nap tesztelhetem újra akkor a rosseb se fogja újra letölteni. -
DragonKnight #21121 Nincs hivatalos infó, de azt írják hogy a uccsó hétvégi teszt indul holnap. Ha addig tart mint múlt heti akkor kedd reggelig tart a móka. -
Ariakus #21120 Ez meddig tart egyébként, csak a pénteki napon lehet újra tesztelni? Engem is kiválasztottak. -
Fasza ezt olvasni. Gondolom launchig szetpatchelik még ezt a buildet, az ugye még 2 hét. Hazamegyek holnap kipróbálom egyből :) -
Na, nyomtam high level contentet. Ami nagyon feltűnő, hogy a játék iszonyatosan "sima" lett. Az animációk valahogy jobban elkülönülnek, sokkal faszábbak most. Ha jól látom, nagyobb lett a flytext mérete, királyabb az is. Az fps teljesen stabil, és magas (nálam 60-on van kiakadva a vsync miatt, minden szituban).
AA-t ráerőszakoltam injectSMAA v1.1-el, úgy az sem hiányzik. Pici recék vannak, de mozgásnál nincs ez a durva recésedés.
Bugok vannak, de egy csomót kijavítottak (visszakaptam a biochemet, yay). Pl. a vanity pet nem csinál aggrot egyáltalán (eddig nem használtam, mert én stealthbe mentem, ő nem, és rámhúzott mindent). Hang bug -egyelőre- nem volt, animáció egyszer volt szar.
Flashpoint bossok jobbak, valahogy sokkal "simább" az egész, de ha lelőnek se tudom konkrétan megmagyarázni, hogy ez miben jön elő. Kevésbé kaotikus az egész. Lehet a fix fps miatt látom így.
Maradt bőven munka, de kifejezetten jó irányba haladtak ezzel a builddel is.
Ja igen, a target of targetet nyomtam most elég sokat flashpointban, nagyon frankón felgyorsítja a "basic attackolom a mobot, közben healelem a tankot" típusú játékot. Tudom tudom, nincs a játékban, mindenesetre én használom aktívan, és tök jó. -
DragonKnight #21117 No a Rockjaw szerint mar kiküldték az összes levelet. A tester oldalon nem lehet majd látni hogy valaki kapott invite-ot vagy nem.
Rockjaw Stephen Reid
Yes, all the #SWTOR tester emails for this weekend have been deployed. It was a considerably smaller group than last weekend
Rockjaw Stephen Reid
If you've been invited to this weekend's #SWTOR test, your /tester page will not reflect that. You're still invited. Don't freak.
-
Lehet van, mert a fake accomra nem kaptam meghívót. -
DragonKnight #21115 No aki volt olyan aranyos hogy letörölte a klienst pedig mondták hogy nem kell mert fel lehet majd patchelni a retail verzióra, annak itt a link a setup-hoz, kezdheti letölteni a 20GB-t.
SWTOR_Setup.exe -
Nem azt mondom, hogy van értelme (nincs is), csak a lényeg, hogy nem elbasztak valamit, hanem direkt ment így/direkt nem szűrtek teszt alapján, (csak hogy volt-e bétája hétvégén) ilyesmi. :) -
Am lehet köze ahoz hogy kitöltöttem a survey-t? ^^ -
Hanem, miért? Újra kéne regelni? Remélem nem. -
Ja már látom. Kellemes meglepetés. -
DragonKnight #21110 Csak a general-ok értetlenkednek a fórumon, hogy most mi van. -
You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins:
Friday, December 2 at 1:00 PM CST
Ez mi ez? -
Reid írta twitteren, hogy nem véletlen mentek ki az invite-ok general testereknek -
akkor már meg is oszthatod velem :P -
Nephin #21106 Mivel minden tesztre jelentkezett játszhatott múlt hétvégén, ebbe a körbe a general teszterek is beletartoznak.
A guildek természetesen nem kapnak early accesst, csak azok a tagok, akik előrendeltek.
Hétvégi tesztinfók -
DragonKnight #21105 Legalább volt értelme az összes feedback formot kitölteni, amit kaptam játék közben, meg válaszolni a survey-re is.
Gondolom most hogy válogattak talán volt ennek is szerepe. -
DragonKnight #21104 Hehe a teszt fórumon több general tester írja hogy kapott ő is levelet....
WTF sikerült ezt egy kicsit elkúrni??
Szegény weekend bétasok meg nem kapnak miattuk. -
gabor696 #21103 Már már kezdett fizikai tüneteket produkálni az elvonási tünet, erre kapom a mailt :D, aszem kemény lesz ez a hétvége is, főleg hogy szombaton el kell mennem a gyerköcökkel nagykarácsonyba is :P -
maniac001 #21102 file* -
maniac001 #21101 Jonnyka én is letöltöttem, egy filke az egész igaz? és hova másoltad? csak úgy a főkönyvtárba? vagy valami almappába kell? -
Hát, az asszonynak biztos nem lesz olyan őszinte a mosolya, mint az enyém :D (Már csak az a baj, hogy szombat délelőtt meló, este vendégek jönnek, vasárnap rokonlátogatás...) -
Grat :d -
DragonKnight #21098 nekem nem nyilt le az a rész a web odalon meg azt hogy "patch notes not available" -
Friday, December 2 at 1:00 PM CST
Hmm, engem is visszavárnak :) -
Ne adjátok fel a reményt, ahogy lentebb írták, nem egy két perc amíg kimennek a mélek ! -
Grat ... most fél percenként refreshelem a méljeimet :)
Bár tuti hogy én nem kapok :( -
Nekem már délután 6 óta van patch notes a launcherbe. -
petecz #21093 Okés, köszi. Akkor majd reménykedve ránézek néha hátha csak a freemail egy trágya. -
DragonKnight #21092 GZ -
Most meg volt mvp... a fene se érti ezt. Lehet, hogy ezt megelőzőleg nem volt ottam a starttól és akkor nem szavazhatok.