Na, nyomtam high level contentet. Ami nagyon feltűnő, hogy a játék iszonyatosan "sima" lett. Az animációk valahogy jobban elkülönülnek, sokkal faszábbak most. Ha jól látom, nagyobb lett a flytext mérete, királyabb az is. Az fps teljesen stabil, és magas (nálam 60-on van kiakadva a vsync miatt, minden szituban).
AA-t ráerőszakoltam injectSMAA v1.1-el, úgy az sem hiányzik. Pici recék vannak, de mozgásnál nincs ez a durva recésedés.
Bugok vannak, de egy csomót kijavítottak (visszakaptam a biochemet, yay). Pl. a vanity pet nem csinál aggrot egyáltalán (eddig nem használtam, mert én stealthbe mentem, ő nem, és rámhúzott mindent). Hang bug -egyelőre- nem volt, animáció egyszer volt szar.
Flashpoint bossok jobbak, valahogy sokkal "simább" az egész, de ha lelőnek se tudom konkrétan megmagyarázni, hogy ez miben jön elő. Kevésbé kaotikus az egész. Lehet a fix fps miatt látom így.
Maradt bőven munka, de kifejezetten jó irányba haladtak ezzel a builddel is.
Ja igen, a target of targetet nyomtam most elég sokat flashpointban, nagyon frankón felgyorsítja a "basic attackolom a mobot, közben healelem a tankot" típusú játékot. Tudom tudom, nincs a játékban, mindenesetre én használom aktívan, és tök jó.