60870
  • ShaiHulud
    meg midnig elbesyeltek egymas mellett..

na akkor:

van FOCUS FRAME, ami azt cisnalja hogy adott targetet ALLANDO jelleggel kirak plusz egy framenek, valtogathatsz targetek kozt, de ezen a focus framen az az adott target allandoan ott lesz.

aztan van az ACQUIRE TARGET OF TARGET, ami azt csinalja hogy az aktualis targeted targetjet targeteli be neked:D vagyis ha te targeteled jozsit, jozsi pedig marikat, akkor ennek a gombnak a megnyomasakor a te targeted is marika lesz, ujabb gombnyomasra viszont a marika targetjet kapod targetnek.

Tehat ez a target of target ami most bent van ez mas assistolasra jo, de arra amiert crassus szeretne hogy legyen, vagyis pl a healeles segitesesere arra nem jo.
  • Cnut
    Nem kaptam
  • Jabar
    Számomra az a félő hogy nem tudnak majd értelmes időnként nagyobb tartalmú patch-el előálni a nagy szinkron hadjáratuk miatt, de ne így legyen.
  • Jabar
    Nem akarlak bántani, de te még mindíg kevered a focus frame-et a target of target frame-el. :)))
    Ha nem így van én kérek elnézést.
    Képet vagy meg sem történt :D
  • Chris
    Még korábbi mmo-knál szakmai érdeklődés miatt is nézegettem reportokat, hogy vajon hogy is éri meg a fejlesztőknek, kiadóknak egy-egy 2-3 hónap után "elhasaló" cím. Pontosan már nem emlékszem a számokra, de nagyon leegyszerűsítve a dolgot kb. egy átlagos költségű (aoc, who, stb.) mmo esetén egy-másfél milliós eladás meg mondjuk rosszabb esetben félmillió 1-2 hónapos előfizető esetén már simán megvan egy kb. 20-25% körüli nyereség, aminek láttán már bármilyen befektető, részvényes kaján mosollyal csapja össze a kezét. Nem nehéz kitalálni, hogy ezután a project üzleti sikerként vonul be a cég történetébe, beszéljen bármekkora bukásról is bármennyi felültetett játékos vagy bármennyi játékportál. Igen, sajnos ilyen a rövidlátó üzleti politika. Hogy a Blizzard a wow-val pont nem így gondolkodott-e vagy csak jó helyen voltak jó időben, az meg már egy másik hosszabb történet, de olyan helyzetbe hozták magukat, akkora forrásokkal, hogy majdnem monopol helyzetből befolyásolhatják szinte már a piac igényeit is.

A kérdés, hogy az swtor-ral szintén ezeket a rövidke hullámokat akarják-e meglovagolni csak az átlagnál magasabb számokkal, vagy hosszabb távra terveznek? Szerintem nagyon jót tenne a piacnak ha sikerülne az eddigieknél kicsit maradandóbbat alkotni.
  • t0xikus
    minek? van ott absinthe :D
  • Wlanseraf
  • m1garand
    Vigyél magaddal egy medicet vagy healer-t! XD
  • t0xikus
    zokogva elvonulok a sarokba:D
  • m1garand
    Én arra vagyok kíváncsi mit mondasz majd mikor találkozol Wlanseraf-al. XD
  • Laroa
    BF3 elég sikeres online játék lett, bár tény, hogy nem mmo :)
  • Forolto
    bocsi én csak MMO-t néztem.Bár a Need for speed world is egy nagy csalódás.
    EA-nak csak az offline játékok sikeresek,ideje betörnie.
  • Laroa
    Battlefield, Need for Speed, Dragon Age, Mass Effect, Sims, Crysis, Fifa...
    Csak hogy pár ellenpéldát említsek a csúnya bukásokra :)
  • Forolto
    EA mindig nagy fába vágja azt a fejszét s nem egyszer bukott csúnyákat,lásd APB,de most talán maga a márka Star Wars el fogja magát adni annyira,hogy sikeres legyen.A wow kiégett és a ráncfelvarrások is meglátszódnak rajta.Ideje valami új MMO után néznie az embernek és itt van a TOR és ha nem is tömegek,de szép számmal vándorolunk át a wowból a tor-ba.
  • Boncmester
    Ez nekem is eszembe jutott, hogy a trollkodásod miatt fogja várni a srác, és nem hiába várja :D
  • t0xikus
    én csak magam nevében beszélhetek. én MINDIG okosakat szoktam mondani. részegen meg alapigazságokat:D
  • Tyrpak
    Miért, józanul okosakat szoktatok mondani? :)
  • t0xikus
    jól gondolom, hogy szombati guildsörözés(na jó, sg-s sörözés:) ) után mindenki ittasan fog ts-en hülyeséget beszélni?:D
  • Tyrpak
    Bobby Kotick interjú eurogamer-en, és lefordítva gamestar-on.

Azért így párhuzamban, hogy BF3 vs MW3 és SWTOR vs WoW, az EA nagy fába vágta a fejszéjét.
  • Laroa
    Na b+, én itt trollkodok tegnap, hogy lesz béta hétvége, erre tényleg lesz :D
  • radical
    én meg semennyit nem irtam nekik mégis kaptam. még az ingame kérdőíveket is canceleztem.
  • Chris
    No, nyomtam egy előrendelést végül én is.
    Ha másért nem is, a Baldur's Gate sorozatért megérdemli a Bioware, még akkor is ha csak 1-2 hónapig fog kitartani a játék. :) Na meg pedagógiai szempontból úgy gondoltam ezzel hozzájárulok az mmo piac felpörgetéséhez is, hátha lesz végre igazi verseny. :)
  • Boncmester
    PvP szerveren leszünk, figyelj már oda :P
  • Pacho
    Hát akkor jelezd! Nem én vagyok a topikgazda.:D
  • Braikingboss
    Azért mert PvP szerver :D
  • [HUN]Crassus
    Gz! de miéééééééééért PVE "szeró"?
  • Boncmester
    Én preordereltem, kaptam :)
  • Boncmester
    A Sárkány Lovagrend már nem 25 fő, hanem 50 :)
  • andri74
    Akik kaptak mind preordeteltek?
  • Tyrpak
    Kiváncsi leszek arra a szerverre, ahová ezek mennek:
    http://forums.goha.ru/showthread.php?t=686920

1163 empire, 417 republic oldali orosz...

Szerencsére semmilyen kapcsolat nincs a red guard-oshoz.
  • [HUN]Crassus
    kimaradt a 8-óra:P:D
  • krisz073
    kaptam levelet yaaaaayy
    mikor lesz már este 8
  • Pacho
    Alakul a pvp szerver....;)

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=594940
  • picket
    "Mellesleg én sem kaptam" - Így helyes: én sem kaptam basszák meg!
  • Agamemnon
    Nana, ha Crassus-t valaki még felbosszantja, akkor simán lehet más is a téma :D
  • Braikingboss
    if you've been invited to test this weekend, you should be playing on existing characters.
    Akkor lehet megmaradtak az előző béta karakterek?
  • Junger
    Nem baj, 15től én is szabin leszek, úgyhogy aki most kapott és nyomi, az kapja be!
  • Braikingboss
    Jól látod a helyzetet :D
  • Jeffjohnson
    úgy látom a mai nap hozzászólásai 3 félék lesznek

-kaptam levelet yaaaaayy
    -nem kaptam levelet basszák meg
    -mikor lesz már este 8

Mellesleg én sem kaptam
  • Braikingboss
    Legyen már este 8 :D