60870
-
ShaiHulud #21206 meg midnig elbesyeltek egymas mellett..
na akkor:
van FOCUS FRAME, ami azt cisnalja hogy adott targetet ALLANDO jelleggel kirak plusz egy framenek, valtogathatsz targetek kozt, de ezen a focus framen az az adott target allandoan ott lesz.
aztan van az ACQUIRE TARGET OF TARGET, ami azt csinalja hogy az aktualis targeted targetjet targeteli be neked:D vagyis ha te targeteled jozsit, jozsi pedig marikat, akkor ennek a gombnak a megnyomasakor a te targeted is marika lesz, ujabb gombnyomasra viszont a marika targetjet kapod targetnek.
Tehat ez a target of target ami most bent van ez mas assistolasra jo, de arra amiert crassus szeretne hogy legyen, vagyis pl a healeles segitesesere arra nem jo. -
Cnut #21205 Nem kaptam 
-
Számomra az a félő hogy nem tudnak majd értelmes időnként nagyobb tartalmú patch-el előálni a nagy szinkron hadjáratuk miatt, de ne így legyen. -
Nem akarlak bántani, de te még mindíg kevered a focus frame-et a target of target frame-el. :)))
Ha nem így van én kérek elnézést.
Képet vagy meg sem történt :D -
Chris #21202 Még korábbi mmo-knál szakmai érdeklődés miatt is nézegettem reportokat, hogy vajon hogy is éri meg a fejlesztőknek, kiadóknak egy-egy 2-3 hónap után "elhasaló" cím. Pontosan már nem emlékszem a számokra, de nagyon leegyszerűsítve a dolgot kb. egy átlagos költségű (aoc, who, stb.) mmo esetén egy-másfél milliós eladás meg mondjuk rosszabb esetben félmillió 1-2 hónapos előfizető esetén már simán megvan egy kb. 20-25% körüli nyereség, aminek láttán már bármilyen befektető, részvényes kaján mosollyal csapja össze a kezét. Nem nehéz kitalálni, hogy ezután a project üzleti sikerként vonul be a cég történetébe, beszéljen bármekkora bukásról is bármennyi felültetett játékos vagy bármennyi játékportál. Igen, sajnos ilyen a rövidlátó üzleti politika. Hogy a Blizzard a wow-val pont nem így gondolkodott-e vagy csak jó helyen voltak jó időben, az meg már egy másik hosszabb történet, de olyan helyzetbe hozták magukat, akkora forrásokkal, hogy majdnem monopol helyzetből befolyásolhatják szinte már a piac igényeit is.
A kérdés, hogy az swtor-ral szintén ezeket a rövidke hullámokat akarják-e meglovagolni csak az átlagnál magasabb számokkal, vagy hosszabb távra terveznek? Szerintem nagyon jót tenne a piacnak ha sikerülne az eddigieknél kicsit maradandóbbat alkotni.
-
t0xikus #21201 minek? van ott absinthe :D -
Wlanseraf #21200
-
Vigyél magaddal egy medicet vagy healer-t! XD -
t0xikus #21198 zokogva elvonulok a sarokba:D -
Én arra vagyok kíváncsi mit mondasz majd mikor találkozol Wlanseraf-al. XD -
Laroa #21196 BF3 elég sikeres online játék lett, bár tény, hogy nem mmo :) -
bocsi én csak MMO-t néztem.Bár a Need for speed world is egy nagy csalódás.
EA-nak csak az offline játékok sikeresek,ideje betörnie. -
Laroa #21194 Battlefield, Need for Speed, Dragon Age, Mass Effect, Sims, Crysis, Fifa...
Csak hogy pár ellenpéldát említsek a csúnya bukásokra :) -
EA mindig nagy fába vágja azt a fejszét s nem egyszer bukott csúnyákat,lásd APB,de most talán maga a márka Star Wars el fogja magát adni annyira,hogy sikeres legyen.A wow kiégett és a ráncfelvarrások is meglátszódnak rajta.Ideje valami új MMO után néznie az embernek és itt van a TOR és ha nem is tömegek,de szép számmal vándorolunk át a wowból a tor-ba.
-
Boncmester #21192 Ez nekem is eszembe jutott, hogy a trollkodásod miatt fogja várni a srác, és nem hiába várja :D -
t0xikus #21191 én csak magam nevében beszélhetek. én MINDIG okosakat szoktam mondani. részegen meg alapigazságokat:D -
Tyrpak #21190 Miért, józanul okosakat szoktatok mondani? :) -
t0xikus #21189 jól gondolom, hogy szombati guildsörözés(na jó, sg-s sörözés:) ) után mindenki ittasan fog ts-en hülyeséget beszélni?:D -
Tyrpak #21188 Bobby Kotick interjú eurogamer-en, és lefordítva gamestar-on.
Azért így párhuzamban, hogy BF3 vs MW3 és SWTOR vs WoW, az EA nagy fába vágta a fejszéjét. -
Laroa #21187 Na b+, én itt trollkodok tegnap, hogy lesz béta hétvége, erre tényleg lesz :D -
radical #21186 én meg semennyit nem irtam nekik mégis kaptam. még az ingame kérdőíveket is canceleztem. -
Chris #21185 No, nyomtam egy előrendelést végül én is.
Ha másért nem is, a Baldur's Gate sorozatért megérdemli a Bioware, még akkor is ha csak 1-2 hónapig fog kitartani a játék. :) Na meg pedagógiai szempontból úgy gondoltam ezzel hozzájárulok az mmo piac felpörgetéséhez is, hátha lesz végre igazi verseny. :)
-
Boncmester #21184 PvP szerveren leszünk, figyelj már oda :P -
Pacho #21183 Hát akkor jelezd! Nem én vagyok a topikgazda.:D -
Azért mert PvP szerver :D -
Gz! de miéééééééééért PVE "szeró"? -
Boncmester #21180 Én preordereltem, kaptam :) -
Boncmester #21179 A Sárkány Lovagrend már nem 25 fő, hanem 50 :) -
andri74 #21178 Akik kaptak mind preordeteltek? -
Tyrpak #21177 Kiváncsi leszek arra a szerverre, ahová ezek mennek:
http://forums.goha.ru/showthread.php?t=686920
1163 empire, 417 republic oldali orosz...
Szerencsére semmilyen kapcsolat nincs a red guard-oshoz. -
kimaradt a 8-óra:P:D -
krisz073 #21175 kaptam levelet yaaaaayy
mikor lesz már este 8 -
Pacho #21174 Alakul a pvp szerver....;)
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=594940 -
"Mellesleg én sem kaptam" - Így helyes: én sem kaptam basszák meg! -
Nana, ha Crassus-t valaki még felbosszantja, akkor simán lehet más is a téma :D -
if you've been invited to test this weekend, you should be playing on existing characters.
Akkor lehet megmaradtak az előző béta karakterek?
-
Junger #21170 Nem baj, 15től én is szabin leszek, úgyhogy aki most kapott és nyomi, az kapja be! -
Jól látod a helyzetet :D -
úgy látom a mai nap hozzászólásai 3 félék lesznek
-kaptam levelet yaaaaayy
-nem kaptam levelet basszák meg
-mikor lesz már este 8
Mellesleg én sem kaptam
-
Legyen már este 8 :D