60876
-
"nekem ez a rész tetszett mindig benne: "If you received the aforementioned email..."
Milyen levélről beszél ez? Semmilyen másikat nem kaptam soha tőlük. -
Ez szerintem az a fajta levél, amikor Mancika (a takarítőnő) küldi ki a választ, aki nem ért hozzá, csak szép, és fekete. -
Ez egy tök standard levél, én mindig ezt kaptam tőlük amikor a ticket-re válaszoltak. -
Ezek hülyék (mármint a support). Nagyon úgy néz ki, hogy a standart mellett lesz ingyen egy collectorsom is, és csak annyit kérdeztem tőlük, hogy bár már regeltem a standart kódját (ezért tudom használni a launchert is), be tudom-e regelni majd ua acountra a collectorsét is?
Erre a válasz:
"Greetings!
I am Protocol Droid M0-T0 of Human Cyborg Relations,
If you have been experiencing issues with your Security Questions, please check your email for a Security Question related message regarding a reset. If you received the aforementioned email, please follow the instructions to set up new Security Questions for your account.
If you did not receive that email from us, and you cannot log in to the Star Wars: The Old Republic website, you may be able to access your account by resetting your password on the Origin website at https://customersupport.ea.com/loginapp/forgotPasswordsfdcEa.do
You can then use your new password to log into your account on http://www.swtor.com/account where you will have the ability to access and edit your Security Questions and Answers ..." -
Ki mondta, hogy itt nincsenek set bonuszok?
Most toltam le egy huttballt. Isteni az új build óta a combat. PvP resolve bar is 2 cc után ahogy néztem már megtelik, nem 5 kell, mint előtte. -
50-en sem kell vele megállnod, mert Mako akkor méginkább brutál healer. Te meg méginkább brutál dps vagy.
Merc for prezident, ez van. -
DragonKnight #21446 No mit mondtam? mindenkinek fájrontot csinálnak.... -
Bhalage #21445 eleg addiktiv ez a fostalicska ! -
Ezerrel. :) -
Na mivan mindenki nyüstöli? :p -
Na dícséretes, úgy 10 WZ-t játszottam le crash nélkül. Akkor már csak gyakorolni kell, hogy ne legyek fullbéna. Kár, hogy hamarosan vége a tesztnek. -
majd lecsap rá a nerfbanner :D -
Túl durva, meg sem kell állnom hp-t tölteni. Biztos skálázódik majd és nem lesz ennyire odabaszós 50-en. :) -
Legélvezetesebb class ever!!4 -
Hello testers! This weekend’s test will end on 12/4 at 11:59pm CST (12/5 at 5:59 London, 6:59 Paris/Berlin). This will also mark the end of Game Testing for Star Wars™: The Old Republic™.
Thank you all for your participation in the Game Testing Program.
Nooooooooooooooooooooo. Ki kell játszanom magam hétvégén :( 10 nap maga lesz a pokol :d -
Hát ez a BH tényleg nagyon brutális... khm. -
Az nekem is mindig olyan volt. Most is ugyanolyan szar. De eddig legalább nem fagytam... de talán most.... -
agent ♥
-
ShaiHulud #21434 mai update:
ia vs jc -
DieHard #21433 At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge. -
előző hétvégén is ez volt, warzone-ban az op framen a társaid életét nem frissíti.
Pontosabban frissíti, amikor épp eszébe jut, van hogy 3-4 társam van mellettem, egynek mutatja hogy fogy, a többi meg szerinte full de persze a fejük fölött látszik, csak jelöld úgy ki a sok speedy gonzalest... -
Tuti a hp bár az és nem a resolve bar? Ilyennel én nem találkoztam -
hát pvp-ben a raid frame health bar-ok ugyanolyan szarok, mellettem a társaimnak 50% hp-juk van a raidframe-en meg mindenki 100%.... -
nem volt -
DragonKnight #21428 Egyelőre kezdő Korriban terület. Mivel az én szerveremet nem lőtték fel. -
Fel kell hívni sajnos őket, nekem 3 perc alatt megmondták a választ és azóta minden megy szépen. -
FPS nálam észrevehetően javult. -
Dns5000 #21425 nekem megvan a serverem meg a karim is, mar csak be kene jutni :D -
Melóba, amúgy az a kassai akármi angol szerver -
Kevesebb? :o
Ha kezdőről beszélsz akkor ok de máshol is? -
DragonKnight #21422 Igy elsőre az FPS kevesebb mint előtte... HIGH/LOW texture bug megvan. -
Cnut #21421 Bazz, de irigykedek... -
rholas #21420 Vissza a világos oldalra. Nem rossz ez a villámlás csak ezt sajnálom hogy nincs.
Köhányó lett a nevem.
-
Geronimo: Melyik szerveren vagytok ? -
Junger #21418 Majd a későbbiekben tudna valaki írni egy összefoglalást, hogy mi változott az múlthéthez képest(, ha még nem volt)? -
mcgrape #21417 Au előző hétvégén, én egy Consulart indítottam, és csak Taris elejéig jutottam, mert nem akartam lelőni mindent, sajna hála youtubnak azért sikeresen lelőtem ki a fő genya a végén, de nem is néztem tovább, szóval a motiváció az nem tiszta, és a végét sem láttam, bár a sith sorci storyjának a végéből következik a consular vége is valamien szinten szerintem. Ugyan akkor azt olvastam hogy a rpublic oldalon a Consular storyja az amit leginkább hajaz a Kotor 3- ra az itt történtek jol paszolnak az első két részben történt dolgokhoz, és ebben lehet valami , habár azt is olvastam hogy inkább a kotor 2 féle sztoryt képviseli, amit vanakinek bejön másoknak nem. Nekem sokkal inkább a társakkal van bajom, az valóban jobb pl a sima Jedi oldalon leglábbis ahogy olvastam a társak leirását.
A consular lassan indul, lassu viz partot mos alapon, nekem tetszett ez a sötében megbuvó rejtély amit fel kell deríteni, az hogy köveket dobálunk nekem szintén tetszik bár én Shadow voltam, és leszek.
Én nem írom le, nem kell bántani, valamien szinten mindegyik klisé, és olyan amien az aktuális kasztnak kell, -
Mai kis patchez volt note?
Legalább meglesitek ti is a combatot ebbe az új buildbe. -
Gundark1234 #21415 Hálás köszönet. Már települ is.
-
rholas #21414 "Ismerd meg az erő sötét oldalát"
kezdek egy inquistirort megnézem mennyire más mint a kőhányó.
-
DragonKnight #21413 no az én szerverem sehol, lehet karit csinálni...