• mcgrape
    Au előző hétvégén, én egy Consulart indítottam, és csak Taris elejéig jutottam, mert nem akartam lelőni mindent, sajna hála youtubnak azért sikeresen lelőtem ki a fő genya a végén, de nem is néztem tovább, szóval a motiváció az nem tiszta, és a végét sem láttam, bár a sith sorci storyjának a végéből következik a consular vége is valamien szinten szerintem. Ugyan akkor azt olvastam hogy a rpublic oldalon a Consular storyja az amit leginkább hajaz a Kotor 3- ra az itt történtek jol paszolnak az első két részben történt dolgokhoz, és ebben lehet valami , habár azt is olvastam hogy inkább a kotor 2 féle sztoryt képviseli, amit vanakinek bejön másoknak nem. Nekem sokkal inkább a társakkal van bajom, az valóban jobb pl a sima Jedi oldalon leglábbis ahogy olvastam a társak leirását.

A consular lassan indul, lassu viz partot mos alapon, nekem tetszett ez a sötében megbuvó rejtély amit fel kell deríteni, az hogy köveket dobálunk nekem szintén tetszik bár én Shadow voltam, és leszek.
    Én nem írom le, nem kell bántani, valamien szinten mindegyik klisé, és olyan amien az aktuális kasztnak kell,