60869
  • Rubint
    Na asszem nekem supportos móka lesz a dologból. Password-öt nem veszi be, resetelő levelet 10-ből 0-t küldött ki egy óra alatt. Másikra accra persze vígan többet is.
  • TDC Geronimo
    Greetings testers, Republic and Empire alike!

To celebrate the end of testing for Star Wars: The Old Republic, tonight at 11:30PM CST on every server, on the game’s Capital Worlds (Coruscant and Dromund Kaas), we invite everyone to a giant Star Wars dance off!

Where: On every active server - on Coruscant, in the Senate Plaza; on Dromund Kaas, within Kaas City.

When: From 11:30PM CST (9:30PM PST; 12:30AM EST; 5:30AM GMT; 6:30AM CET) until server maintenance begins (currently scheduled for 11:59PM CST). The event may be shortened depending on server performance.

Why: For fun! This is purely a social event allowing players to get together, to mix and mingle and see testing off in style. Get your /dance command ready!

Please note: If you wish to join the dance party with your friends, please ensure you’re together in a group before travelling to your Capital World. Without being grouped, you may find yourself in different phases due to the high number of players present.
  • Rubint
    Belül a 10en...
  • Tyrpak
    objective számítás huttballban úgy szar ahogy van...
    2 gólvonalért, 1 solo ballhandler ölésért adott 800-at.

előtte meccsen guardot adtam 2 vivőnek, és 2400...
  • N1ggA
    Szerintem rholas teljesen jó hangnemben írt, ráadásul a fikázás után se tért át a személyeskedésre, úgyhogy ha megismeri a játékot, tuti jó lesz ide a fórumba :)
    rholas neked csak annyi, hogy meg kell szokni ami itt megy, kicsit gyakori a flame meg az anyázás, de ha megszokod egész jó a légkör!

Bugjaidhoz:

-A leirt companion gear összehasonlitás.
    Ezt be kell állítani beállításokban, nem bug. Valami comparative tooltip vagy mi a neve. Előző buildben nekem bepipálás után se működött, írtam ticketet, arra azt válaszolták, hogy known issue, az új buildben már működik rendesen
    -Jedi Sage föszál guest nem mutatja se a térkép se a minimap.
    Ez sem bug, akkor nem mutatja, ha a térkép azon része nincs unlockolva, ahova menni kell. Ezzel tököltem ma egy órát, mert pár szinttel a questek felett voltam Coruscanton, justicar territoryban, és ezért nem csináltam ott meg 1 questet se a heroicokon kívül, és nem tudtam hova kell tovább menni, a térkép nem mutatta. Aztán elmentem a The Work-be vagy hova, és ott amint unlockolódott a térkép, mutatta.
    Questek amiket nem mutat a térkép.
    Ez ugyanaz, mint előbb

A többire azért nem írok semmit, mert nem tapasztaltam őket.
  • Fenrir
    Hívd fel az amerikai számot skype-ról és beszélj a support-tal, ők majd megadják a választ. Levélben nem fognak segíteni, mindegy, hogy mi van benne és mennyit küldesz.
  • LaCz
    Lenne egy "kis" problémám. Valamiért rohadtul nem fogadja el a választ a Security Questionre az oldalon az accountom... Supportnak már többször írtam, mindig ugyanazt a rohadt bot üzenetet kaptam, hogy lépjek be és változtassam meg (és hogy a faszomba lépjek be, ha kéri mikor bejelentkezem?). Küldtem nekik minden szar infot, mindig cska automata üzenet vissza, szerintem el sem olvassák. Van az accounton egy ~30 fős klán, meg júliusi preorder. Most mi a faszomat csináljak, hogy végre jó legyen? Már nagyon kezdek kifogyni az öteltekből...
  • Fenrir
    Ha a DA2-nek nem DA világa lett volna hanem egy teljesen különálló játék akkor senkit sem zavart volna, sajnos viszont a DA:O után eléggé wtf volt. Ettől függetlenül kellemes játék volt, én kétszer is végigjátszottam.
  • Bhalage
    quality jatek az mar szent. es egyelore nem a epixplix mentalitas volt a jellemzo. akik meg azt mondtak h csojatek azokat csokoltatom lvl20 utan akkor bolygok es teruletek vannak, hgoy kurvanagyok :D
    flashpointbol a blacktalon es a hammerstation megvolt.
    ez a game egy nagy like++

da2-nek jo volt a vege sztem :o)
  • Rubint
    Most nem. Holnap reggel 7kor over.
  • ShaiHulud
    kedd reggel 7 ig lehet tolni nem?:)
  • TDC Geronimo
    Na kiléptem. Reggel meg meló már úgyhogy ennyi volt a 3 hetes beta tesztelésem. Minden percét imádtam és alig várom már a 15ét. Nem is emlékszem már mikor kezdtem rá igazán remegni, de kevesebb, mint 2 hét és már itt van bármilyen hihetetlen :D

Egész normális emberekkel találkoztam betaba és toltam flashpointokat is. 1-2 wowhoretól eltekintve mindenkinek nagyon tetszett, amit látott. Mai flashpoint grouppal is jól eldumálgattunk a játékról. Tartalom rengeteg van a játékban, questelést első szinttől kezdve élvezem és imádom, pedig azt hittem, hogy a szintezés sose fog már lázba hozni egy MMOba se. Ezek után nem tudnék már visszamenni és felgrindelni egy karit valamelyik másik mmoba, ahol nem ilyen story alapú, cinematicsos/voice actinges okosság van. Talán az első MMOm lesz nekem, ahol a craft és gyűjtögetős cuccokat se tojom le magasról mert még az is szórakoztató, a space combatról nem is beszélve, ami nagyon bejött annak ellenére, hogy attól se vártam semmit. Hiába, bioware never disappoint (najó DA2vel igen :d)

• TDC Geronimo
    Majd lesz később. Ugyanúgy ahogy az UInál is lesz jóval több állítási lehetőség.
  • Warden
    felmerül pár kérdés veled kapcsolban.

-kinek az álregje vagy?
    -amennyiben nem álreg akkor miért nem olvasod el azt a sok baromságot amit leírsz?
    -van két viszonylag jó magyar oldal is ahol részletes információt kapsz a játékról, kasztokról,ac-k ról miért nem olvasgatod azokat
    -arra a kérdésre a mostani népszámláláson mit feleltél hogy van e valami fogyatékosságod?
  • rholas
    Most nézem a Sage DPS el nem is healer.
  • Aszuka
    meghalt :(
  • Torzonborz
    inkább csak próbálkoznak :D
  • Aszuka
    3:0 Malgus javára :)
  • Aszuka
    most ölik Malgust, stream itt
  • Rubint
    Akkor legalább ennyi pozitívum van a dologban.
  • Nephin
    Csak szerveren belül érvényes.
  • Rubint
    Engem az zavar rohadtul, hogy ha nem implementálnak valami WAR-hoz hasonló appearance slot-os megoldást, akkor lvl 50-en kb. 4 féle kinézetű karakterrel találkozunk. Nem Barbizni akarok, de nem akarok warzone helyett egy kolostorban rohangálni... mert kb. annyi csuhás lesz...
  • Fenrir
    Ez így viszont már annyira nem jó :\
  • Rubint
    Igen. A jólelkű, virágszedő-kőhányó jedi ember karaktered családneve meg fog egyezni a sith pureblood mindenkitmegölökmertrámnézett karakteredével. Ez ráadásul, ha jól tudom cross-server, tehát onnantól minden szerveren minden karaktered neve ugyanaz.
  • Fenrir
    Az azt jelenti, hogy ha indítok még egy karaktert akkor amolyan családnévként szerepel majd?
  • Rubint
    A Legacy név lesz a második tag. Act I befejeztével (sztori) választhatsz minden karakteredre kiterjedő második nevet, amit megjeleníthetsz onnantól, vagy elrejthetsz (preferences).
  • Fenrir
    A játékban még mindig csak 1 neve lehet a karakternek vagy lesz majd keresztnév-vezetéknév kombináció? Mintha még régebben lett volna olyan ígéret, hogy lehetséges lesz a több szóból álló név.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk a high lvl kari szervert jól megcsinálták azóta is... :D
  • Tatyla
    jaja múlthetén én is consular voltam nagyon tetszett 18-on fejeztem be a shadow-t :(
  • Braikingboss
    Azért az durca hogy a companion-t is fel lehet öltöztetni pvp gearbe :D csak legyen elég medál az embernek :D
  • ShaiHulud
    nem veletlenul COMPANION es nem pet
  • ShaiHulud
    nem looser az hanem loser
  • Junger
    Azért, ez egy picit több, mint pet.
  • BoneDragon
    Ez nem mmo, nem tudtad? Azért tudsz adni ruhát neki.
  • j0nNyKa
    mindig arra gondolj, hogy nem rajtad nevetünk, hanem veled
  • rholas
    "Fárasztó vagy, nem a te játékod."

Miért is? Mert nincs leirva sehol és nem találtam ki?
    Az eddigi MMOkban nem igy volt söt még ruhát se kellett adni a petnek.
  • Torzonborz
    mondjuk előző hétvégén ha warzone->world visszatöltés után nekem is bebugosodott a map és nem mutatott semmit , UI frissítés után sem. nemtom ez javítva lett e.
  • BoneDragon
    Fárasztó vagy, nem a te játékod.
  • rholas
    Ti már hónapok óta tesztelitek de nekem ez uj volt. Hol van az leirva hogy a PVPn alapból 50es leszel?
    Most majd jön hogy retardált meg idióta meg looser vagyok.
    Miért? Mert nem ismerem és nincs is leirva sehol?
  • Jabar
    lvl20-on volt kb 3k kreditem, ahozképest csak meglett egyből lvl 25-el :D