60876
-
köszi! -
Normál, ez meg a CE -
elég vicces a szervezés az biztos, ha nem olvasom sg-t akkor buktam volna -
mondjuk elég gusztustalan hogy 8.-ig meg kell rendelni van baszhatod a példányod, főleg hogy rajta van a pre-order számlán hogy két hétig le van foglalva a megjelenés után átvételre.... -
valaki megadná azt a linket ahol rendelhető? Mail nem jött telefonon meg nem lehet elérni őket.. Köszi -
ZoliJ #22328 megrendelve, thx a linket -
ShaiHulud #22327 aha kosz megvan, tovabbitom neki. -
ebből ítélve pont a két legnépszerűtlenebb karaktert fogok csinálni, azok tetszettek. -
Akkor ld. 3 oldallal lentebbi üzenetem. :) A standard edition-ét balga módon kiraktam, mert azt hittem official elérhető. -
Chris #22324 Persze, jó dolog a theorycraft, én is nézegettem a skilleket, mert néhány dolgot azért le lehet szűrni belőlük. Pl. a 6 sec kitolására ott a vanish, vagyis force cloak, amivel újra nyithatsz, plusz ahogy nézem ráadásul szerintem túl sok tankos alapképessége is van, ami könnyen boríthatja a dolgokat.
Ez az assassin mechanika amúgy egy az egyben wow rogue mechanika, ott is az volt a lényeg, hogy ha magas szinten akartad űzni vele a pvp-t nem szabadott ész nélkül szpemmelni a skilleket amint vmire volt energy, tartalékolni kellett a nagyobb burst miatt. Itt úgy látom a hosszabb harcok miatt nem az ellenfél jó pillanatban stunnal való meglepése és leburstölése miatt lesz ez fontos, hanem azért, mert egymásra épülő, stackelő buffot adó skillek vannak, amikből így több dmg-et lehet kihozni. Ezzel csak az a baj, hogy már minimális cc mellett is baszhatja az assassin a dmg-ét... Bár a heal is rettentő visszafogottnak tűnt bétában, ki tudja hogy jön ki a balance a végére.
-
ShaiHulud #22323 en originen vettem, szoval en se kaptam galaxistol mailt :D -
A megoldás az, hogy odaadod neki a direkt linket, ahonnan megrendelheti. Ha neked jött levél, abban benne van. Én is így tudtam orvosolni a problémát. -
ShaiHulud #22321 ja ez van a haveromnal is, mondtam neki irjon mailt a galaxisnak, meg nem tudom jott-e valasz majd megosztom, ha tudok valamit. -
Ha nem rendeli elő 8-áig neten, akkor felszabadítják a példányát.
Ha meg nem neten rendeli meg, akkor ezresekkel drágább. -
azt sehonnét de a számla szám a lényeg. -
Pacho #22318 Hát majd bemutatod az eredeti számlát;) -
ZoliJ #22317 felmerült bennem egy kérdés a cdgalaxisos rendeléssel kapcsolatban: én szimplán besétáltam a cdgalaxisba és vettem egy preordert. Ebben az esetben honnan tudják a mailcímem?:) -
"Greetings customer,
I am Protocol Droid M0-T0, Human Cyborg Relations.
Thank you for contacting us regarding your Security Questions. However, we regret to inform you that we cannot deal with your request through email. In order to protect your account, all Security Question issues are dealt with via our Customer Service telephone support.
Please call our Customer Service team toll-free on:
1855 GO SWTOR (1855 467 9867) from the USA
+8000 BIOWARE (00800 0246 9273) from the United Kingdom, France or Germany.
If you’re calling from a country other than the USA, UK, France or Germany, you may call us on 0044 203 564 2555, but please be advised that international call rates may apply.
Please note that our telephone support is provided in English, French and German only. At this time we can only offer telephone support for account issues directly related to Security Questions, and we will only offer support to the account holder.
Galactic Support is our specialty…
Sincerely,
Protocol Droid M0-T0"
Báááááááááááááááááááááááááá

-
-
Laroa #22314 Volt már, ősi. -
launcher updatelt meg patchel is egy kicsit. Ja és a beállításokba bekerült a repair funkció és az "enable public test server access" is -
Humorosból, hátha még nem volt:
-
Gero, tegnap már említettem mi a dolgod.
-
Képet! -
Johika #22309 en bementem cdgalaxisba es mar el is hoztam ce-met -
én hallottam olyanról, aki már meg is kapta az előrendelt cuccot, wtf ?! -
Én is..
-
DragonKnight #22306 Fej vagy Írás? -
JÁTSZANI AKAROK MÁR
:y -
Tyrpak #22304 Burst-tel 6 sec-es rész alatt elfogy az energy-d. Pont.
Ha csak és kizárólag a trash-t nyomod, akkor 7 darabot tudsz elnyomni.
És a harc jóval tovább tart.
Magyarul energy management gondok vannak.
Nem csak ennyi időm van nyerni, de ez után jön az a rész, ahol körbe körbe rohangálok, néha a rotában elnyomok egy autoattackot, hogy az alatt is kapjak vissza, hogy mehessen esetleg a force speed ha menekülni kell, stb.
Ranged után futkosás közben is jön vissza.
Igazad van, a balance-hoz hozzátartozik az is, hogy nem tudom vígan, folyamatosan nyomogatni a legerősebb támadásaimat.
De a kiragadásban nagyon-nagyon sarkítani akartam, mert ezalatt a 6 sec alatt az ellenfél is cselekszik.
És tényleg nem tudok semmit lvl 50-ről.
De addig is kell csinálni valamit nem? -
Nekem is megjött. 13-án zárásig át kell venni. -
Chris #22302 Lehet játszottál már jópár mmo-t, de ez a megközelítés még mindig nem ezt tükrözi. Amit előbb írtam még mindig áll, kiragadtál egy 6 sec-es részt egy harcból, mintha ennyi időd lenne csak nyerni vagy letérdelni, pedig akár már a bétás tapasztalatok alapján is egyértelmű, hogy simán sokkal hosszabb egy harc. Egyrészt ezért nincs értelme az ilyen jellegű összehasonlításnak, másrészt meg azért, mert ha balansz gond is lenne, fogalmunk sincs róla, hiszen nem láttunk szinte semmi lvl50 vs lvl50 harcot, nemhogy eleget.
-
Jaja 12:12 kor kaptam, szal szerintem késődélután/estig mindenki megkapja 
-
gondolom akkor majd szép sorjában kapja meg mindenki.
de akkor jön ez a lényeg. :) -
DragonKnight #22299 Nincs semmi de ha jól tudom akkor a pickpack pontra mint nekem csak akkor küldenek mikor elindították a csomagot. Arra meg azt mondták hogy 14.-e előreláthatólag. -
mármint aki a CDGnél rendelte :) -
Tyrpak #22297 Energy regen: 8/sec, a tank tree-ben speccelve 10/sec.
Stealth után első 6 másodpercben 12/sec.
Ami elég a következőkre (rota): stealthből voltaic slash-maul-voltaic slash-shock, és maradt 4 energy.
Persze ez megint abszolút ideális helyzet.
Pvp tapasztalat: végülis "nem sok", EVE és WAR, utóbbiban Witch Elf, sorc, SW, WL. A többi mmo rövidítését, ahol nem pvp-ztem asszem nem sorolom fel. De köszi a bizalmat. -
Bazz ebben a pillanatban jött meg a rendes levél a kóddal, mindenki csekkelje a méljét -
Nekem is csak autómata jött még -
Chris #22294 Lásd alábbi írásom, plusz nem szabad összehasonlítani egy interruptolható ranged skillt egy melee stealth nyitással sem, mert ebben erősen az utóbbi felé billen a mérleg, azért kerül annyiba.