60880
  • j0nNyKa
    csak #30000-től kezdve lehet :(
  • Fenrir
    Befejeztem.
  • j0nNyKa
    baszki át kéne írni a bannerben a faq linket erre, cdgalaxisék igenjól összefoglalták azokat a dolgokat, amik most az emberek 90%-át foglalkoztatják
  • t0xikus
    itt már lehet?
  • Boncmester
    Mármint itt.
  • j0nNyKa
    ez rendben van, de nehezen tudom elképzelni egy EA / bioware kombóról, hogy nem ellenőrzik a bankod helyét.. :/

természetesen nekem is egy londoni cím van megadva az swtor.com-on "hátha" alapon, de kb. 1% esélyt se adok neki, hogy beválljon
  • Boncmester
    Nem kéne politizálni...
  • Fenrir
    off: Érdekes, ahányszor a miniszterelnökünk vagy a pénzügyminiszterünk mond vagy csinál oltári baromságot akkor mindig a forint minősíti őket. Ma csak 4-gyel romlott az euróhoz képest mert megint Európával ellentétben mi szembe hugyozunk a széllel.
  • Laroa
    a d, kimaradt, mely szerint te vagy a populáris párt vezére, a sok birka megszavaz és kurvajó lesz
  • Kazagor
    Ja ok, akkor valószinűleg itt is felesleges ezzel próbálkozni.
  • DragonKnight
    De ezt a hibát javították mert ez csak azért volt lehetséges mivel nem volt ellenőrizték a kártyakibocsátó bank országát. De röviddel indulás után már ezt nem lehetett megcsinálni. Tudom mert én is így vettem meg annak idején.
  • Laroa
    Lehetne, de nem jobb.
    Van pár választásod:
    a, elhúzol a faszba nyugatra dolgozni és imádkozol hogy nem omlik össze az eurozóna
    b, itthon maradsz és addig tüntetsz amíg bele nem gebedsz, majd 2 és fél év után mehetsz szavazni valami másik populáris pártra.
    c, itthon maradsz, kussolsz szépen mint eddig és csak a fotelből nagy az arc amíg gépelni kell a sirámokat, majd 2 és fél év után mehetsz szavazni valami másik populáris pártra.
  • DragonKnight
    És ennyit arról hogy mindenkit beengednek 13-án :D

[quote]
    Originally Posted by lightspeed
    Whats going to happen, the servers come up at 6 am and you send emails out. Some people will be able to get on because they're on xmas break or work a later shift. Then come 4pm servers will start straining as people who had to work start coming on. By 8pm the servers will be down from all those people trying to get on because you guys couldn't plan it properly.

That's not what happened during our Testing Weekends, and we were at considerably higher numbers in the final weekends than we're projecting for Day One of Early Game Access. In fact we specifically tested for scenarios where hundreds of thousands of people hit the servers at exactly the same time, and saw smooth ramps to maximum population servers.

We've never had servers down from over-capacity, although yes, we have had queues - and yes, we're expecting queues during Early Game Access and launch, although we are going to be extremely vigilant to keep those queues to a reasonable size/wait-time.
    [/quote]
  • Kazagor
    Riftben meg lehetett csinálni, hogy a regisztrációnál az országkódot átállitva angliára, magyar bankkártyával simán lehetett fontban fizetni a havidijat.

Vagyis onnét kezdve, hogy az országkód nem Magyarország volt, hanem Anglia, a font árakat vette figyelembe fizetésnél és nem az eurós drágább árakat. Ez teljesen legálisan ment a Trion áldásával.

Kiváncsi leszek itt meg lehet-e majd tenni, mert akkor jóval olcsóbb havidijakra számithatunk.
  • j0nNyKa
    persze, lehetne egy euró 79000 ft is, de attól nem is olyan rég még sokkal jobb, és stabilabb volt a helyzet.
  • Bhalage
    /facepalm

es azon is lehetne sirankozni, hogy lehetne sokkal jobb is
    mert lehetne..
  • DragonKnight
    Hogy egy kis on topic is legyen Omlás kartárs figyelmébe különösen ajánlom:

Login security question topic

Devtracker idézetek belőle

Hey folks, we are aware of this issue and are currently investigating. We'll keep you posted. Thank you for your patience!
    -------
    Just a quick update. It looks like this login issue should be resolved. If you've forgotten the answer to your security question, please contact customer service for assistance. Please let us know if you still encounter this issue in this thread.
    -------
    Hello everyone; thanks for your continued reports on this. I'm sorry it hasn't resolved for everyone yet.

I'd like to get some more specifics if possible. Am I right in saying everyone's issue seems to be that you are answering security questions that you believe to have set up, with answers that you are certain to be correct, and you're getting rejected?

Can I assume you've made sure you're including spaces in your answers (if it's a two-word answer)? The answers aren't case sensitive. We just need to check the obvious.

Last but not least, is anyone being asked questions that they believe they've never answered?
  • gabor696
    Ezzel csak az a probléma, hogy az erste nél csak úgy lehet hogy 48 óra max időtartalomra és 5 tranzakcióra lehet limit et beállítani, akkor azt fogom tenni hogy hétfőtől mindig lesz rajta annyi limit amennyi kell :P

Kösz mindenkinek
  • Laroa
    Pengőben számítva meg 15trillió.
    Lehet síránkozni, hogy milyen szar, de hidd el, lehetne sokkal rosszabb is
  • j0nNyKa
    persze, fogod a legnagyobb bőröndödet, meg az útleveled, és egyenes vonalú egyenletes mozgással megindulsz nyugat felé.
  • exec79
    azt meg tudom hatarozni hogy miben fizessek?
  • j0nNyKa
    csak egy kis érdekesség, a havidíj a mostani árfolyamon, tized forintokat lekerekítve:
    euróban számítva: 3965 HUF
    dollárban számítva: 3429 HUF
    fontban számítva: 3214 HUF
  • DragonKnight
    Akkor skubizzátok meg ezt. Ez már sokkal brutálisabb.
    5 éves CHF/HUF grafikon
    http://www.portfolio.hu/chart.php?h=2&i=2&s=5&d=7&t=chfhufcomp
  • ShaiHulud
    hat ez ilyen, inkabb azon drukkoljunk ne menjen meg feljebb, mert az esely megvan ra rendesen :/
  • Bhalage
    johat lehet mellette EUR alapon lizingel egy 100.000euros kocsit D:
  • j0nNyKa
    + amit a havidíjra rá fog dobni.

tudom, az sem lesz egy világrengető összeg, de picit csúnya, hogy fontban számítva egy ezressel kevesebb lenne a havidíj, pedig ugye még skáláznak is, hálisten euro != dollár != font
  • ShaiHulud
    2k nem a vilagvege. ennyivel kerul most tobbe.
  • j0nNyKa
    a lenti chart az nekem tökéletes, pont azt mutatja, amin magamban ragelek.
  • Bhalage
    vagy a portfolion
  • Laroa
    http://www.deviza.hu/chart5year.php
    Régi szép idők :)
  • Bhalage
    az ECB oldalan, vagy a bankod oldalan rajta lesz
  • j0nNyKa
    köszönöm?

edit: így másodjára tényleg köszönöm :D
  • DragonKnight
    hmm nem jelenik meg, akkor itt a link
    http://www.portfolio.hu/chart.php?h=2&i=2&s=5&d=4&t=eurhufcomp
  • j0nNyKa
    nah, ahogy látom júli 21.-én rendeltem elő, akkor ezek szerint még 270-es ojró árral számoltam...

soooooo, 308 ft annyira nem átlagos :)
  • DragonKnight
    Tessék
  • ShaiHulud
    en julius 30.an vettem eurot akkor 270-272 volt a vetel.
  • j0nNyKa
    én emlészem az átlag 260 ft-os euró árra is, na NEKEM az az átlagos. :)

kéne valami euró árfolyam archívum, kíváncsi vagyok, hogy amikor az előrendelés megkezdődött, mennyibe fájt az ojró
  • Torzonborz
    Én ha kinyújtom a kezem elérem a ..... BOKÁM !

najó befejezem az offot. :)
  • ShaiHulud
    hat nagyon remelem nem azert lesz itt csend amiert a rift topikban is van :D
  • Laroa
    Dehogy drága, pár hete sokkal rosszabb volt. Most olyan átlagos :)