60875
  • gunji
    WinAuth-ot használ valaki? Ha több gépen is játszanék (nyilván nem egyszerre), akkor is használható? Windows újratelepítésekor egyszerűen visszatehető, vagy ilyenkor külön le kell szedni?
    Régen rossz, ha már én is beadnám a derekam, de nagyjából egy órája várok egy OTP-t belépéshez (egyszer használatos jelszót, nem bankot) Vasárnap húsz perc alatt megjött, korábban volt olyan nap, hogy három belépésnél mindannyiszor kellett kérni.
    A fonalat már ott elvesztettem, hogy változatlan IP-címnél miért kell, illetve az EA support szerint ilyenkor segít, ha a régi OTP-s leveleket kitörlöm... De szakmailag sajnos nem látom át, miért...
    Szerk: a harmadik megjött :o
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2018.07.03. 09:15:37
  • Alanw
    http://dulfy.net/2018/06/05/swtor-upcoming-matchmaking-changes-patch-5-9-2/
  • gunji
    Csinálgatom a napi küldetést Nar Shadaan a napi chipért, s már nem először veszem észre, hogy erősen bugos ez is: klikkelgetem az asztalokat, az egyiknél egy rövid ideig mutatja, hogy megtaláltam a csalót, de aztán átvált 'homokórára', így végigmegyek az összes asztalon. Végül ott találja meg a csalót, ahol az előbb még minden szabályos volt. Sajnos nem rögzítettem a küldetést, egy utólagos visszanézés megoldaná kérdést, hogy a játék is csal-e. Mindenesetre ez eléggé elkeserítő.

Más. Egy kiváló leírás a hogyan öltözködjünk fel témában: How to Gear Up at Level 70 in SWTOR
  • gunji
    Már aktív Nar Shaddaán a Nightlife Event: van ingyen chip is, de hogy érdemes-e játszani, ki tudja. Persze jó lenne egy malac companion.
  • Alanw
    http://dulfy.net/2018/05/04/swtor-cantina-crawl-secret-achievement-guide/
  • gunji
    Májusi eventek: May In-Game Events
    Nem értem, miért most lesz és ér hamar véget már június végén Nar Shaddaa félkarú rablós nyara
  • gunji
    Csütörtökön új kieg, mellette május 4-re:
    - dupla XP hét május 11-ig,
    - újabb ajándék droid annak, aki május 7-ig belép,
    - újabb ajándék speeder, aki május 31-én előfizetői státuszban van (ez - ha jól számolom - magyar idő szerint talán június 1, 10.00 óra lehet, de jó lenne, ha EU-s időzónában is írnák néha ;)

Celebrate May the 4th in #SWTOR

Utoljára szerkesztette: gunji, 2018.05.02. 08:23:49
  • Alanw
    Na az erdekes honap lenne ha be sem lepnek swtorba :-)
    Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.04.21. 14:09:15
  • Plata
    Szerintem be sem kell lépni.
  • Kreeder
    Összehangolod a telefonra letöltött seurity appot a SWToR accountoddal és minden belépésnél megadod neki az aktuális számkombinációt amit az app kínál. Ez ad neked havonta 100 CC-t is ha azaktuális hónapban legalább egyszer belépsz!
  • Plata
    Tök egyszerű,telefonos app.
  • pajer_csaba
    Hmm.. és azt hogy kell? (Többször nekifutottam, de nem vagyok túl jó komplex nagybrit szövegek értelmezésében...)
  • Alanw
    Nem,security key-t hasznàlok
  • pajer_csaba
    Ti is tapasztaltátok mostanság, hogy a 15 perces lejáratú biztonsági jelszót rendre 15 perc után küldi meg a rendszer?
  • Alanw
    http://dulfy.net/2018/04/09/swtor-cartel-market-update-april-9/
  • pajer_csaba
    Hát igen, épp ez a probléma, hogy automatikus. Nem az én számlámról történt a legutóbbi fizetés - mondhatni, amolyan ajándékba kaptam - és sajnos az én hülyeségem volt, hogy nem vettem észre, hogy "állandó megbízás". Így aztán elég megdöbbentő volt ma reggel látni, hogy még mindig sub vagyok, pedig tegnap le kellett volna járnia. Még kellemetlenebb volt, hogy automatikusan levette a pénzt a számláról, ami nem az enyém...
  • archetiz
    A 30 napos sub tudtommal csak automatikus havi fizetéssel elérhető.
    Visszamondani egyébként a My account >> Subscription >> Cancel opcióval tudod, vagy itt: https://account.swtor.com/user/subscription/cancel
  • pajer_csaba
    Lenne egy nagyon furcsa kérdésem: 30 napos folyamatosan újrafrissülő subscriberséget hogyan tudom megszüntetni (mmint, hogy hogyan ne vegyen automatikusan újabb és újabb harminc napokat, amikor lejár az aktuális)?
  • Alanw
    http://dulfy.net/2018/04/05/swtor-tank-balance-changes-patch-5-9/
  • gunji
    Mai friss hír:
    [Confirmed] SWTOR Servers Closing Down After Patch 6.0...
    For Maintenance In Patch 6.1

Elsőre bennem is megállt az ütő... április 1-jétől függetlenül
  • Alanw
    Egy biztos az animatoroknak volt izlésük :-)
  • ChipHazard
    Anyira hiányozni fog ő ha egyzser véget ér a Története, ő és a szép seggeXD. De komolyan a kedvenc és legszebb karim. :)

• pajer_csaba
    Kííírály! :-)
    (Van rá esély, hogy a fiatalabb verziót kapjuk mindkettőből? :D )
  • Alanw
    http://dulfy.net/2018/03/30/swtor-shae-vizla-nico-okarr-subscriber-rewards-coming-april-3/
  • pajer_csaba
    Elsősorban group-al végigvitt flashpointban kellemetlen a dolog... Szólóban nem nagyon szoktam foglalkozni a mobok sebzésével, max ha sietek... van, hogy elmegyek addig kaját csinálni, amíg a healer comp végez a melóval.
  • pajer_csaba
    Hát igen, healer-ként szoktam szidni a "fajtádat" rendesen... De DPS-ként is eléggé be tudtok szívatni, mikor AoE-ből kirohantok, és viszitek magatokkal az ellent is... Pls, dont do this... :D
  • Plata
    Minek?
    Pve-ben a segítőd egyedül lever mindent úgyis.
  • Kreeder
    PvP-ben annyi értelme van ha mögé kerülsz az ellennek nem tudod ütni-lőni. PvE-ben nem sok értelme van az izgága mozgásnak. Én is a rohangászók közé tartozom :D PvP miatt de én dps vagyok. Szegény healereket sajnálom olyankor :D
    Utoljára szerkesztette: Kreeder, 2018.03.29. 11:31:36
  • pajer_csaba
    Taktikai kérdés: van valaki, aki valaha látta már hasznát PvE, vagyis modok elleni harcban annak, hogy a PvP-ből vett harcmodort használja (azaz, össze-vissza rohangál és ugrál, mint a mérgezett egér)?

Mert értem én, hogy egy játékosnak a gyorsan mozgó célpontot nehezebb eltalálni (bár itt is felmerültek bennem kérdések, hogy pl, ha már egyszer be van fogva célként az illető... de mind1, talán AoE-t nehezebb rárakni?), de itt ugye az AI céloz, és - minthogy program - nem véti el, így se, úgy se. Viszont baromi zavaró, ha az aktuális "tank" folyamatosan kihúzza a többiek hatóköréből a mobot az állandó rohangálással...
  • Bandras DaSilva #57283
    Szia, szerintem megéri. Azt javasolnám, hogy kezdd el az ingyenes módon mert akkor látod, hogy mégis milyen, aztán ha tetszik, aktiválhatod a kártyát. Ha az elejétől tervezed végigtolni, akkor az eredeti részeken sztem végigszaladsz relatíve gyorsan, aztán kicist hosszabb lesz a buli.

A kártyát elfogadja.
  • Tuert
    Helló! Olyan kérdésem lenne, hogy megéri-e mostantól elkezdeni a játékot,illetve ha veszek egy 60 napos játékkártyát, viszont még nem fizettem elő soha, akkor el fogja fogadni, vagy a játékkártyát csak meglevő előfizetés hosszabbítására tudom felhasználni? A válaszokat előre is köszönöm!
  • pajer_csaba
    Minden egyes alkalommal, amikor erről beszéltek, a szívem szakad meg. :-(
  • PiszkosFred
    Egyetertek. Ha egyszer veget er (mert hat semmi sem tart orokke), nagyon fog hianyozni az osszes tortenet, az osszes companion. Olyan az swtor nekem, mint eyg-egy kedvenc sorozat. Evente eloveszem, ledaralom oket, pedig lattam mar szazszor, pontosan tudom mi fog kovetkezni, szorol szora tudom a parbeszedeket, de akkor is vegignezem, mert szeretem es mert szorakoztat, kikapcsol... :)

Ugyhogy remelem nem adjak fel a dolgot, barmennyire is borus a jovokep...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.25. 13:04:58
  • gunji
    Na igen, nulláról egy alpha szokott lenni négy-öt év, s állítólag 2023-ig övék a jog.
    Az SWTOR roadmapek tologatása is mutatja, hogy a háttérben valami folyt/folyik a Disney és köztük. Jó lenne, ha nem felejtenék el ezt a játékot sem, s nemcsak a pénzt szednék ki belőle, hanem próbálnának normális kiege(ke)t is kiadni.
  • PiszkosFred
    Hat, az utolso szalmaszal :), amely miatt kepesek voltak elovenni az archivumbol egy korabban kukazott es lelott projektet es azt rebootolni, mert nullarol kezdve nem biztos, hogy lenne eleg ido villantani valami nagyot, valami utoset az SW univerzumban.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.25. 12:11:26
  • gunji
    Hát igen... az lenne az igazi credit sink xD

Más. Úgy tűnik egyelőre mégsem veszik el a jogokat az EA-tól, mert hirdetésben projekvezető/vezető fejlesztő (vagy nem is tudom hogy nevezzem magyarul) állásra keresnek embert egy új online nyílt világú Star Wars játék fejlesztéséhez (link).
  • pajer_csaba
    "a DPS dolga pedig (a legegyszerűbb) hogy ne legyen hülye" - na ezért szoktam szinte csak DPS-t játszani (és néha így sem szokott összejönni... XD ), a heal-t csak néha, érdekességképpen csinálom, amikor már unom a monoton hentelést.

(Aztán persze külön öröm, amikor számonkérik, hogy gyógyítás közben miért nem sebzel is - ilyet még 240 fölötti item ratingnél is ritkán látok, nem hogy lvl 70 alatt...) (Vagy amikor DPS-ként azt akarják, hogy tankoljak - ember, normál, skill-fa szerinti tanknak is sz*r vagyok, nem hogy "passzív módban", bár ezt az igényt még könnyebben benyelem, mert tényleg csak az én lemmingségemen múlik...)

De most amúgy is mindenki meg van őrülve a dupla XP miatt: tegnap az Assault on Tython egy óra tíz percembe került, és mire végig vittük, csak én voltam meg az eredeti kezdő csapatból...
  • MerlinW
    Ilyenkor mondd meg neki, hogy a te dolgod a tank gyógyítása, nem a DPS-é, a DPS dolga pedig (a legegyszerűbb) hogy ne legyen hülye.
  • pajer_csaba
    Yuppí! ^^

(Amúgy míg nem 27% az ÁFA itt is, addig semmi baj. )
  • gunji
    A héten a legfontosabb történés (a 2%-os GTN-adóemelés mellett), hogy egy hétig ismét dupla XP jár a játékért. :)