60880
  • Boncmester
    Bétában az 1000-es sor is fél óra alatt lement...
  • Boncmester
    Nem bántásból írtam, vagy ilyesmi.
    Csak azt mondom, hogy ha megbeszélték a PvP guildek emberei, akkor felesleges volt úgymond egymás közt megbeszélnetek, és átírni az ajánlást a hivatalos magyar oldalon.
  • picket
    Azért nem mindegy, hogy ötszázan vannak előtted a sorban, vagy ötezren. Voltam már ötezer-ötszázadik a sorban, és köszönöm, de köszönöm nem. Nem erre vágyom amikor este hazaérek munkából lazulni egy kicsit a kedvenc játékommal.
  • Laroa
    Engem gyíkká változtatott, de már elmúlt :)
  • Boncmester
    Amúgy meg magyarok kb 3-400-an mennek PvP szerverre. Spanyolok akkor mennyien, mondjuk 1200-an? Az még mindig SEMMI.
    Németeknél ott vannak a Németek, az Osztrákok, a Svájciak, stb, ezek potenciálisan 100+ millió ember, és nekik is elég 2 szerver. Simán nem lesz gáz.
  • t0xikus
  • Sir Quno Jedi
    Vagy megkérdezi mi a kedvenc színed! (az beugratós nagyon)
  • Chris
    Tévedsz, pve-re csak a gyávák mennek.
    (Csak hogy feltámasszuk és bevezessük itt is ezt a wowos klasszikust.)
  • picket
    Természetesen. Meghallgat, átgondolja az érveidet, majd kettéhasít a fénykardjával. Főleg ha nem szereted a spanyolokat!
  • Nephin
    Az oroszok a Chuundarra mennek, költöznek stb.
  • Nephin
    Istenuccse bírlak, de kezdesz kicsit túllőni a célon. :)

1. igen, PvE-noob vagyok, de ezt mondtam is

2. rosszul jött le, olvasd vissza, miket írtam

3. mindenki oda megy, ahová akar :D
  • Rubint
    Bedobom ezt, hátha lesz még +2k hozzászólás :PPP

"...after moving from Nightmare Lands. The reason? 500 strong Russian guild has been put there Star Wolves. No thank you.. !"

The Russians are coming to your PvE lands! :D

SZVSZ: nem számít, hogy spanyol, orosz, bolgár, magyar, akármi. Ahhoz, hogy jó és konstans pvp legyen hónapok múlva is, kell a kicsit hc-bb mag. Ezt jelenleg a Tomb-on látom biztosítottnak, a queue launchkor alap. Warhammerben 4k+-os is volt nemegyszer. 3 évet meg kb azok a szerverek éltek meg, amiken ezek a klánok is nyomták. Persze SWTOR nyilván nem warhammer, de az arcok ugyanazok, és ha kitartanak, akkor ezerszer inkább őket választom, mint bármi/bárki mást.

• picket
    Úgy volt, hogy az megy pvp-re, aki oda akar menni. Semmi köze a profisághoz, csak élet-szagúbb a dolog (egymás mellett questelgető jedi meg sith? eh?), aki viszont inkább nyugodtan questelget, annak pve ajánlott.
  • t0xikus
    nagyszerű kérdés:)
  • Sir Quno Jedi
    vajon liberális lehet sith?!?!?!
  • cain
    hosszú távon visszaüt az elszigeteltség.
  • picket
    Ti liberálisok nem értem mit kerestek ebben a náci topikban. "Ismerd meg az ellenséget" túrán vagytok? Egyébként is az ajánlott szerverek is a fasiszta magyaroknak szólnak. Akik az alsóbbrendű népekkel szeretnének keveredni, azok másik szerverre menjenek, csak aztán ne csodálkozzanak, ha elkapja őket a gestapo... szarkazmustábla.jpg
  • Sir Quno Jedi
    Engem pl. az sem zavar, ha a general chat-en nem értem mit gagyorásznak, Voltam koreai szerón és egy büdös mukkot sem értettem mit dumálnak, de kit izgat?!
  • Sir Quno Jedi
    Az oké, de mér mennek PvE-re? Nem úgy volt, hogy a vérprofik PvP-re mennek???
  • Laroa
    Igen, ezért nem fogod soha megismerni az előbbit.
  • Boncmester
    Jó, Sarkany Lovagrend megy Tombra. Ha netán olyan rohadt nagy sor lenne, stb, meg mindenki spanyolul beszélne, akkor pár napon belül még simán válthatunk, max pár embernek újra kell húzni 1-2 napnyi szintezést... De szerintem nem lesz gond.
  • cain
    azért képzelem, mi fog majd ott menni egy barca-real alatt. :D
  • Chris
    Csak egy példát tudok felhozni, mivel az swtor számai majd a jövőben derülnek ki. Wowban az elmúlt években az FS-en nem túl pontos eszközökkel, de megpróbálták megszámolni a magyar játékosokat. Most direkt rákerestem, ez az elmúlt jópár évben ez 8.000-től a legutóbbi 11.000-ig fejlődött. Ebből mindenki saját szájíze szerint következtethet a várható swtor játékosok számára.

De csak ha az általad használt 2k-ból indulunk ki, ahogy mondtam a server cap wow esetében úgy emlékszem 3.5k volt, míg az előbb írta vki, hogy L2-ben 10k (ami pont egy opvp-re kihegyezett játék), akkor még ebben a legideálisabb esetben is az a 2k erősen jelentős. Direkt nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, mert nem tudok, csak elgondolkodtatni szeretnék.

Amúgy ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy mivel az swtor egy pve központú dolog, sok instanszolással, ezért olyan 5k-ra becsülném a server cap-et, ezért írtam amit írtam, ezért gondolom, hogy akár még baj is lehet. Ha vki tud pontosabb infot, ne habozzon megosztani.
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. bírom a spanyolok búráját és felőlem mehet az ariba, de azokat is meg tudom érteni, akik erre nem vágynak. Bárkinek joga van bárki(ke)t nem szeretni szvsz.
  • Torzonborz
    s akkor nem lehetne hogy ma is egyeztessenek a pvp klánok ? szerintem már sokkal több info van arról ki hová megy így könnyebb lenne a döntés.
  • Laroa
    Ühüm.
    "..Tomb of Freedon Nadd-ot, mint “hivatalos” spanyolul beszélő szerver… Gondolom senki nem akar egész nap tequilláról meg tacoról olvasni a general chaten, úgyhogy így az utolsó utáni pillanatban, a..."
  • Spheriot
    A józan ész és a rasszizmus között azért van különbség...
  • Boncmester
    Resonance-ben lesz tudtommal, ami PvE, nem?
  • Kuen
    "taccot zabálnak és spanyolul dumálnak" " egész nap megy az arríívaaa"

Ez mi, ha nem előítélet ?
  • Sir Quno Jedi
    Nephin mér megy PvE-re?
  • Boncmester
    Úgyis lesz sor MINDENHOL az elején. Aztán majd lenyugszik az egész...
  • TommyGun
    Rasszizmus? Te peteg vagy, kezeltesd magad...
  • Boncmester
    Tegnap egyeztettünk. Ma nem egyeztettünk.
    Ahogy én látom, Disorder, aki tegnap mondta IRC-n, hogy igazából ő nem akar a magyar közösséggel egy szerón lenni, meg Nephin, aki tudtommal PvE szerveren lesz, kiírták, hogy mi legyen a PvP szerver, mert megijedtek pár Alejandro-tól, annak ellenére, hogy tegnap egy csomó guildleader akik PvP szerón lesznek, megegyeztek ebben.
    Ha netán tévednék, akkor elnézést, de nekem ez jött le...
  • Laroa
    Engem nem érdekel hová terelik a magyarokat, mi guildünk úgyis odamegy, ahová a warhammeres exguildek is menni fognak. Egyszerűen csak utálom, ha az indoklás az ajánlott szerver váltásra tömény rasszizmus. Aztán persze bele lehet magyarázni, hogy azért mert sor lesz, csak kurvára nem hihető.
  • cain
    az askajedi listája szerint 2 dedikált német pvp szerver, 4 dedikált francia pvp szerver van (bár ezt lehet elírták), pve-ből pedig 3-3, rp-pve-ből pedig 2 francia. többen is írták hozzá, hogy ez a lista nem teljes.
    ezzel szemben az ibériak egy kijelölt pve szerverre és egy pvp szerverre akarnak berajzani. a többit a képzeletedre bízom.
  • Sir Quno Jedi
    Majd indítunk "Don Quijote is a dumpkopf" nevű karit és a spanyolok megpukkadnak! (aki emléxik még az enemy mine-ra és ott az idegen mickey mouse-t gyalázó kijelentésére, az érti mire gondolok... :D)
  • N1ggA
    Jelenleg 2 németről, és 4 franciáról tudok, de még nyitnak early access alatt. Itt van a szerverek listája, mellette zárójelben a nyelv.
  • Pacho
    Most már döntsük el, hogy melyik szerver legyen:

• j0nNyKa
    mindenesetre a banner odabasz. na.
  • Ozzyehh
    Le van szarva ha segít nekünk, hogy egy helyen legyünk nem?