• Chris
    Csak egy példát tudok felhozni, mivel az swtor számai majd a jövőben derülnek ki. Wowban az elmúlt években az FS-en nem túl pontos eszközökkel, de megpróbálták megszámolni a magyar játékosokat. Most direkt rákerestem, ez az elmúlt jópár évben ez 8.000-től a legutóbbi 11.000-ig fejlődött. Ebből mindenki saját szájíze szerint következtethet a várható swtor játékosok számára.

De csak ha az általad használt 2k-ból indulunk ki, ahogy mondtam a server cap wow esetében úgy emlékszem 3.5k volt, míg az előbb írta vki, hogy L2-ben 10k (ami pont egy opvp-re kihegyezett játék), akkor még ebben a legideálisabb esetben is az a 2k erősen jelentős. Direkt nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, mert nem tudok, csak elgondolkodtatni szeretnék.

Amúgy ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy mivel az swtor egy pve központú dolog, sok instanszolással, ezért olyan 5k-ra becsülném a server cap-et, ezért írtam amit írtam, ezért gondolom, hogy akár még baj is lehet. Ha vki tud pontosabb infot, ne habozzon megosztani.