60883
-
ShaiHulud #24936 penz van rajta? mert kene legyen, de nem fogjak levonni. -
De nekem valamiért azt írta az oldal hogy nem tudnak tranzakciót nem tudom micsoda valami error volt amikor megadtam a kártyám pedig originen is rendeltem egy pre-ordert és ott tudtam fizetni -
ShaiHulud #24934 nem kell befizetni, csak megkell adni a bankkartya szamot aztan ki is veheted az accept utan. csak megnezik hgoy valoban kepes lennel-e fizetni a havidijat. de a penzt csak az ingyenes 30 nap utan vonnak le. -
DragonKnight #24933 Nem a 2 milla acc a baj az majd a sorállásnál lesz gond hanem az ha a a 2 milla acc mind a kezdő területen lenne, no az katasztrófa lenne. Ezért van ez a lépcsős beengedés. Valamint az a hozzáadott érték is megjelenik hogy amikor a későn jövők bejönnek akkor mér remélhetőleg lesz aukciós házban valami cucc, lesznek crafterek stb stb, tehát már egy bejáratott játékba lépnek be.
-
Felőlem minden preorderes kezdhetné akár ma is. Csak a Support működött volna az elmúlt "1" hónapban... de nem így marad a 20. a :] -
ShaiHulud #24931 eleg szomoru ha ezt nem erted miert csinaljak. -
Én már 10 perce azt nézem ahogyan eljut 30-ról now-ig aztán újrakezdi :P
Akkor most az Atho City a véglegesen megjelölt pvp szerver? -
Köszönöm :) -
még mindig nem értem ezt a korai beloggolást.Most azért mert valaki juliusban vette meg most már kezdhet aki novemberben az nem?Mi lesz itt 20-án akkor már kötelezően be kell engednie akár 2 milka embert is mert megvan a játék...húzzák az ember agyát komolyan. -
Nem! -
Tyrpak #24926 Time stamp szerint 13:22-kor küldték a levelet, 13:46-kor frissítette be a vipmail. -
Amúgy ahoz hogy elkezdhessem az ingyen egy hónapomat be kell fizetnem bankártyáról 20. án 1 et? léci csak egy igen nem-et tudom hogy ez volt már de nem fogok vissza lapozni 3545345634 hsz-t megértéseteket előre is köszönöm
-
2011.07.21 - vásárolva, addolva a kód
"The moment we've all been waiting for is finally here. Early Game Access* has started, and you can now begin your adventure. To start playing, click on the button below and follow the steps outlined on the page. Welcome to your Star Wars™ saga."
Elvileg kezdhetnék :] de ugye az a fránya "szekjuriti kveszcsön"...

-
Boncmester #24923 Régebben is volt, ha arra a waiting room-ra gondolsz. -
DragonKnight #24922 No itt az egy időben a csúcs a lényeg. Az meg kevesebb mint az első nap eladott 300k preorder. És már a 250k is több mint amit most első nap be akarnak engedni.
A többit ki lehet számolni. -
Chris #24921 Vki, aki már bent van nézze megy legyen szíves, hogy melyik régióban (US, EU) mennyi szerver működik. Ebből lehetne következtetni néhány dologra.
-
swtor.com -ra waiting line loopot csináltak :D:D:D beszabehu -
Chris #24919 Erre most rákerestem, azt írják, hogy 2 millióan léptek be a hétvége alatt, ebből 750 ezer új teszter volt és az "egyidőben" csúcs 250 ezer acc volt.
-
persze,mert nem tudták,hogy a 2 milka kulcsból mennyi fog bejelentkezni,én is ezt tettem volna.Most szerintem ez nem olyan érvágás főleg az időpont miatt,kedd kora délután más mint péntek délután -
TommyGun #24916 És mivel 1 guild maradt az Tomb of Freedon Nadd-on nem szeditek ki az ajánlásból? Így már nem sok értelme van... -
TommyGun #24914 Rosszul emléxel, bátába is csúsztatással engedték be a t4esztelőket...én pl csak szombaton logolhattam bé... -
DragonKnight #24912 Nincs hivatalos adat, gondolom majd az EA 2-3 hét múlva elmondja biztos kivárjáka bejelentéssel a karácsonyi hajrá végét.
közel 1 milla volt az USA bolti preorder. A digitális letöltést meg az USA-n kívüli eladásokat nem számolta senki.
2 millában reménykedett az EA. -
The server “Basillisk Droid” is currently unavailable. No ETA, we will let you know as soon as it becomes available. -
DragonKnight #24910 Azt is megírták hogy nem fognak annyit beengedni mint a béta stressz teszt idején.... -
Chris #24909 Azt tudja vki, hogy hány szervert lőttek most fel, ill. milyen mennyiségű preordert adtak el? Vhol azt látom, hogy 900k csak az USA-ban dec elejéig, máshol 1 milliót USA szűkítés nélkül, ami gondolom szintén csak USA lesz.
Mennyi lehet a teljes, 2 - 2,5 millió?
-
Jelentem meghalt a swtor fórum.:P -
szerintem simán ülünk mi annyian itt,de akkor sem értem miért nem lehet egyszerre beengedni,mint a bétában. -
DragonKnight #24906 Rosszul emlékszel 2.5 milla kulcs ment ki. 750k account lépett be a bétába. És a max konkurrens user 250k volt. -
DragonKnight #24905 Akik meg bejutottak azokat kell basztatni hogy nem kell questelni hanem minél gyorsabban húzzanak el a kezdő területről, mivel annál több esélye van a kint lévőknek hogy bejutnak.
Ahogy a devek mondták a hullámok száma és mérete igen erősen függ a terheléstől, tehát szabadítsátok fel a kezdő területeket. :D -
launcser indult mail még nem is néztem...karigenerálás van:P -
750k volt a csúcs felhasználó egyszerre, és 2.5 millió beta kulcsot küldtek ki, ha jól emlékszem. -
Chris #24902 Óó, micsoda prominens régi ismerősök... :D
De jók is voltak a régi szájkaraték wow indulásakor. :D
-
DragonKnight #24901 Hmm rengetegen vettek ki szabit, nem mennek iskolába stb stb. Az EU oldalon meg simán be leht ilyenkor jutni úgyhogy ne félj megoldják. Eddig még mindig megoldották. -
Én is, de szerintem mi úgy csütörtök-péntek magasságában tudunk majd bejutni. -
Máraki,gondolkodj délután fél kettő az amcsiknál bővel délelött...ki dolgozik? -
Nephin #24898 Nem kaptam mailt, hazaértem, update a kliensre és a Play gomd élő votl a végén. Ez kb. háromnegyed egykor volt. -
TommyGun #24897 Nos én novemberben regeltem be az EA kódot hétvégére talán bejutok :D -
DragonKnight #24896 a bétában több szerver volt a emlékeim nem csalnak és a csúcs 250k user volt egyszerre. Most viszont mindenki ott üll a kliens előtt és bűvöli a gombot.
Ez azért nem kis különbség. Én megértem őket hogy óvatosak. -
Egy nap több hullámban hívnak be, szóval még van esély bőven, hogy behívnak ma (ami viszont azért szar mert folyamatosan lesem az emailemet:P) -
Jah oké.. :D