60887
  • BoneDragon
    Ne foglalkozz vele. Early-hez nem kell az accodat basztatni, alapból meghívást kapsz.
  • Nephin
    Majd ha mehetsz, nem írja ki, ne vacakolj az accoddal, mert elszúrsz valamit.
  • TDC Geronimo
    Holnap még meló reggel és én nem rohanok :) Szépen lassan megyek el 50ig. Itt kiélvezem a szintezést is.
  • Nephin
    Megnövelik a már meglévő szerverek kapacitását is. Nem fognak 100 emberenként szervert nyitni.
  • Ferro_TwL
    Őszintén szólva tök fölös a kijelölt szerveren sírni, mert a Bio hülye módszere miatt - sajnos- az egész borulni fog.

Azt írták (Dev trackeren van post), hogy folyamatosan lőnek fel szervereket az Early alatt, ha betelnek a szerverek.
    Ha kijelölt szerverek mondjuk csütörtökre betelnek, akik csütörtök után jutnak be nem biztos, hogy órákat akarnak várni, inkább az új szerverekre mennek. Az is mekkora ökörség volt, hogy az összes guildet erre a negyvenegynéhány (EU) szerverre osztották be, aztán utána - még az Early A alatt- indítanak új szervereket, így majd a csomóan ezekre a full szerverekte akarnak menni.

Nem tudom nekem az egész nagyon zavarosnak tűnik (nem beszélve arról, hogy a szeptemberi preorder regisztrációmmal abszólute gőzőm nincs mikor jutok be, ha ezzel a tempóval haladnak még 19-re se).
  • Zeboo
    jaja gondoltam én is rá, de a launcher azt írja, hogy nincs active subscription és aktiváljam. Megcsináltam, ugyan azt írja :)
  • ShaiHulud
    @Rockjaw Some servers are apparently already full. What will be done about that? Will the server capacity raise when you let in more people?

Rockjaw Stephen Reid
    @eltoroguaco That, and more servers.

itt irta.
  • Jabar
    pffff! Utállak! :D
  • j0nNyKa
    meg se állj, amíg nem érsz utól
  • DragonKnight
    No elindultam haza addig meg kérek egy másik önkéntes ápolót hogy tartsa szemmel a betegeket :D
  • BoneDragon
    Ráért volna 20.-án is ez.
  • a.carkey
    Azt hol?
  • DragonKnight
    Legyen igazad bár a Rockjaw nem ezt mondta hanem azt amit én. De legyen igazad...
  • TDC Geronimo
    ÁÁ végre otthon. Na kaja aztán ájulásig :D
  • Zeboo
    thx az infót!
  • DragonKnight
    A szerver status ablakban ez a legszarabb kiírás

"Servers with my characters
    No Servers Available"
  • ShaiHulud
    mar leirtam, nem a full kapacitason mennek most azert latod fullnak oket, majd szepen megemelik ahogy telnek a napok es beenged tobb embert is akkor mar queue nelkul.
  • DragonKnight
    ja bepróbált egy dollárt foglalni. nem húzta le, holnap elengedi a foglalást, de így legalább tudja hogy élő a kártya.
  • Zeboo
    Beállítottam az account-on a subscription-t is, egyből lehúzott a Bio 220 jó magyar forinttal :)
  • DragonKnight
    Amúgy meg a Nightmare már high az oroszok úgy is fullba verik nem sokára, a hidden beeks meg még mindig csak medium. Szerintem jobb választás de aki akar álljon sorba :D
  • Tababo
    "a dolog megoldása alaszkában van"

looool de hülye vagy
  • Tatyla
    bannerban nem helyesen van írva a szerver neve,nem Atho hanem Ahto City,a kissesség városa talán nem véletlenül mennek oda a magyarok?
  • Nephin
    A hidden Beks az ajánlott szerver és az is marad.
  • DragonKnight
    Ja ez igaz de ez azokat nem fogja meghatni akik azokra a szerverekre akarnak menni amik már stabilan fullok pl Tomb. Ez a baj a szerverek lépcsős hozzáadásával. Én megértem hogy tömöríteni akarják a népeket hogy később ne legyen sok zombie szerver, de ez akkor szar azoknak akik a fullokra akarnak/kell menniük.
  • Forolto
    de azt cseszheted,ha a klánod már azon a szerón van,ami már full...ez az egész el lett b.szva.Ilyen hülye rendszert még sose láttam.
  • ShaiHulud
    lesznek uj szerverek folyamatosan adjak majd hozza. irtak mar a multheten.
  • DragonKnight
    No a 23 full szerverből 15 már EU kezdődik a csúcs öveket becsatolni.
  • DragonKnight
    Rockjaw szerint már csak egy hullám lesz de ez nem mond ellen a more invites-nak hacsak nem abban az egy hullámban csak levelet küldenek ki...
  • Nephin
    Bárcsak én lennék, ilyen hanggal nem lenne sok gondom, miből éljek. :)
  • drop
    blogodrol van hát kicsit sportolj xd
  • TDC Geronimo
    13:35kor már megjött a mail de még csak most megyek hazafele. 1 óra és belevetem magam \o/
  • drop
    ez te vagy nephin?
  • DragonKnight
    HEHEHE

billketch
    i need my early access invite asap | Today , 06:08 PM

i've preordered mine on july 31,2011 and i've checked my e-mail and i still haven't gotten mine at all yet could someone from bioware send mine now

• Johika
    nezem en de hiaba:DDD
  • slow66
    Don't worry, there are still more invites coming today! We will announce when the next wave is sent.

Azaz nem csak 1 behívás lesz ma, fel a fejjel gyerekek!
  • Nephin
    Mondtam, hogy ne a levelet nézzétek, hanem a launchert. :)
  • DragonKnight
    Még lesz egy hullám azt ígérték és utána ennyi.
  • DragonKnight
    Az nem gond majd megkapja...
  • Khabbas
    @SWTOR

If you were not invited during today's invites, don't worry! We will continue to invite more people as Early Game Access continues.

Akkor ez mára ennyi?
  • a.carkey
    A guildből egy másik tag még levelet sem kapott, és nyomja ...