60887
  • Laroa
    Najó ez enyhe túlzás, még csak 5400nál járnak kb :D
  • Nephin
    Igen, a bónuszhullámokra megemelték a kapacitást.
  • Tatyla
    na remélem a mai következő akkor 28.-29.-ei nyomibogarak :D
  • Laroa
    Nézd meg az swtor.com-on a fórumot, lassan 10ezer hozzászólásnyi rage így is.
  • Nephin
    Elvileg az Unknown maradt a Tombon.
  • Gyogyito
    Elfogadom, igazad van abban amit írsz. Egyik rendszer sem tökéletes
  • darth devil
    Nem kell parázni, az összes eu szerver, light vagy standard telítettségű.
  • Laroa
    Akkor meg akik már az első napokban megrendelték a játékot érezhették volna magukat becsapva, ha behívnak egy olyan guildet aminek csomó tagja mondjuk novemberben preorderelt.
    Teljesen jó ez a sorrend. A szervereken ígyis-úgyis sor lesz. Mindegyik angol nyelvűn, egytől-egyig.
  • Jeffjohnson
    Passz. Szerintem 1-2 igen de ha jól tudom már most tele van. Viszont a limitet biztos kicsit fogják emelni csak kérdés az, hogy mikor. Meglátjuk mi lesz mert úgyis a szerverek 90% a high on fog üzemelni.
  • Tiger1111
    07.27 regisztrációval most hívott be :) haladunk
  • ShaiHulud
    tombot is kiveheted mar onnan nem? vagy ment oda vegul magyar guild?
  • Ozzyehh
    meg jött júli 26 os reggel bent vagyok !
  • mgerihun
    köszi
  • Jeffjohnson
    Na én is hazaértem topicról a trollvagon lecsatolva Bannerben Ahto cityre javítottam az elgépelésem. Egyenlőre ennyi ha kell valamit változtatni írjátok meg..... mármint a bannerban ofc :)
  • a.carkey
    Ha már LA, még mindig jobb, mint az SWGnél volt. Másfél? napig álltak a szerverek. Voltunk vagy százan magyarok, és kész. Nem volt Eu szerver, így a PVE PVP arcok mentek a Starsiderre, aki meg RPzni akart, ment a Kettemoorra. Aki meg nem olvasta Rincewind magyar fórumját vagy az sgt, az ment random. Most picit többen nyomnak MMOt, de ez is jól van így. Tragédia nem lesz, bár jó lenne a régi srácokkal nyomni, akikkel jópár MMOban összekerültünk.
  • Gyogyito
    Ez az egész Early Access el lett cseszve. Nem pre-orderelés időpontja, hanem Guildek szerint kellett volna a behívásokat megcsinálni. Akkor egy guild összes tagja relatíve egyszerre egy szerveren kezdhetett volna. Jogos azoknak a félelme, akik csak péntek fele kerülnek játékba, hogy a guild által kijelölt szerver annyira full lesz, hogy esélye sem lesz bejutni.
  • Nephin
    4 volt, + 2 bónusz, ebből egy még hátravan.
  • Nephin
    De, simán lehet, számold bele, hogy az első 3 nap sokszázezren regeltek, csak az első napon is.
  • Ferro_TwL
    Wow is így csinálta induláskor, mindenki ezt csinálja (ráadásul a Swtor shard megoldást használ, úgyhogy ők aztán simán be tudnak engedni induláskor sok játékost). Mind1 túlbeszéltük a témát, remélem nektek lesz igazatok.
  • mgerihun
    volt már 4. hullám, illetve lesz még 1?
  • Ozzyehh
    Ja lesz egy Bonus wave XD
  • BoneDragon
    Megint semmi. Nem igaz, hogy juli28-al nem képesek behívni...
  • darth devil
    júli 25ös orderral, bentvagyok
  • Ozzyehh
    Fasza... semmi.. júliusi reggel röhej... .!.
  • doggy90
    at last, benn vagyok.
  • t0xikus
    na lets play:D
  • slow66
    @SWTOR
    The Old Republic
    Another batch of emails has gone out. Good news, this one was a bonus wave, we still have one more to go today!
  • Fenrir
    Én adtam :D

Sőt, miattam éheznek Kínában is :D
  • Ozzyehh
    Greetings Zozyhun:

You have successfully created a subscription for Star Wars™: The Old Republic™. If you subscribed to a 30 or 60 day recurring plan, you will be billed on a recurring basis without further notfication. If you are subscribed to a 180 day recurring plan, you will be notified approximately 30 days prior to being billed.

To view or change your subscription information visit www.swtor.com/user/account

May the Force be with you,

nem szóltam semmit :))
  • Ozzyehh
    értem
  • Nephin
    Ja bocsánat, errort kaptál, visszavonom. Akkor sajnos passz.
  • Nephin
    Nem. Az csak csekkolja, hogy él-e a kártyád. Vissza fogod kapni.
  • PiszkosFred
    A serverek kapacitasat most kb 50/60%-ig engedik. Ahogy telik az ido es a jatek zonaiban a playerek kezdenek egyenletesen eloszlani, ezaltal a kezdo teruletek felszabadulnak, megemelik a servert 70/80%-ra, majd vegul 90/100%-ra, es ujra lehet majd oda menni. Annak nicns ertelme, mint anno a wowban, hogy millio+1 ember kreal es jelenik meg egy adott server kezdoteruleten, tulterhelve ezaltal a servert. Szepen lassan mindenki oda fog kerulni, ahol akar jatszani, kis turelem kell, semmi mas.
  • Nephin
    Persze, lesz sor, az biztos.
  • Ozzyehh
    Emberek.... errort kaptam amikor beírtam a bankártyámat és most vettem észre hogy -220 forint zárolva levonva wtf?? pedig errort írt és az oldalon nem mutatja a pipát a szábszkripsönre most mit csináljak? írjam be még1szer?
  • Zeboo
    Okés :)
  • olymind1
    Én azt találom NAGY hülyeségnek, mint már írtam, hogy megveszem a játékot (1 hónap játékidővel), és mindenféle hű-hó nélkül nem engednek vele játszani, ha 1 hónapot akarok vele játszani egy kaszttal, akkor ne kérjenek tőlem bankkártya, meg game/prepaid kártya számot. Persze ez egyéni probléma, de akkor is felhúz.
  • Ferro_TwL
    Ezt tudom, de ez sem oldja meg a problémát. És félreértés ne essék szerintem a magyar szerver kijelölése jó dolog (anno wow-nál is úgyanígy csináltuk igaz, akkor nem volt ennyi anyázás:P), de a Bio szvsz elszúrta ezzel. Csak abba gondolj bele, hány guildet pakoltak erre a szerverre, ha mindegyik ide akar jönni, plusz a magyarok, plusz a random emberkék olyan sor lesz, hogy ihaj. De ne legyen igazam.
  • Uniel
    ezért nem is éri meg sírni itt az egész szerver választási témán, majd lesz ahogy lesz. Én pl. a decemberi pre-orderemmel majd úgy is kb. 19-én a zárás elött kapom meg az 1 perccel inv.-et, azt miután elolvastam, jól kikapcsolom a gépet azt lefekszem aludni :)

Akik meg bejutottak azok inkább írjanak élménybeszámolót milyen a game, változott-e valami a béta óta, milyenek a twilek csajok a bárban, hányszor csaptátok ki rájuk... bármit csak ne ezt a reggel óta zajló szerver sírást.
  • Jabar
    Megyek nézek Chuck-t, szétbasz az ideg hogy Gero játszhat... :D