60890
-
Laroa #25615 Csak továbbgörgettem a levezetését, hogy a síró-
rívók is megértsék
-
Na bekerült a bannerbe a Server Status -
t0xikus #25613 
-
DragonKnight #25612 Akiknek van preorder számlája ÉS MÉG nem vette meg /rendelte meg a játékot az igen.
Én most arról beszélek amit úgy hív a CDG hogy második szállítmány ami talán itt van 20.-ra, arra is ugyanaz az ára lesz pedig már preordert nem ad el.
-
Chris #25611 Most már egyértelmű, te nem direkt kötekedsz, hanem szövegértési problémáid vannak. :D
-
Erre voltam kíváncsi, hogy kapok-e még serialt és mikor vagy most már matathatok valamit az accomon és a kártyám feldobhatom rá. Köszi! -
Laroa #25609 Így van, de ha van preordered akkor 10500at fizetsz. -
z3d #25608 Elvileg az origin 16-án kezdi postázni a tényleges kódokat, a számosság miatt 48 órát is igénybe vehet ez a művelet. Ez a "hivatalos" álláspont onnan.
Az 1 hónaphoz ettől függetlenül kell a GC vagy a kártyaszám, a többiek itt írtak valami 220 HUF összegű foglalásról/terhelésről is. -
Fogsz kapni végleges kódot, amikor azt beírod akkor kell majd kártyaszám vagy gc számot megadni, de az első 30 nap (dec 20-tól számítva) benne van a játék árában (de kárty vagy gc kód akkor is kell). -
Kapsz még 1 kódot majd az lesz a teljes játék kulcsa. ;) -
DragonKnight #25605 De ugyebár az 5 ojrós/dolláros elmélet kis hazánkban is dugába dőlt mert ugyebár a cdgalaxis ugyanúgy 11990-ért adja preorder nélküli dobozt ha bejön mint a preordereset is.
Az originnél sincs az hogy 5 dollár a preorder és 50 dollár a játék, hanem az hogy 55 dollár játék amit ha lefoglalsz mert még nem elérhető akkor 5 dollár foglalót levesznek, a többire meg fedezet ellenőrzést csinálnak ami azt jelenti hogy lefoglalják a pénzt de nem hívják le. Ez a foglalás később felszabadul ha küldenek feloldást ha meg nem akkor egy bizonyos idő eltelte után mindenképpen felszabadul.
-
Laroa #25604 "Mondjuk szerintem nem mert ahogy a feltételezéseket hallottam az 1 hónaphoz vagy GC vagy kártyaszám megadás kell."
Nem feltételezés. De mi ezzel a baj? Nekem már tegnap óta aktiválva van az accom bankkártya számmal, ott is van hogy 20án kezdődik a 30 napom. Egy fillért se vontak le. -
:D -
t0xikus #25602 azért reméljük,h ilyen nem lesz -
Jó kis "móka" megy itt már megint. Én is kérdezek 1 okosat.Saját esetem: én a g2play-en vettem a pre-ordert (abból is az early-t...igen 2 félét lehetett) kaptam 1 fényképet a kódról amit annak rendje és módja szerint aktiváltam originen ott virít a játék az swtor.com on meg a code redeem ben vagy hol az early meg a standard. Namármost fogok olyan 18.-a körül kapni még 1 kódot amivel véglegesre upgradelem az accomat vagy ez már kész és így 20. a után játszhatok minden további nélkül? Mondjuk szerintem nem mert ahogy a feltételezéseket hallottam az 1 hónaphoz vagy GC vagy kártyaszám megadás kell. -
Laroa #25600 -
Chris #25599 Én attól tartok látva ezt az eltúlzott finomkodást amit csinálnak az inviteokkal, hogy tovább finomkodva egyszerűen letiltják az újaknak a karaktergenerálás lehetőségét mikor full lesz a szerver.
-
DragonKnight #25598 A limitált példányszám igaz. A preorderes cucc elfogyott tehát aki nem vette meg idáig az már ne mis tudja 20.-ig megszerezni.
Bár a cdgalaxis reménykedik hogy az utánrendelés megjön 20.-ra de erre én nem innék mérget így ünnepek előtt.
Az USA-ban még szarabb a helyzet, ott a preorderes motyók is jó ha 20-ra meglesznek, de van olyan bolt ahol későbbre ígérték. No ott már lehet anyázni, teszik is a kollégák böcsülettel. -
ShaiHulud #25597 nekem nem zaroltak semmit, levontak 5 eurot es slussz. oktober 22-en vettem. annyi volt hogy rajta kellett lennie a teljes osszegnek, amig csak az 5 euro volt, addig errorozott, de atraktam az internetkartyara meg penzt es akkor mar jo volt, de akkor is csak az 5 eurot vonta le a tobbi ott maradt. -
z3d #25596 Össze foglalás volt csak, tényleges terhelésként 5 EUR érkezett a számlára (valami két nap különbséggel). Persze amíg foglalva volt az összeg, addig a nem szerepelt az elérhető egyenlegedben. -
Nem is erről beszéltem. -
Tyrpak #25594 A probléma nem a Bioware-é, hanem az EU és amerika eltérése. USA-ban a zárolás 3 napig tart. Nálunk, ha nem kap külön feloldó értesítést a kártyatársaságtól (VISA, Mastercard, stb), akkor 30 napig van zárolás alatt. Mert ezt engedi a törvény. -
Nem állítottam be senki hibáját. Ha felmész az swtor honlapjára itt láthatod, hogy mennyit kell fizetned. Szépen le van írva mit tartalmaz. 15 ezret írt, hogy annyiért vette. Itt nincs leírva, hogy az early accsess plussz 5 dolcsi, csak az hogy 60 dollár az alap. Gondolom innen jött a 15 rongy. -
ShaiHulud #25592 de NEM vonta le meg az origin sem a teljes arat, csak a preorder arat, ami 5 euro volt. -
Tyrpak #25591 Szerintem amit te keversz, hogy az Origin "fedezetellenőrzés", banki szakszóval pre-authorization címen lefoglalta a pénzt, aztán nem adott rá terhelést, ami a te oldaladon úgy tűnhetett, hogy levették a pénzt, aztán visszakerült. Ezt magyar bankok jórésze szarul csinálja, és tényleg leveszik a pénzt, nem csak zárolják. -
gseldon #25590 Beszéljünk euróban akkor, hagyjuk az árfolyamot figyelmben kívül.
Mindig is digitálisan akartam megvásárolni, mert szeretem, ha csak le kell tölteni a játékot, és nem kell a bolti macera vele. Sajnos nincs sok időm ezután járkálni, számomra kényelmesebb így.
Originen megvásárolva 55 euró, ebből 50 az alapjáték, 5 a pre-order ára. Mind a kettőt ki kell fizetni, nem jön le semmi semmiből.
Júliusban ugyan "csak" az 5 eurót kellett volna kifizetni az 55-ből, ellenben az 50 zárolásra került volna számlámon. Nem vonták volna le, de használni sem tudtam volna. Jártak így többen is, én nem akartam. -
ShaiHulud #25589 1500 forint lett volna ill 5 euro, ami nem vonja maga utan hogy kikell fizetned a maradekot is, siman cancelezni lehetett volna originen, illetve nem megrendelni a dobozos verziot decemberben, miutan rendelhetove valt. amit kaptal volna az 1500 forintert az: color crystal, early acces ami legalabb 1 nap es legfeljebb 5 nap (irva volt hogy preorder key regisztraciojanak sorrendjetol fuggoen), illetve annak a garantalasa, hogy ha kell a teljes verzio akkor lesz szamodra egy peldany.
ehhez a legutobbihoz hozzatartozik, hogy ugz volt, hogy limitalt peldanyszamban lesz elerheto, tehat ha elkellnek a preorder darabok akkor egy par hetig nem lehet majd vasarolni jatekot. -
Laroa #25588
-
Tyrpak #25587 De igen! :)
És a legnagyobb nemzetközi szállítmányozási cég december 16.-án szállítja idén a legtöbb csomagot, az is bioware és origin hibája. :) -
Boncmester #25586 Azt mondta, hogy nem vette meg.
És ELVILEG a digital editionból is csak 5 dolcsi volt a preorder, és később 5 dollárral kevesebbet vonnak. De én nem digitalt vettem, szóval passz. -
soundsonic #25585 Csak én érzem azt, hogy kár volt a bétával játszanom? Kicsit elvette a varázsát a mostani játékomnak, pedig más kasztot indítottam :) -
Laroa #25584 Az euro árfolyamot ne akard már a bioware hibájának beállítani :D -
De mivel valszeg a digital standart edition vette meg (amiben benne van a pre order is) így az 15 ezer volt. -
Érdekes, több ezer ember fel tudja fogni hogyan is működik ez, de pár ember erre nem képes és a biot hibáztatja... Igen, biztosan az ő hibájuk. Jobban belegondolva tényleg az övék, mert nem osztott ingyen agyat a megrendelés mellé.
-
z3d #25581 Van aki nem vette észre infókat, van aki nem akart addig előrendelni míg nem volt konkrét launch, van akit akkor még szimplán nem érdekel, az open beta hétvége miatt meg már igen.
5 nap 13 óra van még launchig max. Addig ne öljétek már meg egymást, verbálisan sem. Nem érdemes :)
-
t0xikus #25580 pvp szeró populációjától viszont tényleg tartok. tudom 1 nap után jósolni lehetetlen... -
Boncmester #25579 De nem 15 ezer forint volt a preorder, csak 1500 forint... -
Laroa #25578 Továbbra is egyéni szocproblem miért nem tudtak róla. Minimális erőfeszítéssel bárki utánanézhetett volna. Mostmár késő sírni, hogy brühühü nem kerültem be EA-ba első nap. -
IGEN!! -
ShaiHulud #25576 igen EZT KERDEZEM MAR 5 postom ota, de nem jott meg valasz csak a faszsag megint :D PiszkosFred irta le.