60887
-
Nephin #25693 A Hungarikum, Resonance, Kessel Runners trió maradt a Nightmare-en, a Burning Soul, In Aeternum, Reckless Immortals, Renegade, Insomnia a Hidden Beksen kezd, a többi klán még nem jelezte. -
Burca #25692 Remélem befizetsz egy hónapra :D -
Már van. -
t0xikus #25690 persze. bár tény, hogy előtte meg akartunk kérdezni téged, hogy szerinted jó-e?:) -
Ezeket a guild neveket direkt úgy keresik a guildek, hogy a lehető legszarabb és legodanemillőbb legyen? :) Tisztelet a kivételnek. -
Evoluti0N #25687 Játszottam lvl 55-ig szinte tökéletesen működő tört szerveren. Semmivel se nyújt többet, mint bármelyik ingyenes MMO.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem nem indítok flame vihart :D -
PvE kategoria érdekelne.
Olvasom az SWtor.hu-t a hungarikum fórumát és azt látom,hogy egyenlőre 3 klán a nightmare-n maradt,ami viszi a magyarok felét a többiek átmozdultak az swtor által ajánlott beks-re.Ezekután én jeleztem a hungarikum GM-nek,hogy én most nem biztos,hogy oda megyek,mivel sehol nincs ajánlásban a nightmare és később az megszívhatja,ha a magyar közösség elkerüli a szervert,recruit és egyebek miatt.Most mit csináljak,aki szeretne abban a klánban kezdeni akiknek a hozzáállása MOST megfelelő,de később nem tudja mi lesz.Én magyarokkal akarok játszani és nem érdekel a chat spam a magyarok hülyeségei. -
andri74 #25685 köszi szépen ! én amugy nightmare szervere lettem beosztva de ott 3 guild marad ha jól tudom , és a többi elment a Hidden Beksre , ott mi lehet ? azt esetleg valaki tudja kik mentek oda oldatól függetlenül ? -
off -
Na ja, de itt shardok vannak, úgy meg könnyű:P -
Nem .. sokkal gyorsabban spawnolnak le a mobok plusz ugye nem vagyunk 6000ren bent egyszerre -
Tyrpak #25681 Hivatalos összefoglalót nem tudok, de swtor.hu-ról összevadászva:
PVP kategóriában, az Ahto City-re írt guildek ugye mind vannak.
Ezen kivül: BR, Nemesis, Sarkany Lovagrend, Pulsatrix, HFG SITH HUNTOR biztosan ott van. -
XeroX #25680 Emlékeztek a 2004 -es bulira elwynn forestben ?
Órákat ültünk a tábortűz mellett mire egy farkas respawnolt
Itt nem lesz ilyen. //mármint remélem.
-
-
Swmackó? -
Hát konkrétan amúgy kezdőterületen 20-30 ember volt/ van
szal koránt sincs fullon pl az Ahto city -
Evoluti0N #25676 Minden panaszkodónak üzenem, h 23, azaz HUSZONHARMADIKÁTÓL tudok majd csak játszani és nem sírok. Ennyi. Köszönöm. Ja, de azért megettem egy csomó főzőcsokit, h enyhítsem a várakozási idő miatt érzett fájdalmamat, mert csak azt találtam itthon és most szarul vagyok. Köszönöm az együttérzést. -
Aludni is kell. Náluk most hajnalodik.... kiugrom az ágyból a szerverek már várnak reáám...
-
Ezért nem semmi, hogy tegnap 14 CST-kor küldték az uccsó hullámot (a munkanap közepén), aztán 18 óra szünet... És közben a szerverek tök üresek (na jó light néhány medium)... -
andri74 #25673 srácok ebben szerver cserélgetős mizériában van valami aktuális link amin keresztül lehet tudni melyik guild hol milyen tipusú szerveren indul / indult ? -
Boncmester #25672 Tök lényegtelen igazából, de a felvetés az volt, hogy nagy részt, aki 20-án akarja elkezdeni, azok elő is rendelték. Ezt nem cáfoltad meg. -
mondjuk ha tényleg van egy pici lelkiismeretük,akkor ezt most ebben a nehéz időkben 24/7 ben csinálhatnák.... -
3 óra és jön a kövi invite. -
Az állítás az volt, hogy aki játszani akar, az előrendelte. Megcáfoltam. Most újra összeszámoltam, 6 embert ismerek személyesen, aki meg akarja venni, abból 5 mondta januárra.
#25659: nem a dec 20 a lényeg, hanem hogy a feltételezett viselkedésmód eddigi tapasztaltaim szerint, szavahihető (tehát nem sg :D), személyes megkeresésen alapuló felmérésem szerint 16%-os. -
z3d #25668 Szintén :) December második fele SwTOR. Az early game access-ig Skyrim, és kis coop Left 4 Dead2.
-
Bhalage #25667 en SWTORig force unleashedezek, skyrimezek, assassins creedezek, karacsonykor meg csaladozom :o -
Bhalage #25666 fogalmam nincs mi a fos az nax ota nem lattam :o -
Én is a karácsonyt az SWTOR-nak szentelem! Ez a terv legalábbis.
Addig meg MW3-mat és L.A. Noir-t tolok szimultánban. (sajnos Skyrim nem tartott ki kariig, 105.36 óra után vége lett egyelőre) -
Okos, bár ezt csináltam volna, helyette januárra raktam a sielést és kitaláltam, hogy a karácsonyi szünetet erre szánom, még szabit is kivettem (na jó nem csak a TOR miatt:P). Most meg itt állok a queue-ban már egy napja és fingom nincs mikor jutok be:P -
Felőlem egy év ingyenes játékidőt is adhatnak, akkor sem érdekel. Van benne force lightning??!? NEM! Kuka! :D
Mikor EQ2 ingyenes lett, kipróbáltam felkúsztam lev 20 körülre, aztán KUKA! -
Szintén, kaptam :] de én az első béta hétvége után nyomtam a Shift+Del-t a WOW könyvtárnak, mondván többet én Azeroth-ra be nem teszem a lábam :D -
Az a pandás gém tele bambuszrügyekkel? -
Látom sokan benézték, már megérte. :D
Viszont blizzard bekeményített, most jött a levél, hogy 7 nap ingyen játékidőt kapok... :D
Érezték, hogy pont a héten töröltem le a gamet a gépemről? 2 évig rajta porosodott, erre tessék... -
Boncmester #25659 De akkor még mindig nem dec 20-án kezded :D -
Nem piac kutató de ez a reális... -
Bhalage #25657 haha képzeljetek kaptam 7 napot a wow nevu jatekba :d mecsoda dramai idozites ;d -
Piackutató-e vagy? Én pl januárig biztos nem veszem meg, és ismerősök körében ez 80%-ban igaz. Nemcsak hogy nem akarom ezzel tölteni a karácsonyt, de még a kísértés se legyen meg :p -

-
Boncmester #25654 De szemét vagy :DDDDD -
z3d #25653 Nice try