60890
-
Na,ma lemegy az augusztus,holnap a szeptember-október pénteken november szabi juhééé.:D -
Gyogyito #25815 Aug 6.-al is hívott be -
garybirdie #25814 Aug 1, 2 regek behívva... -
garybirdie #25813 Meanwhile in Mátészalka:
Gipsy Darth Vader:
-Én vagyok az apád LÚÚÚÚK
.
.
.
.
.
-Nomeg a bátyád!
.
.
.
.
.
.
-És a nagyapád!
:) -
Engem az istennek sem akarnak behívni. PEDIG nem is rendeltem elő... -
gabor696 #25811 YOUR WAIT IS OVER
The moment we've all been waiting for is finally here. Early Game Access* has started, and you can now begin your adventure. To start playing, click on the button below and follow the steps outlined on the page. Welcome to your Star Wars™ saga.
:P -
Bhalage #25810 bentvagyok matafakák
-
Laroa #25809 aug 1. behívtak, de tökmind1, úgyis most meló, aztán meg sör
-
XeroX #25808 Dec 6. még nem hívtak be
-
pukkadjatok meg :P
egyébként dátumot is pls :) -
Azt is írjátok le pls mikor rendeltétek elő, hogy tudjuk követni kb hol tartanak. -
aug. 2-vel bennt vagyok én is. -
Behívtak végre!!!!! Pöcsöm a szájukba!:D -
Na behívtak jeeee :D -
Laroa #25802 

-
Reid simán csak trollkodik. -
Chris #25800 Az a "beyond July..." a végén üt. Külön elemezni lehetne, hogy komolyan gondolta-e ezzel komolytalanná téve az azelőttieket, vagy csak szimpla trollkodás. :D
-
Augusztus 1-el tuti bejutsz, aug 2 már necces:P -
Spheriot #25798 nem bánnám én se ha turbóznák a behívást... de szerintem aug végével jó ha holnap behívnak... -
exec79 #25797 akkor te is megdogolhetsz, viszlat:) -
Akkor "mé nem hívnak mán be?"
-
Laroa #25795 Az nekem tökéletes lenne, mert aug 1 a preorderem :D -
exec79 #25794 no akkor eljutunk aug 3-5 ig dejo :) -
nem kell hozzá bankkártya :D -
Meló van 6 ig :( -
Chris #25791 Nagyon szórakoztató, hogy engem gyerekezel le úgy, hogy gyakorlatilag semmi újat nem mondtál, csak elismételted téma alapját. Igen, tudjuk mindezt, igen, erről megy a diskurzus, vagy csak az a bajod, hogy egy témáról teljesen normális keretek közt, urambocsá érvekkel alátámasztva ír vki, másokban megpróbálva gondolatokat ébreszteni? Ezekszerint akkor az olyan jellegű parttalan hisztiket részesíted előnyben, mint a "miért kell hozzá bankkártya?", "mé nem hívnak mán be?" és a társai? Csalódtam, eddigiek alapján nem tűntél ilyennek.
-
Laroa #25790 Nesztek gumicsont
Rockjaw Stephen Reid
I will say - as I mentioned yesterday - that today the 'timeline' of people who get in will be much, much longer. Beyond July...
2 minutes ago -
t0xikus #25789 -megvan a jogsim!
-kajakra?
-nem, személyautóra -
ShaiHulud #25788 ez is kajak hasznos volt :d de tenyleg kajakra! -
egyébként azért azt tegyük hozzá, hogy most se az usában, se itt nincs még suli/munka utáni időszak
szerintem pár óra múlva elkezdődik a roham az eu szerverekre, utána meg az usa szerverekre is -
Nah, 18 perc múlva pár ember megkapja a cumiját a szájába
-
DragonKnight #25785 Hát igen próbáljuk csitítani a gyerekeket akiknek elvették a játékát. -
gabor696 #25784 Kajak egész nap erről megy a nyavajgás??? :D:D:D kajak felesleges szájtépés megy már tegnap óta itt. :) -
Although #25783 Ja ez így van a conaba láttam milyen az amikor 100-asával engedik be az embert a területre és a szerver meg befosik az erőlködésbe. :) Így lehet igazán elvenni az ember kedvét a dologtól:) -
2-3 havonta úgyis összegyűlik egypár mászthev cím, tehát úgyis rendelek tőlük, ahhoz meg már ingyé hozzá lehet ezt csapni. -
DragonKnight #25781 No akkor mégegyszer.....(nagy levegő)
A béta hétvégére kiadtak 2.5 milla kulcsot, DE csak 750k új accountot csináltak a tesztelők. Ehez add hozzá a general teszterek számát, ami messzi kevesebb volt mint 100k.
Az EA szerint (márpedig ők tudják sőt volt egy kis hype is biztos) a hétvégén max egyszere 250k tesztelő volt bent. És igen a stressz tesztet jól bírták a szerverek.
Ezután azt is mondta az EA hogy a early access NEM LESZ stressz teszt jóval kevesebb embert fognak ráengedni a cuccra egyszerre.
Tehát mindenki sír, pedig ez egy előre eltervezett forgatókönyv volt. Nem az EA a hülye hogy nem mer valamit meglépni, hanem ez volt a terv és ez lett végrehajtva. Mi pedig nem vagyunk abban a helyzetben hogy műszaki tanácsot adjunk nekik.
-
ShaiHulud #25780 bar elobb ettem egy konyakmeggyet :D
-
-
20 ember, te beteg vagy
jézus, megszédültem a gondolattól is...
-
ShaiHulud #25777 nem gaz, az is jo lenne, de nem lehet most :D