60890
  • Forolto
    Na,ma lemegy az augusztus,holnap a szeptember-október pénteken november szabi juhééé.:D
  • Gyogyito
    Aug 6.-al is hívott be
  • garybirdie
    Aug 1, 2 regek behívva...
  • garybirdie
    Meanwhile in Mátészalka:

Gipsy Darth Vader:
    -Én vagyok az apád LÚÚÚÚK
    .
    .
    .
    .
    .
    -Nomeg a bátyád!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    -És a nagyapád!

:)
  • Sir Quno Jedi
    Engem az istennek sem akarnak behívni. PEDIG nem is rendeltem elő...
  • gabor696
    YOUR WAIT IS OVER

The moment we've all been waiting for is finally here. Early Game Access* has started, and you can now begin your adventure. To start playing, click on the button below and follow the steps outlined on the page. Welcome to your Star Wars™ saga.

:P
  • Bhalage
    bentvagyok matafakák
  • Laroa
    aug 1. behívtak, de tökmind1, úgyis most meló, aztán meg sör
  • XeroX
    Dec 6. még nem hívtak be
  • Torzonborz
    pukkadjatok meg :P

egyébként dátumot is pls :)
  • Ferro_TwL
    Azt is írjátok le pls mikor rendeltétek elő, hogy tudjuk követni kb hol tartanak.
  • gerey
    aug. 2-vel bennt vagyok én is.
  • BoneDragon
    Behívtak végre!!!!! Pöcsöm a szájukba!:D
  • Braikingboss
    Na behívtak jeeee :D
  • Laroa
  • BoneDragon
    Reid simán csak trollkodik.
  • Chris
    Az a "beyond July..." a végén üt. Külön elemezni lehetne, hogy komolyan gondolta-e ezzel komolytalanná téve az azelőttieket, vagy csak szimpla trollkodás. :D
  • Ferro_TwL
    Augusztus 1-el tuti bejutsz, aug 2 már necces:P
  • Spheriot
    nem bánnám én se ha turbóznák a behívást... de szerintem aug végével jó ha holnap behívnak...
  • exec79
    akkor te is megdogolhetsz, viszlat:)
  • picket
    Akkor "mé nem hívnak mán be?"
  • Laroa
    Az nekem tökéletes lenne, mert aug 1 a preorderem :D
  • exec79
    no akkor eljutunk aug 3-5 ig dejo :)
  • Sir Quno Jedi
    nem kell hozzá bankkártya :D
  • TDC Geronimo
    Meló van 6 ig :(
  • Chris
    Nagyon szórakoztató, hogy engem gyerekezel le úgy, hogy gyakorlatilag semmi újat nem mondtál, csak elismételted téma alapját. Igen, tudjuk mindezt, igen, erről megy a diskurzus, vagy csak az a bajod, hogy egy témáról teljesen normális keretek közt, urambocsá érvekkel alátámasztva ír vki, másokban megpróbálva gondolatokat ébreszteni? Ezekszerint akkor az olyan jellegű parttalan hisztiket részesíted előnyben, mint a "miért kell hozzá bankkártya?", "mé nem hívnak mán be?" és a társai? Csalódtam, eddigiek alapján nem tűntél ilyennek.

• Laroa
    Nesztek gumicsont
    Rockjaw Stephen Reid
    I will say - as I mentioned yesterday - that today the 'timeline' of people who get in will be much, much longer. Beyond July...
    2 minutes ago
  • t0xikus
    -megvan a jogsim!
    -kajakra?
    -nem, személyautóra
  • ShaiHulud
    ez is kajak hasznos volt :d de tenyleg kajakra!
  • j0nNyKa
    egyébként azért azt tegyük hozzá, hogy most se az usában, se itt nincs még suli/munka utáni időszak
    szerintem pár óra múlva elkezdődik a roham az eu szerverekre, utána meg az usa szerverekre is
  • Ozzyehh
    Nah, 18 perc múlva pár ember megkapja a cumiját a szájába
  • DragonKnight
    Hát igen próbáljuk csitítani a gyerekeket akiknek elvették a játékát.
  • gabor696
    Kajak egész nap erről megy a nyavajgás??? :D:D:D kajak felesleges szájtépés megy már tegnap óta itt. :)
  • Although
    Ja ez így van a conaba láttam milyen az amikor 100-asával engedik be az embert a területre és a szerver meg befosik az erőlködésbe. :) Így lehet igazán elvenni az ember kedvét a dologtól:)
  • Sir Quno Jedi
    2-3 havonta úgyis összegyűlik egypár mászthev cím, tehát úgyis rendelek tőlük, ahhoz meg már ingyé hozzá lehet ezt csapni.
  • DragonKnight
    No akkor mégegyszer.....(nagy levegő)

A béta hétvégére kiadtak 2.5 milla kulcsot, DE csak 750k új accountot csináltak a tesztelők. Ehez add hozzá a general teszterek számát, ami messzi kevesebb volt mint 100k.
    Az EA szerint (márpedig ők tudják sőt volt egy kis hype is biztos) a hétvégén max egyszere 250k tesztelő volt bent. És igen a stressz tesztet jól bírták a szerverek.

Ezután azt is mondta az EA hogy a early access NEM LESZ stressz teszt jóval kevesebb embert fognak ráengedni a cuccra egyszerre.

Tehát mindenki sír, pedig ez egy előre eltervezett forgatókönyv volt. Nem az EA a hülye hogy nem mer valamit meglépni, hanem ez volt a terv és ez lett végrehajtva. Mi pedig nem vagyunk abban a helyzetben hogy műszaki tanácsot adjunk nekik.

• ShaiHulud
    bar elobb ettem egy konyakmeggyet :D
  • Ozzyehh
  • j0nNyKa
    20 ember, te beteg vagy
    jézus, megszédültem a gondolattól is...
  • ShaiHulud
    nem gaz, az is jo lenne, de nem lehet most :D