60890
-
Nephin #25976 És hirdessétek és szóljatok rájuk pmben. -
Nephin #25975 Ki van írva. Ide is linkeltem.
Magyar csatornák.
Hidden Beks köztársasági oldal: Hungarian
Ahto City köztársasági oldal: Hungarian
Ahto City birodalmi oldal: Hun
Csak egy csatorna kell minden oldalra egy szerveren. A Hidden Beks birodalmi oldalára csináljon valaki. -
Najó én is beregeltem mindent, kliens is friss, már csak várni kell a 20-as számot. -
Najó, ez így nagyon nem oké, hogy magyarul megy a general chat. Ide is, swtor.hura is, mindenhova ki kéne írni, hogy GENERAL CHAT ANGOLUL. Csinálni kell custom csatikat külön minden bolygóra huntython, hundromundkaas stb. néven, és az jó general chat helyett annak, akinek nem tetszik az angol. Ingame is reklámozni. Én írok mindenkinek, de ez kevés. Plíz oldjuk meg ezt a problémát, mert ez így nem lesz jó. -
ShaiHulud #25972 meg a 0 es az O -
doggy90 #25971 van arra lehetoseg, hogy egy bolygon megnezzem hany quest van meg hatra/maradt ki? -
ZoliJ #25970 meg az U-t és a V-t -
Nezd meg a 6 es a G betuket :) -
Teljesen mind1, mert csak 20-tol "ketyeg". De ha arra gondolsz, hogy 20-an mekkora roham lesz worldwide, akkor erdemes most, amig megy a rendszer. En egybol benyomtam ahogy jott a CDG, kapott par honap feltoltest is, igy nem erdekel, ha nem megy az account manager 19-20an. -
Tiger1111 #25967 Van valaki akinek olyan problémája volt hogy nem fogadja el a termék azonosító kódot? Fel megyek a www.swtor.com/redeem/game címre ott kéri a kódot beírom és azt írja invaild próbáljam újra .Megpróbáltam nagy betűkel kis betűkel kötőjellel az anélkül , de sehogy nem fogadja el . -
DieHard #25966 Én mindent most nyomtam be.
-
Szerintetek most regizzem be a játékot és a gamekarit, vagy ráér 20 és azután??? -
Companion customization-öket lehet még venni velehol? -
Uhhhh geccó! durva kép:D -
exec79 #25962 45 hutta, heh az nem tul sok. -
már megkaptam a the heartless title-t
-
Mindjárt gondoltam. :D -
Eksz #25959 Acc adatok johetnek pmben, koszi ! -
Nephin #25958 Hidden Beks köztársasági oldal: Hungarian
Ahto City köztársasági oldal: Hungarian
Máshol, akár más néven csináltatok már channelt?
-
Jólvan, úgy néz ki az early access megy a levesbe. Nehezen jutunk dűlőre, hogy melyik oldal/szerver... tök jó, 3 órája van accessem, kedvem meg semmi... -
Adja :]
-
-
Ilyen a formám, nagyon nem tudnak kibaszni velem mert így is úgyis elkezdek játszani :D idővel... még szerencse, hogy nem tudok már idegeskedni ilyen dolgokon különben szerintem már 10 szer elvitt volna a mentő idegöszeOmlással XD -
Betonfal83 #25953 Köszönöm! -
Boncmester #25952 Hát valahogy mindig csak huttball van, az is véget ér, mert nicns elég ember, és eddig mindig birodalom ellen voltunk (mondjuk saját guild ellen, az vicces volt :D )
1 Alderaan volt eddig összesen nekem. -
:(( -
ctrl+shift+f balra alul lesz -
Gyárilag valami ctrl + shift + F rémlik így a bal alsó sarokban fogja írni kis számokkal, vagy feltelepíted a frapsot.
több mint 2 óra után sem vette fel senki a supportnál csak várakoztunk, szóval én feladtam :D majd 20.án találkozunk :D -
Betonfal83 #25948 Atim van amugy...ilyen fos lesz míg nincs normális driver? -
De én Jk guardian meg haver is -
Betonfal83 #25946 Akadozik a cucc fps-t hogy tudom előhozni? -
Delta/én is:P/,Public enemy többekközt -
Boncmester #25944 Ahto Cityn nem játszik köztársasági? -
Jobb tippem nekem sincsen sajna -
azigen.... -
Viccet félretéve találtam egy ilyet
Problem #13 Star Wars: The Old Republic (SWTOR) FPS Fix – Star Wars: The Old Republic (SWTOR) Lags, freezes, or has poor FPS performance
Disable vsync and antialiasing on the game’s exe file after enable/force antialiasing on AMD Vision Engine Control Center (AMD/ATI) or Nvidia Control Panel (nVidia), finally enable/force tripple buffering and vsync on D3DOverrider. Check our technical references page to download D3DOverrirder / RivaTuner.
Alternatively, press CTRL + ALT + DELETE to bring up the Task Manager, go to processes, select the game’s respective exe file and set priority above normal or higher. You must do this everytime you play the game. -
Az 
-
rendes tőled ,de én is nézelődöm és érdemi infó nemsok van....várjak driverre,szar a gépem,tegyek mindent low-ra/ az is megtörtént már:S/, kapcsoljam ki az árnyékot meg ilyesmik -
Egy nagyon primitív és hülye kérdés a defrag a lemeztöredezettségment?
-
Nekem ATI kártyával az árnyék baszakszik, az épületek belsejében össze vissza villog.