60890
  • Nephin
    És hirdessétek és szóljatok rájuk pmben.
  • Nephin
    Ki van írva. Ide is linkeltem.

Magyar csatornák.

Hidden Beks köztársasági oldal: Hungarian
    Ahto City köztársasági oldal: Hungarian
    Ahto City birodalmi oldal: Hun

Csak egy csatorna kell minden oldalra egy szerveren. A Hidden Beks birodalmi oldalára csináljon valaki.
  • Sir Quno Jedi
    Najó én is beregeltem mindent, kliens is friss, már csak várni kell a 20-as számot.
  • N1ggA
    Najó, ez így nagyon nem oké, hogy magyarul megy a general chat. Ide is, swtor.hura is, mindenhova ki kéne írni, hogy GENERAL CHAT ANGOLUL. Csinálni kell custom csatikat külön minden bolygóra huntython, hundromundkaas stb. néven, és az jó general chat helyett annak, akinek nem tetszik az angol. Ingame is reklámozni. Én írok mindenkinek, de ez kevés. Plíz oldjuk meg ezt a problémát, mert ez így nem lesz jó.
  • ShaiHulud
    meg a 0 es az O
  • doggy90
    van arra lehetoseg, hogy egy bolygon megnezzem hany quest van meg hatra/maradt ki?
  • ZoliJ
    meg az U-t és a V-t
  • PiszkosFred
    Nezd meg a 6 es a G betuket :)
  • PiszkosFred
    Teljesen mind1, mert csak 20-tol "ketyeg". De ha arra gondolsz, hogy 20-an mekkora roham lesz worldwide, akkor erdemes most, amig megy a rendszer. En egybol benyomtam ahogy jott a CDG, kapott par honap feltoltest is, igy nem erdekel, ha nem megy az account manager 19-20an.
  • Tiger1111
    Van valaki akinek olyan problémája volt hogy nem fogadja el a termék azonosító kódot? Fel megyek a www.swtor.com/redeem/game címre ott kéri a kódot beírom és azt írja invaild próbáljam újra .Megpróbáltam nagy betűkel kis betűkel kötőjellel az anélkül , de sehogy nem fogadja el .
  • DieHard
    Én mindent most nyomtam be.
  • Sir Quno Jedi
    Szerintetek most regizzem be a játékot és a gamekarit, vagy ráér 20 és azután???
  • Fenrir
    Companion customization-öket lehet még venni velehol?
  • [HUN]Crassus
    Uhhhh geccó! durva kép:D
  • exec79
    45 hutta, heh az nem tul sok.
  • Tatyla

már megkaptam a the heartless title-t
  • Rubint
    Mindjárt gondoltam. :D
  • Eksz
    Acc adatok johetnek pmben, koszi !
  • Nephin
    Hidden Beks köztársasági oldal: Hungarian
    Ahto City köztársasági oldal: Hungarian

Máshol, akár más néven csináltatok már channelt?
  • Rubint
    Jólvan, úgy néz ki az early access megy a levesbe. Nehezen jutunk dűlőre, hogy melyik oldal/szerver... tök jó, 3 órája van accessem, kedvem meg semmi...
  • Omlás
    Adja :]
  • picket
  • Omlás
    Ilyen a formám, nagyon nem tudnak kibaszni velem mert így is úgyis elkezdek játszani :D idővel... még szerencse, hogy nem tudok már idegeskedni ilyen dolgokon különben szerintem már 10 szer elvitt volna a mentő idegöszeOmlással XD
  • Betonfal83
    Köszönöm!
  • Boncmester
    Hát valahogy mindig csak huttball van, az is véget ér, mert nicns elég ember, és eddig mindig birodalom ellen voltunk (mondjuk saját guild ellen, az vicces volt :D )
    1 Alderaan volt eddig összesen nekem.
  • [HUN]Crassus
    :((
  • [HUN]Crassus
    ctrl+shift+f balra alul lesz
  • Omlás
    Gyárilag valami ctrl + shift + F rémlik így a bal alsó sarokban fogja írni kis számokkal, vagy feltelepíted a frapsot.

több mint 2 óra után sem vette fel senki a supportnál csak várakoztunk, szóval én feladtam :D majd 20.án találkozunk :D
  • Betonfal83
    Atim van amugy...ilyen fos lesz míg nincs normális driver?
  • Ozzyehh
    De én Jk guardian meg haver is
  • Betonfal83
    Akadozik a cucc fps-t hogy tudom előhozni?
  • [HUN]Crassus
    Delta/én is:P/,Public enemy többekközt
  • Boncmester
    Ahto Cityn nem játszik köztársasági?
  • Ozzyehh
    Jobb tippem nekem sincsen sajna
  • [HUN]Crassus
    azigen....
  • Ozzyehh
    Viccet félretéve találtam egy ilyet

Problem #13 Star Wars: The Old Republic (SWTOR) FPS Fix – Star Wars: The Old Republic (SWTOR) Lags, freezes, or has poor FPS performance

Disable vsync and antialiasing on the game’s exe file after enable/force antialiasing on AMD Vision Engine Control Center (AMD/ATI) or Nvidia Control Panel (nVidia), finally enable/force tripple buffering and vsync on D3DOverrider. Check our technical references page to download D3DOverrirder / RivaTuner.

Alternatively, press CTRL + ALT + DELETE to bring up the Task Manager, go to processes, select the game’s respective exe file and set priority above normal or higher. You must do this everytime you play the game.
  • Omlás
    Az
  • [HUN]Crassus
    rendes tőled ,de én is nézelődöm és érdemi infó nemsok van....várjak driverre,szar a gépem,tegyek mindent low-ra/ az is megtörtént már:S/, kapcsoljam ki az árnyékot meg ilyesmik
  • Ozzyehh
    Egy nagyon primitív és hülye kérdés a defrag a lemeztöredezettségment?
  • Ferro_TwL
    Nekem ATI kártyával az árnyék baszakszik, az épületek belsejében össze vissza villog.