60890
-
én ezért megyek republicba én sem szeretek túlerőben lenni, nem esik jól az egómnak:) -
Úgy értem, hogy a zónán belül van. Azért folyik ott a harc. -
Boncmester #26224 Én azt szeretem, ha kb egálban van a két oldal, vagy az ellenfél inkább több, mert akkor én folyamatosan tudok szórakozni, harcolni mások ellen, amikor csak akarok.
Annak idején WAR-ban nem egyszer 15-20 fős csapattal 2-300 embert gyilkoltunk le halál nélkül open world pvp-ben. Az feeling volt.
Amikor mi voltunk többen, és néha mutatóba láttunk 1-2 ellenséget, az unalmas volt.
Nem azért jöttünk empire oldalra, mert 5v1-ben akartuk ölni az embereket, hanem azért, mert a Sith-ek, Fejvadászok, stb-k tetszettek az embereknek. De örülnék, ha legalább annyi Republic lenne, mint Empire a szerveren. -
gseldon #26222 Ne haragudj, de Te magad mondtad, hogy mekkora birodalmi túlerő van. Szerény véleményem szerint, a birodalmi oldal csak azoknak az embereknek "kúlabb", akik amúgy is hajlamosak az erőszakos pvp-re (ismét tisztelet a kivételnek). Erőszakosnak azt gondolom, hogy olyan embert is levadásznak újra és újra és újra, akinek rohadtul nincs kedve ehhez. Nem tudják abbahagyni, ez nekik az élvezet, hogy a másik szenved. Játszottam Age of Conan-t az ultrabrutál PVP szerveren, nem volt élvezet. Nem akarom még egyszer elkövetni ezt a hibát.
Namármost, ha a birodalom 5x túlerőben van, akkor 5x annyi vérpistike is lesz ott, már csak a számok törvénye alapján is. Én, egy szem köztársaságiként nem változtatnék az arányokon, csak a saját játékomat rontanám el... -
cain #26221 tatuinnak csak egy része (od asszem) a pvp zóna. ezzel együtt tudok élni. -
miért ne kerülhetne annak aki ilyen körülmények között szeret pvpzni. -
Tatooine-on állítólag van ritka nyersanyag, de ezt nem tudom megerősíteni. -
cain #26218 ez esetben merem remélni, hogy ezekre a helyekre semmilyen egyéb content nem került. -
szerintem az a beszari inkább aki 3v1-ben lekaszálja az ellent minthogy 1v1-be álljon ki. Tudom ilyen csak mesékben van. -
ShaiHulud #26216 igen de az a ket zona direkte PVP zona meg a PVE servereken is. mer hat azert megis csak empire vs republic a tema. -
DoctorStryker #26215 Sajnos sokan a könnyebb oldalt választják... -
ShaiHulud #26214 mer aztan marhajó lehet 5v1 ben pvpzni allandoan. azzal van a baj hogy a sith oldal sokkal vonzobb. -
cain #26213 a szervernek meg az a titulusa, hogy pvE (E!). -
Boncmester #26211 Hogy open world PvP-ben PvP-zned kell? Igen, eléggé biztos :D
Az a neve, hogy PVP ZÓNA! :D -
gseldon #26210 Értem, köszönöm. Akkor ebből asszem PVE szerver lesz, nincs kedvem questelés közben az ötszörös túlerőben lévő birodalmi vérpistikékkel hadakozni (tisztelet a kivételnek természetesen, kb. itt a fórumon mindenki kivétel, de félek azoktól az igénytelen grief-erektől, akik a generalon magyarul irogatnak, és csak a QQ megy). -
cain #26209 ez utóbbi kitétel biztos?! -
Boncmester #26208 Vannak olyan bolygók ezeken kívül is, ahol tudtok találkozni. Lényegében csak ezeken a területeken van különbség a PvP és a PvE szerverek között.
Open World PvP részen még a PvE szerveren is automatikusan támadható leszel. -
cain #26207 köztársaságiként 3 bolygón nem találkozhatsz birodalmival. a két kezdőbolygón, és a fővárosban. -
gseldon #26206 Köszönöm, így már világos, már csak egy kérdésem lenne, birodalmi játékossal open world-ben csak illumon és tatooine-on találkozhatok, más bolygókon a két frakció szeparálva van? -
Párhuzamosan érdemes tolni mindkét oldalon szvsz. -
Boncmester #26204 Nem, mint ahogy írtam is.
Ha köztársasági vagy, 3 féle módon harcolhatsz másik köztársasági ellen:
1 - kihívod duelezni, és ő elfogadja, vagy fordítva
2 - Huttballon egymás ellen sorsol be a gép (ez a 3 féle warzone közül az egyik, a másik kettőn csak empire vs republic lehet)
3 - Tatooine open world PvP, ahol mindenki mindenki ellen van (Ilumon empire vs republic van)
Szóval ha csak alapban szedegeted a virágokat a mezőn, másik köztársasági nem tud megtámadni. -
Tyrpak #26203 Egyébként:
Trooper és jedi consular történet alapján, a troopernek lazán vannak olyan dark side válaszai, mint egy sith warriornak, nagyon brutális tud lenni.
Jedi consular storyja ha lehet a legrosszabb a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mesteredet, akit csak pár perce ismersz megbetegíti egy sith, és te életed kockáztatásával és a lelked egy darabjával meggyógyítod, bleh
De még így is döbbenetesen hangulatos, amikor lemész Coruscant szegénynegyedébe, vagy a jedi templom romjai között keresed a halott jedi holocronját, hogy visszavidd az apjának.
Más érzelmek, de ugyanúgy ütős, mint a sithek storyjai. -
ZoliJ #26202 nem, pvp szerveren is csak az ellenséges frakció támadhat rád -
Boncmester #26201 Nem hinném, hogy ez utóbbi benne lenne. Itt a szavazásnál is jókora fölényben voltak a birodalmiak szerintem, ráadásul ha megnézted, a köztársasági guildek nagyobbik része PvE szerverre ment, a birodalmiak meg PvP szerverre. -
gseldon #26200 A kifejezetten open pvp-s map-okon kívül (illum, tatooine) nekem eshet egy szintén köztársasági valaki PVP szerveren mondjuk a koztársasági kezdőbolygón, vagy a másodikon, harmadikon? -
De ő visszajött az időből (ahol már ők a birodalmiak) és tudja mi a jóság. -
Chris #26198 Na csak felkerült a régi lemez a régi nótával. :D
Ilyen ez az mmo műfaj, nem a megtett út a leglényegesebb, aminek a végén ott a "The End" felirat, mint egy single player játékban. Ezt minimum csak "máshogy" élvezhetőre lehet csinálni, ahogy a Bioware is csinálta, a lényeg az egymással vagy az egymás ellen való küzdés marad maximum szinten, az összes elérhető képességed birtokában, megfelelő kihívással és motivációval, hiszen bárhogy is van, a fejlődés csak egy véges időszak, míg a max szint végtelen. Akik sietnek ezt akarják mielőbb elérni. És itt kezdődnek a bajok a legtöbb mmo-nál, hogy nem jutottak odáig, hogy megfelelő end-game tartalmat rakjanak bele. A játékos hibája? Már miért lenne?
-
ööö Boba Fett nem volt birodalmi csak elfogadta a megbízásukat ! :P -
Tyrpak #26196 SZVSZ félig a nagyon gonosz miatt, félig meg öngerjesztő, hogy mindenki azért jön birodalmi oldalra pvp-ben, mert a köztársasági oldalon kevesen vannak, és nem akarja, hogy lezergeljék.
-
tévedés, a birodalom a béke és egyensúly fenntartásához muszáj. nélküle az egész rendszer sebezhető és gyenge.. ahogy ez az SW történetében számtalanszor kiderült :) -
Evoluti0N #26194 Nem értem, h miért akar mindenki nagyongonosz birodalmi lenni. Én biztos, h a Köztársaság színeiben fogok játszani :) -
Boncmester #26193 Persze, ezt vágom, csak érted, nem arra akarom kiképezni magam, hogy a kiképzés után is csak egymást ölhessük :) -
Jobbat mondok kihoznak egy féláras SWTOR edition-t, amivel CSAK republic hőst lehet indítani (és így ezzel az előfizu is felébe kerül). -
cain #26191 a pve és a pvp szerverek között játéktechnikailag annyi különbség van, hogy a pvp flaget pve szerveren te teszed ki, pvp szerveren pedig állandóan ki van rakva.
hogy a pve szerveres community mennyire fog open world pvp-zni, az egy jó kérdés. -
Boncmester #26190 Van két open word pvp terület, és terveznek még többet is.
Alapvetően birodalmi öli a köztársaságit, de pl a tatooine-i open world pvp-ben mindenki ellened van, akivel nem vagy egy groupban. -
Kénytelen lesz a BW fizetett bérköztársaságiakat szerválni (koreaiak jó pízé megteszik), mert az usákok pistikék szétunják majd az agyukat az empire oldalon és ők ugye nem kihalt warzone-okért fizettek! :DDD
Esetleg, ha van eszük tesznek be botokat, mint némelyik régebbi sokbotos FPS-be, vagy befogják a fejlesztőiket és tesztelőiket is republichuszárnak, de még a takarítónőket is... :DDD -
ShaiHulud #26187 ilum es tatooineon vannak pvp mapok, amik pve szervereken is pvp zonak. -
Boncmester #26186 Nem, tök szórakoztató egymás ellen menni néha, és hallgatni az anyázást ts-en, vagy anyázni amiatt, mert megölt a guildtárs.
De mégiscsak azért csináltuk a guildet, hogy egymással játszunk, és ne egymás ellen :) -
ShaiHulud #26185 azt ne felejtsd hogy nem mindnenki akar pvpzni lowlevelen, szerintem sokan csak 50en fognak addig meg questelnek es elvezik a storyt, en pl igy tervezem. persze nem kizart egy-ket warzone is kozben (ja es endgamet pvpzni akarom) -
gseldon #26184 Kérdésem lenne a jobban informáltak felé.
Köztársasági oldalon indulnék mindenképpen, és szeretnék PVP-zni is, de csak akkor, amikor azt én is akarom. Nem tudom, hogy PVP, vagy PVE szerverre menjek. Tudom, hogy warzone PVE-n is van, de open world PVP is van ott egyes bolygókon, vagy az egyáltalán nincs?
PVP szerveren csak köztársasági vs. birodalmi PVP van, vagy köztársasági ugyanúgy nekem eshet bármikor questelés közben?
Köszi előre is.