60890
  • Torzonborz
    nna de nagy a csend , mostani hullámban vki bejutott okt.2-től ?

szerk.: most olvasom swtor.hu-n vki okt. 28-al bent van. na ez most szép nagy idő intervallum volt . :)
  • cain
    ebben a helyzetben tényleg nem, viszont ez nem is emergency heal.
  • Fenrir
    Na igen, de amikor egy 3k hps emberbe próbálok gyógyítani amikor ő mondjuk 200 hp-n van akkor a 70-es gyógyítás kb semmit nem ér. Attól függetlenül, hogy ingyen volt-e vagy nem.
  • cain
    néhány tárgy használatához light/dark side pontok szükségesek. ha ez nincs meg, nem tudod őket használni. ilyen pontokra viszont mindig szert lehet tenni.
  • Tababo
    nem
  • baalbaalbaal
    Sziasztok!

Lenne egy buta kérdésem:
    Ha egy "jó" jedivel/smuglerrel kezdem el és a játék során gonosz pontokat kapok (a válaszadásoknál, küldiknál), akkor az jelent valamilyen hátrányt harcban vagy képességekben?
    Előre is köszi!
  • Omlás
    Bétában találtam egyet én is amihez jó pár órás szenvedés útján sem jutottam el és úgy döntöttem most inkább akkor a limitált időkeretet nem erre pazarlom :D :D
  • [HUN]Crassus
    YOUTUBE!!!!!
  • DieHard
    Köszönöm!
  • ShaiHulud
    15:00-tol oktober 2tol fognak ma kb november vege feleig.
  • Laroa
    15:00kor kezdődik az 1 wave, ha erre akartál rákérdezni.
  • DoctorStryker
    tnx
    2. nem találtam meg :S
  • cain
    3

Endurance +2 (GH #9)

Tython - Elarian Trail: -33, -101
    This Datacron is in a cave on a mountainside. East from the Forward camp, is the entrance to the cave located in Flesh Raider Territory at -28, 55. Simply follow the cave path, killing a few level 6 mobs along the way for the Datacron and a wonderful view.

Blue Matrix Shard (GH #11)

Tython - The Forge: -93, 919
    South of the Forge Remnants, there is a path starting at -175, 802 that leads to the Datacron. The Datacron is on a slightly raised area with a "strong" flesh raider worshipping it.

Willpower +2 (GH #10)

Tython - Upper Kaleth: -642, -70
    From the Forward camp proceed to the Ruins of Kaleth, up the stairs to the second level and to the first building on the right. Once inside the building, climb the rubble on the left and then up the fallen tower you'll see on your right. Keep right, passed the stump and the tree.
  • DieHard
    Hogy áll a early wave mostanság?
  • DieHard
    Ott most is heavy szerver van.
  • DoctorStryker
    tython -n 2 vagy 3 datacron van?
  • [HUN]Crassus
    F U datacrons:P:)

• kraven81
    Server ratio-t meglehet valahol nézni?
  • z3d
    Van pár cimborám, akik akarnak játszani, még nem rendelték meg, de "elvileg" akarják tolni.
    Ha gyakorlatilag nem akarják majd, akkor bukó lesz erősen :/ :)
  • Tyrpak
    swtor.com sírta valaki, hogy tegnap belépésnél Tomb kiírta neki, hogy 5 órás a queue.
  • Tyrpak
    Nyugodtan megteheted, nincs összekötve a preorder kódja a dd kódjával.

Viszont ki vesz látatlanban egy kódot, hogy ez tényleg dd-hez való és tényleg müködik?
  • Mester
    Sziasztok

Ahto City-n kívül esetleg van másik pvsp server, ahol van néhány magyar guild?
  • cain
    ha a dd serialja is mailben jön, akkor elvileg működhet.
  • z3d
    Úgy képzeltem, ráregelem a CE-t a mostani digital deluxe preorderemre (nem merem cancelezni, mert szeretnék hét végén tolni valamit :P), a digital deluxe serialt pedig nem regelem sehova természetesen, hanem lepasszolom.
  • Tababo
    Tomb most is heavy. Én mindig is a "tömeg" bunyót csíptem.

infó:Republic:1925 players
    Empire: 2753 players
    majdnem egy ezressel több a emp de akkor sem gáz a ballance és nem akarják rád sózni a szaros tequilajukat minden sarkon a gringok
  • cain
    ráregelheted, de miután beregelted egy accounthoz mindkettőt, tovább már nem adhatod. mivel a dobozos verziód serialját külön kell regelned, szerintem az simán beregelhető másik accounthoz.
  • z3d
    Egy kérdés: ha berendeltem originen a digital deluxe verziót, de veszek egy gyűjtői dobozos verziót is, akkor ez utóbbit rá tudom regisztrálni a deluxe preorder-ére az SWTORon, ugye? Valamint a később érkező deluxe verzió serialja tovább (el)adható, és használható lesz más account-al? (ha esetleg el tudom passzolni egy cimbimnek).

• LSC
    ha jól látom nem kerül semmibe, azért ilyen kicsit
  • pries
    Azért healel "csak" annyit, mert nem kerül semmibe, és majd a késöbbiekben proccol neked dolgokat (,ha jól emlékszem critre valami resource regen van). Gyakorlatilag ugyanaz a szerepe, mint BH Mercnél az "autoattack" friendly targetre. Elvileg ugy kéne dolgozni a dologgal, hogy nem mész X resource alá, hogy maradjon a fullos regen, és ehhez kell a Diagnostic Scan. vagy nem.. nemtudom, nem vagyok szakértő
  • DoctorStryker
    Tnx
  • Torzonborz
    Én is jobban szeretem ha nincs a 2 szétválasztva viszont ahhoz megfelelő méretű világ és jól kitalált szabályrendszer kell. Na most itt ez nincs. Tudom tudom már tatooine is nagy de máshoz képest meg kicsi :P
  • Fenrir
    Játszik valaki IA healerrel? 18-as szinten vagyok, de a Diagnostic Scan-em csak 70 hp-t gyógyít összesen. Nem typo a leírása sem ahol szintén olyan 70 szerepel. A többi healem rendesen 4-500-at gyógyít, de ez valahogyan nagyon nem jó.
  • z3d
    Lineage2...régi szép idők :)
    Egyre szimpatikusabb a klánotok ;)
  • DoctorStryker
    Lineage 2-ben nem volt se PVE se PVP szerverek, ott még a kezdő városba is jöttek 70+ karik.. de túléltük.

Most a mi guild-ünk a többiekkel egyetembe is azon gondolkodunk, hogy hova teszünk ennyi hullát :)
    De, nem fogjuk az űrt teleszemetelni birodalmiakkal még a környezetvédők (űrvédők) nagyon ellenkeznének.
  • Boncmester
    A guildünkben tipikusan ilyen emberek vannak.
  • Boncmester
    Érthető, mi sem szeretünk túlerőben lenni. De hogy birodalmiak leszünk, azt már több, mint fél éve határoztuk el (na jó, valójában kb 20-22 éve, amikor megnéztük a Star Wars-t, és fölhangzott az Imperial March), hogy nincsen egy fia köztársasági sem a szervereken, azt meg csak 1 napja tudjuk...
  • gseldon
    Ez a normális hozzáállás, de sajnos szerintem kissebbségben leszel vele, attól félek :(
  • Ferro_TwL
    Hú nem emlékszem pontosan de 200 körül, legalábbis nálam Hutta 200 volt, hogy ez most azt jelenti, hogy 200 shard volt a fene se tudja. De most is van 100+ Drumond Kaas.

Tegnap tök jó volt az első Bt runomat egyből egy magyarral játszottam (valami Sárkánylovag klán), úgy néz ki tele van a szerver (legalábbis a Birodalmi oldal) magyarokkal.

Az Emp vs Rep aránytól én is félek, de azt most még nem lehet megjósolni. Nekem úgy tűnik, hogy (aztán ez teljesen szubjektív!), hogy aki nagyon rá volt zizzenve a játékra azok nagyobb része empire lett, és most még sokkal kevesebb a force user, a beta alatt alig láttam nem force user class-t:P

Na megyek nyomok egy kis űrharcot:D
  • z3d
    Nekem spec azért vonzó a birodalom, mert szimplán stílusosabbnak tartom őket. Az 5vs1 szituáció nem vonz, sem az 5 sem az 1 oldalon.
    Sőt, valahol jobban vonz az 1, bár amikor sokadjára szívatnak meg, az nem annyira buli :)
  • Boncmester
    A PvP meg a 20-an egy ellen nem ugyanaz azért...
    Anno pl warhammerben voltak tier-ek, és PvP szerveren voltunk. Ott rendszeres volt, hogy amikor Tier 3-asok voltunk, akkor a Tier 4-ből rendszeresen 30-40 fős bandák jöttek le hozzánk T3-ba gyilkolni minket. Feeling volt mondjuk fogócskázni velük, de sok esélyünk nem volt szemtől szemben. Azok meg erre verték a brét. De mikor mi T4-esek lettünk, soha nem mentünk vissza T3-ba kicsiket ölni, mert számunkra nem volt benne semmi élvezet.