60890
-
A második bolygó végén kapod, szintben 16-20 attól függően h mennyit pvpzel. :D -
Igen ez igaz! -
t0xikus #26542 én 15ön már megkaptam, de még nem jártam rajta:) -
Laroa #26541 Nem szintfüggő, hanem story quest függő. Én pl már 16 vagyok, de storyban még közelében se a hajónak. -
16-os szinten kapod meg, az alap bolygó utánni bolygón. -
Egy emberkének Én is szóltam de jelenleg ezt kell csinálni. Idővel megszokják az emberek + ami fontosabb -remélem - elterjed a híre is hogy itt normálisabb közösség van. -
Azt hittem lesz ma valami kisebb patch a karbantartás miatt, de úgy néz ki nem. Gondolom 20án bedobnak majd egyet indulásra. Remélem guild rostert meg friend listet javítják -
Aszuka #26536 Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan és hányas szinten kapjuk meg a hajót -
Jó neked, én tegnap több emberre is rászóltam, hogy nem kéne... -
Én a 20 órám alatt kb 3 magyar mondatot láttam generalon szerencsére. WoWtard beszélgetés se folyt egyáltalán. Úgyhogy én egyelőre happy vagyok :) -
DoctorStryker #26531 megerősítve -
Ahto City-n tegnap este elég normális volt a helyzet , ha vki magyarul írt a general chatre egyből szóltak neki hogy legyen szíves hun csatira fáradni. idővel már nem is nagyon láttam ott senkit dumálni ( hutta ).
remélem ez így is marad.
-
Thoracotomia #26529 kérlek... "nekik joguk van az anyanyelvükön beszélni"
:D -
Although #26524 Az angolul beszélő nem biztos hogy angol csak tudja hogy a generalaz angol pláne ha nagyon könnyen lehet general szintű chatet csinálni akkor ez már gáz. Azt hittem Bioware komolyabban veszi ezt a témát mit a Funcom. nem is értem miért nem jegelik le a második nem angol mondatnál a delikvenseket a general chatról utána már gondolkodna ha kérdezni sem tudna rajta. Másból nem értenek. -
Thoracotomia #26523 hát nem tudom... amikor én olvasgattam a generalt akkor folyamatosan ment az anyázás spanyolok/olaszok és az angolok között hogy ne pofázzanak már a generálon -
Nephin #26522 Igen, tegnap és még ma is a cikkben 11-et írnak... :/ Azóta nem néztem rá, bocsánat. :D -
ShaiHulud #26521 hasznos kis oldal a serverek telitettseget illetoen:
http://www.torstatus.net/shards/eu -
:D -
az M betűs gyerekre megy is a "zaklatás" tikett ha visszajön a szerver! -
Pacho #26518 A Tomb-on tegnap 4 óra alatt kettő spanyol mondatot olvastam, az elsőt nem értettem a másodiknak az volt a vége, hogy "uso /espana". -
Although #26517 Szánalmas , csak az oroszok csinálnak ilyet még a szintén hard eset spanyolok sem. -
ShaiHulud #26516 par posttal lejebb ott volt:P 13:00 kor. -
Laroa #26515 Elindítod a launchert, loginelsz és le van szépen írva, hogy 1mp cet -
ShaiHulud #26514 tegnap mar felkerult 5 spanyol az ignore listemre tombon :D de erik mar a leave general, mondjuk a queue nagyobb baj most. -
Srácok mikor ér véget a karbantartás? -
Mert le tudsz gyártani mindent, csak a nyersanyag egy részét, Ah-n veszed vagy kapod. Revers engivel a recept meglesz (vagy Ah-n vagy drop-ból:P). -
Spheriot #26510 megnyugodtam, nem csak én nyomtam ctrl jobb klikket a 12,5 k cucchoz
-
Laroa #26509 Tipikus. Bezzeg a spanyolok
-
igen, és mi értelme van felhúzni maxra egy crafting skillt, ha csak zöld itemet tudsz gyártani?
szarnak a pofon effekt :D -
kármhogy bárki megveheti a játékot.....utálom az ilyen gyökereket! "makiverem"-el az élen....remélem egy Guild sem veszi be őket!
-
Értem, de ha nem cseszem el simán meglenne. De először megveszem majd a vehicle skill-t (40k + 8k a mount) aztán a többi skillt:D -
Még annyi a craft-hot, hogy azt olvastam és eddig azt tapasztaltam, hogy ahhoz, hogy egy craft skill-t (armortech, armstech stb.) felhúz max-ra elég a gathering skill (scavening stb.). Igaz, így nem leszel teljesen önellátó, mert a kék és a lila cuccokhoz kell mission skill nyersanyag (underwolrd stb.), de marad egy skill helyed, és rámehetsz mondjuk a slicing-ra a pénzért, a mission skill nyersanyagot, meg megveszed Ah-n vagy cimbitől. -
Tyrpak #26503 Ha nem lenne a háttér fehér, akkor a csati kiírást átválthatnánk fehér betűsre, és kész a piros fehér zöld. -
kk ,de hiába van 45 ezred ha 25-ön 20k el is ugrik a skillekre......ez a BASIC POINT amire ráakartam világítani:) az csak "placebó" hogy 45 ezred van most....nem nincs annyid:D -
lol, azt nézem, hogy a szivárvány melyik színe nincs még a bannerban :DD
rózsaszín!! -
weky #26500 Köszönöm! :)
-
Craft leírás a bannerban -
rövid, de velős crafting leírás
+
-
Néha add el a legyártott tárgyakat,200 credit körül elmennek a sima zöldek a vendornál, ha meg van még nyersanyagod akkor a "szürke" cuccokat (amik már nem húzzák a skillt) gyártsd le és add el simán vendronak. Gathrering skill mission-re ne küldj embert inkább magad szedd.
Nekem 24-es szinten 45k van, de úgy hogy vettem egy amror-t magamnak 15 k-ért, és véletlen vettem egy Mako stylet 12.5k -árt meg 15-k-ért egy armort. (meg akartam nézni, hogy néz ki és ctrl left klikk helyett ctrl right klikket nyomtam:P). -
Mondjuk erről írhatnátok, hogy milyen szakmák vannak és melyik mire jó, mire érdemes figyelni, mik a buktatók, hátrányok/előnyök, melyik kasztnak melyik éri meg és miért, ilyesmi?!? Elég az is, ha az eddigi tapasztalataitokat írjátok le. Most úgyis karbi van, ráértek.