60892
  • Sir Quno Jedi
    Ez azt jelenti, hogy ha este hazaérek a melóból, akkor hajnalban már be is tudok akár lépni a játékba??? (már amíg meg nem szakad a net, ki nem dob a játék, vagy valami egyéb gixer, mert akkor kezdődik előlről?!)

Ha ez így lesz 20 után is, akkor asszem feleslegesen dobtam ki 20k-t az ablakon. Perelni meg hiába perelnéd őket, mert nyilván kb. esélyed sincs az EULA-juk ellen.
  • DaRks7aR
    5 óra 25 perc
    Ennyi idő alatt jutottam be a Tomb of Freedon Nadd-ra.

Remélem kezd valamit ezzel a Bioware mert aztmondom, hogy 30 perces queue-k még rendbe vannak de 5-6 órás már 'picit' soknak tűnik.
    Főleg úgy, hogy Bioware pakolt minket arra a serverre.
  • Witcher
    Azon nem érdemes spórolni!
  • szaki2
    Na ja a végjátékra tuti. De addig is élni kell vmiből :)
  • Witcher
    Ugye játszottál már mmo-val? Minden skillt vegyél fel!
  • Witcher
    LoL...
  • [HUN]Crassus
    mindent....
  • szaki2
    Milyen a Vanguard? még 13. szinten nyomom vele jól jönne némi tanács mit érdemes felvenni a skillekből. :)
  • [HUN]Crassus
    csak azt nem értem miért van 10-15 ember pl. tatooine+alderaan-on ha sor van:P
  • Tatyla
    egyre durvábban nézek ki,dark rank II

• MaRee
    Durva lesz a sor az biztos, én hétfő 23:50kor bekempelek a szerver elé és megpróbálok bejutni valahogy :D Aztán fel se állok délig.

Amúgy ha a fenti server status oldalon full-t ír a szerverekre, akkor oda nem is lehet már karaktert csinálni?
  • GreenHun
    Január 1.-ig fogsz várni:D
  • Ferro_TwL
    Délután láttam Atho-n is egy 50-est:P Ja és sor van a szerverre nem vészes, 10 perc. Kiváncsi leszek mi lesz 20-án.
  • JethroHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gyógyszered vedd már be legközelebb, mielőtt forumra írs zvmit, thx
  • DaRks7aR
    6 órás queue Tomb of Freedon Nadd-ra.
  • GreenHun
    Klikker :DDD
  • [HUN]Crassus
    Ati szopódik egy csomó helyen,de durván ám.....
  • [HUN]Crassus
    kezd kinézni a kari valahogy:P

• Rockety
    persze, de mivel a költségei a cégnek azonosak és profit maximalizálásra törekszik, ezért a kevesebbet játszók magasabb ár-sávban lennének. Van ilyen amiről te beszélsz, ott is előnyben lesz az aki többet használja (normális cég esetén).

• Chris
    Na jó, a warzoneok játszhatatlanok. Másnak nem tudom milyen, de nálam 1-2 mp-es késleltetéssel mennek el a skillek, lagolva teleportálnak a játékosok, stb.
    Pedig full beállítással mindenhol máshol zökkenőmentesen megy, a fleeten tömegben, questelve, nincs semmi késleltetés, nincs akadás, azonnal mennek el a skillek. Emiatt nem hiszem, hogy videókártya probléma lenne a radeon kártyával.
    Másnak nincs ilyen problémája?
  • Sir Quno Jedi
    EZt kb. bármelyik gammában meg lehet tenni, ahol egy, vagy több klán az összes fontos várost, portált stb. ellenőrzés alatt tudja tartani. Az SWTOR-ban gondolom azért könnyebb felszívódni. Node ha "vérdíj" van a fejeden, akkor előbb-utóbb meglelnek. :D
  • GreenHun
    Az jó buli lehet :D
  • Although
    Ez amíg volt az Aquilonia addig ott is a végére vadásztak a gankerekre de ez nem a játékos dolga lenne. Normál pvp szerveren be kell nyelni de egy rp szerveren amikor az eventet gankelik szét akkor lépni kell...
  • Sir Quno Jedi
    Mondom pl. Archlordban vannak direkt rendfentartó vadász klánok, akiknek bejelented, hogy kik és hol geciznek a kicsikkel, azok meg szépen napokig vadásznak azokra és halálra szopatják őket mindenhol és mindenkor. Abból tanul az ilyen (vagy abból sem).
  • Although
    Normális játékban az rp szervereket védik azért.de ahhoz kell egy rp pvp szerver ami úgy láttom nincs még. Persze a funcomhoz hasonló cégeknek mindegy ez a kérdés mert így is úgy is leszarják. De szerintem ha lesz rp-pvp szerver a Bioware biztos védeni fogja a gankerektől. Szerintem.
  • Sir Quno Jedi
    Eleve, aki alacsonyabb szintűeket csesztet, vagy azokon éli ki magát, azt simán ki kéne kúrni a játékból VÉGLEG. Esetleg az is megoldás, hogy onnantól csak a nála 10-20 szinttel erősebbek között játszhat, akik ugyanolyan gecik, mint ő volt a kicsikkel és mostantól őt k@rják seggbe minden nap... :DDD
  • GreenHun
    Jó, jó értem én, így érzem néha én is, nem kell egyből keresztbe lenyelni, és ki tudja, hogy a közeljövőben az üres pusztán mik lesznek még. Take it easy.
  • Bigblind
    Erre igazából az lenne a megoldás ha a launcher számolná a tényleges játékidőt, szóval beloggolástól kiloggolásig a játékban ténylegesen eltöltött időt! És az egy hónap az tényleg egy hónap lenne! Mert pl. nekem is jó ha egy héten kb. 4 órám van játszani, ami ugye 16 óra egy héten! Más egy nap alatt játszik ennyit lol! Akkor az egyhavi gamecard valakinek másfél hónapig lenne elég ( addict-ok ), van akinek akár fél évig is!
  • [HUN]Crassus
    nah ez úgy néz ki,hogy a geciségben mindenki megy "tunkolni" viszont a csapatmunkáért pl. jelen esetben könyörögni kell....és mire sikerül is valami minimális teamwork már majdnem nyertek a kecsegek:P
    mindegy az vígasztal,hogy tapasztalatbókl mondom,hogy minél gecibb valaki egy ilyen helyzetben az annál bénább meg nyomorékabb egy rendes összecsapásban....ahogy a haverom mondaná ezeket "megújjazom"simán:D
  • Chris
    Szerinted sietek vhova ha még arra is szánok időt, hogy ide leírjam?
    Egyszerűen csak beleraktak olyan területeket, amiknek semmi funkciójuk és kongnak az ürességtől. Nem attól lesz star-wars érzete a játéknak, hogy üresen kongó space portokon meg dokkokon kell ide-oda gyalogolni.
  • darth devil
    Egy kis csapatmunkával simán kivédhető a dolog.
  • [HUN]Crassus
    kár,hogy itt egyesek még egy hetet se bírtak ki....
  • [HUN]Crassus
    mi a probléma azzal? átugrik egy másik instance-ba a delikvens?
  • [HUN]Crassus
    :D
  • [HUN]Crassus
    "ez is a játék része" ó édes Istenem.....sebaj....én kb 10 éve játszom valami online gamet SOHA nemvoltam geci a játékostársaimmal! még ha a játék része is lett volna.....
  • GreenHun
    Tán Sietsz valahova ?:D
  • Sir Quno Jedi
    Általában az MMO-kban túl sokat kell totál kihalt tereken kutyagolni értelmetlenül. Ezzel húzzák a játékidőt. Én is agyfaszt kapok minden ilyen megoldástól.
  • Chris
    Ilyen idióta dolgot, mint ez a spaceportosdi meg Dromund Kaas taxi-hálózata...
    Nar Shada után vissza kellett mennem oda, majd utazás máshova, majd megint vissza. Hajóból ki, át a baszom nagy üres és felesleges hangáron, le a lifttel, át a nagy és üres spaceporton, taxira fel, amivel nem lehet a térkép másik felére menni, csak a városig, ott átgyalogolni a városon, másik taxira fel, séta, 5 mp beszélgetés, mindez mégegyszer vissza, Huttán is hasonlóan csak orbital stationön átgyaloglás beiktatásával és taxi nélkül (bónuszként ráadásul itt a quest instanceában abból a mobból, amiből 17-et kellett volna megölni, csak 16 volt). Természetesen innen megint vissza Dromund Kaasra, hogy leadjam a questet, tehát mégegyszer oda-vissza az előző szenvedés.
    Pépesre verném azt aki ezt így kitalálta, meg azt aki jóváhagyta, mondván micsoda élmény lesz.
  • QuippeR
    #26755-re akart menni
  • QuippeR
    látom te még nem ismered Crassus-t. :)