60892
-
De mikor már? Szánalmasak az ati-nak ezek a driver problémái! Azt hiszem a következő kártyám nekem is nvidia lesz! -
z3d #26835 Szép darab. Grat :) -
craftoltam a fegyó pedig Alderaan fegyverboltos -
Lehet majd egy új ati driver megoldja, de szerintem ott a játéknak van vmi hibája, valszeg rosszul kezeli a vramot, ha a tripla buffer pipalva javít valamit. -
z3d #26832 Ez normál questekkel szerezhető páncél, vagy vmi pvp-s / craftolt/ egyéb? -
:D annyira nem fullos ,felsőközép kategóriának mondanám ( mint az autóknál egy superB vagy passat,esetleg 5 ös bmw) csak érzékeltetni akartam,hogy kicsit elvan baszaintva az optimalizáció.... -
De szar géped van, én még videot is konvertálok és tömörítek is közben
(amúgy csak ugratlak, klassz masina 
)
-
a BF3 at együtt toltam pár hete még a WOW-al....(BF eztem és két pálya közt WOW-ban meg AH-tam Orgriban csúcsidőben)
közben torrent megy, és youtuberól szól a zene....
valószinuleg nem a gépem szar:P -
figyi ilyen a világon nincs ,hogy valahol 120 FPS em van egy bolygón aztán 500 méterrel arrébb meg 1!!!!.... -
Az csak akkor számít ha bevan kapcsolva a Vsync, lehet amúgy azért kevés az fps... de most akinek szétesik a kép, annak muszáj :/ -
armoring is szar....az alapban WTF,hogy miert nincs defense/shieldes cucc a heavy ágon....nekem 225 a skill 30. szintü vagyok és szintén szart se tudok használni:P:) meg mint pár napja irtam a bolygokon elorehaldva a nyersanyagok sem az adott szinthez vannak igazitva...
jaja birizgáltam már én is a CCC-ben,de valami peccs vagy driver kéne SWTOR-hoz még kari előtt:P:D -
Chris #26825 Nem akarom elkiabálni, de fórumokat átnézegetve találtam Ati kártyákhoz egy olyan megoldást, hogy a cataclyst control centerben a triple bufferingot be kell állítani és ettől vmelyest jobb lett. Bár még mindig érzek warzoneokban némi skill lagot, de így már legalább nem kapok agyfaszt.
-
Chris #26824 De nincs mit átmodolni rajta, mivel az elérhető LEGJOBB modokkal veszed meg az armort, ami meg jobb, tudom is gyártani, az meg két szinttel nagyobb, mint én, tehát használni nem tudom. Viszont két szint alatt meg simán lecseréled az adott darabot, ráadásul olyanra, ami nem socketes, mert az ritka, mint a fehér holló. Motiváció a kereskedéshez, plusz kihívás a mod megszerzésére nem volna jobb? Ráadásul 200 körül vagyok a cybertech-el, de eddig csak és kizárólag az ear slotba tudtam használni amit gyártottam. Teljesen értelmetlenül van megcsinálva.
Engem az aoe effektekkel kapcsolatban leginkább az zavar, hogy sokkal nagyobb, kb. háromszor akkora területre hatnak, mint azt a jelölő mutatja. Nem hiszem, hogy csak a latency miatt van ez, mert pve-ben is megfigyeltem.
-
tapasztaltam:S ez ultragáz
The user interface just completely freezes during warzones. Usually happens at death and you can't respawn, and your character is soon kicked out the instance receiving absolutely no xp or comms.
Cooldowns freeze on the quickslot bar, so no results even when pressing hotkeys. EVERYTHING clickable is rendered unclickable.
-
akit érdekel egy grafikus maxolás manulisan:p
To reach the ini go to c:users/*user*/appdata/local/swtor to find the .ini file (be sure to make a backup just in case)
The most important changes
AntiAliasingLevel = 2
enableadvenvirolighting = true
DebugAdvEnviroLighting = true
Here is a list of a mostly maxed SWTOR
Height = 1080
Width = 1920
WindowX = 0
WindowY = 0
DynamicLightsLimit = 2
MeshLODQuality = 1
TextureAnisotropy = 16
FarClipScale = 3.9371195
PlantDensity = 150
D3DFullScreen = true
NativeHeight = 1080
NativeWidth = 1920
doShadows = true
doBlobShadows = true
UseMinSpecShaders = false
EnableBloom = true
VerticalSyncState = true
FullScreen = true
TextureQuality = 0
AllowDepthOfField = true
GammaRamp = 1.037854
SpeedTreeDistanceScale = 1.25
AntiAliasingLevel = 2
enableadvenvirolighting = true
DebugAdvEnviroLighting = true
-
nah az egyik fő problémám játéktechnikailag...( a srác elmondja helyettem:D) öröm az ürömben,hogy se PVP-ben se instában még egyetlen AOE-t sem szoptam be emiatt,mert fogom magam és kiszaladok rangeből....gáz
"The channeled abilities, such as full auto or mortar volley, have multiple ticks, but their first ticks don't hit until halfway through the channel. That gives enemies a full half-channel time to interrupt / pushback the ability and take no damage.
I understand that there are talents that reduce pushback, but a channeled ability shouldn't make me into a sitting duck for the first half of its cast time, IMO" -
Rockety #26820 5 óra queue-t végig várni, türelmes gyerek vagy hallod-e, respect -
Tababo #26819 ha megnézed a server státuszt jelenleg csak tomb van fullon. a legnépesebb szeró -
aham értem,akkor ezekszerint 33x annyian vannak Tombon mint Ahton:P -
Tababo #26817 5 és félóra várakozás tombon van. ahton kb 10 perc. -
én is azt hittem ez csak bétában van igy,hogy ne kelljen pöcsölni vele...,de akkor mégsem:P
használni azért tudod,átmodolod a kedvedre....P -
Chris #26815 Én meg azt nem vágom, hogy mi értelme, hogy az újonnan vásárolt pvp cuccom alapból tele van modokkal... Mondom veszek egy chestet és végre tudom használni a legyártott modokat, nem csak reverse engineeringre jók, erre tele van pakolva. Milyen baromság ez?
-
Chris #26814 Tegnap én is ezen filóztam. Vmi nagyon nincs rendjén, mert én még konkrétan egy darab köztársaságit sem láttam a világban és Tatooine közepén vagyok, ráadásul az első napokban szinte csak hutball hívott be és csak saját frakció volt az ellenfél. Mondjuk épp tegnap már pont több alderaan meg voidstar volt, mint hutball, szóval a fene se tudja.
Egy viszont biztos, látva a hosszú wz sorokat NAGYON hiányzik a játékból az, hogy különböző szerverek összevontan mehetnek közös wz-re. Nem is értem ez miért nem alap feature manapság.
-
a fullosan modolható cuccoknál miután telipakoltam őket az armor is változik?,mert nem vágom,hogy lehet az ,hogy ilyen 30ILVL es cumón van 25armor?wtf? azt hali.....akkor most mi a különbség az ilyen holmik közt?
-
Lehet naiv kérdés,de hogy lehet 5 és fél órát várni a beengedésre? tegnap este 6 körul kb. csúcsidő tatooinon voltunk kb. 15 en,Alderaan-on mondjuk 10-en,átmentem a flottára ott huszonpár embert irt....ez nagyon is kevés.Akkor miért kell annyit várakozni? vagy van 50 insta zónánként és a 15 tatooinos ember az valójában 750?
Tegnap irtam is,hogy mostmár 5. napja játszom,de kettő darab birodalmi játékost láttam össz-vissz:P akkor hol vannak az emberek???? -
beszarás powerleveling 375 dollár, 10k credit 9 dollár.....a kínaiak is preordereltek bázze! -
Sg newb :d -
Najo ez l2p volt :D megyek inkabb aludni sry
-
[IMG]http://noob.hu/2011/12/18/Screenshot_2011-12-18_03_51_35_286107.jpg http://noob.hu/2011/12/18/Screenshot_2011-12-18_03_50_46_379310.jpg[/IMG] -
Ma kicsit elhuzodott a questeles, de megerte :) :
[IMG]http://noob.hu/2011/12/18/Screenshot_2011-12-18_03_51_35_286107.jpg http://noob.hu/2011/12/18/Screenshot_2011-12-18_03_50_46_379310.jpg[/IMG] -
Betonfal83 #26806 Oké!Kszönöm! -
DragonKnight #26805 Ez egy bug. Akkor szokott előjönni mikor az egyik szakmát eldobod és felveszel helyette egy másikat. Egy relog meg szokta javítani, vagy akár az is ha zónát váltasz pl. elrepülsz egy másik bolygóra. -
Betonfal83 #26804 Hali!megmagyaraznátok?4 SZAKMA -
DragonKnight #26803 The following is a brief statement from Jeff Hickman, Executive Producer, Live Services:
"We know there have been questions about the queues on the servers, so we wanted to take a moment to give you some insight.
In order to ensure that the service would be smooth and stable, we staged how we brought people into the Early Game Access program, adding people in waves. As you know, there are a lot of folks who want to play the game right now and we want to make sure they have lots of people to play with. Balancing this with figuring out when to bring new servers online to help alleviate the size of the queues is part art and part science. On one hand, you do not want people to wait too long – on the other hand, you want to make sure that people have a dynamic, engaging community to play with for long after launch. Either way, we have one clear objective – to make sure folks have fun.
While we can’t promise that there won’t ever be queues, we can promise you that we are taking this matter seriously and constantly reviewing them to make sure that they are manageable and reasonable." -
Még dps koromban:
És most már tankként:
-
Cnut #26801 Így van, fölösleges parázni. -
A serverek kapacitasuk kb 30-40%-aval mennek, pont azert, hogy a que es a high status miatt a preorderes kozosseg szepen eloszoljon a servereken. Egyebkent lenne 3-4 max server es a tobbi low. 20 utan feltekerik max letszamot maximum kozelire, es igy lesz hova ozonleni. -
DaRks7aR #26799 Hát nemtudom nem úgy nézki, hogy az emberek otthagynák a karaktereiket és átmennének másik serverre. A guildemből már a többség simán 20 felett jár de inkább 30 közelében. Senki sem akarja otthagyni a karakterét.
Jah és ráadásul még mindig jönnek az emberek a serverre...
20.-a után is valószínűleg mert én is ismerek jópár embert akik jönnének a guildbe amibe vagyok de még nemvették meg a játékot.
Szóval én nem úgylátom, hogy megfog szünni a queue. Legalábbis a Tomb of Freedon Nadd-on biztosan nem.
Szóval jólenne ha a Bioware nagyon gyorsan csinálna valamit a Character vagy Guild transferrel. -
HA megszűnik, akkor nyilván nem drámázok, ha meg nem, akkor semmi sem lesz elég "túl drámai". :DDD -
Feleslegesen ja... Ott van ezer másik szerver, a queue meg max 1 hét és megszűnik. Nem kell túldrámázni