60892
  • DragonKnight
    Tömören? Faszság... Bővebben? Nagyon nagy faszság....

Azért mert volt egy-két emberke aki nem kapott kódot (kilopták a CE dobozból a dvd tokot) még nem kellene ekkora hatalmas világhírt gründolni mert akkor megint van valami új cikk az sg-n.....
  • PiszkosFred
    Nyugi, neked is aktiv accod van, 90 napra feltoltve.

Egyebkent mar lehet logolni, es peccselni (190mb) a retailt accounttal is, par perce.
  • Sir Quno Jedi
    Gyerekek, ezt szakértsük meg, mer mi ez?!?!?

http://www.sg.hu/cikkek/86547/gondok_a_star_wars_the_old_republic_regisztraciojanal
  • MrStokes
    Annak ellenere, hogy altalaban szamomra a sivatagos teruleteknel unalmasabb es lehangolobb dolog keves van, meg kell adni, tenyleg nagyon szep es hangulatos.

Jol latom, hogy vegul bekerult az AA a jatekba?

• Beltazar
    Én a legolcsóbban a platinumshopban láttam, ott 9500Ft-ot írnak. link
    Bár szerintem meg kell kérdezni őket, hogy tényleg ennyi-e.

Én amugy a gameshopban rendeltem ahol 9990Ft +990Ftha futárral akarod. link
    Bár azt írták, hogy valószínűleg csak szerdán kapom kézhez.
    De azt az 1 napot már kibírom. :)
  • [HUN]Crassus
    rengeteg elérhetelen hely van azért rajta azt ne feledjük.....majd ha teljes lesz a szabadság....
  • TDC Geronimo
    Hát igen...ez a bolygó kegyetlen szép. Ez is biztos csőmap, ahogy egyesek állították swtorról

• Evoluti0N
    Első kérdésre nem tudok választ adni, mivel nem Magyarországon élek. A második kérdésre a válasz pedig 13 euró.
  • [HUN]Crassus
    jaja! a legkirályabb!tegnap bandáztunk a rombolómon:P:) arra kell figyelni,hogy a hangárba a tulaj lépjen be előbb! utánna már mehet az egész csapat!:) ezek kis apróságok,de annyira feelingessé teszik a játékot!
  • LeWyTy
    Hol a legolcsóbb? És menyi a későbbi havidíj?
  • Evoluti0N
    Ha azt nézzük, h az árban benne van 1 hónap havidíj is, akkor már nem is drága.
  • Evoluti0N
    A Dark úgy néz ki, mintha bajsza lenne.

@MaRee A mi időszámításunk szerint reggel 6-tól lesz elérhető mindenki számára a játék. Szóval az az 5 óra inkább 10 és fél :)
  • ZoliJ
    csapattagok beléphetnek a játékos hajójára?
  • PiszkosFred
    Van valami hivatalos menetrend a kezdessel kapcsolatban? Az oke, hogy 20-an indul a buli, de milyen idoszamitas szerinti hanyadik oraban?
  • BoneDragon
    Tarisnál én is agyfaszt kaptam, de én megoldottam a dolgot. Levettem 800x600-ba és nem ette meg reggelire az összes memoriámat. Igazából Taris utolsó része gázos. Megáll a kép azt csoki...
  • TDC Geronimo
    Tatooine baszott szép és eszméletlen nagy. Imádom ezt a játékot <3

Az is tetszik, hogy minden bolygón van rakat group q és nincs automata lfg rendszer ezért kénytelen vagy kommunikálni. Ez már nagyon hiányzott.
  • [HUN]Crassus
    én Tarison agyfaszt kaptam....,mert kb játszhatatlan volt:S
  • Spheriot
    Aki Taris előtt van egy jó tanács , csak a main küldit vegye fel a többit ne, az nem csinál még crasht.
  • Spheriot
    Ez az ja, ment a mail, jó lenne annyi időre legalább bemenni míg a küldiket kikapcsolnám...

Addig nem volt gond míg csak a main küldit csináltam é nem vetetm fel a többit,
  • Ferro_TwL
    Ja bocs.

Arról ez van a fórumon:

Greetings All,

We are aware of the issue on Taris and we are actively pursuing this case.

Please be advised that we are treating this as a very high priority issue and will be working to find a resolution until a satisfactory one is found.

There have been reports that untracking all missions and turning off all options in the map section of User Interface Preferences has resolved this issue for some people. This is a temporary workaround and may not fix the problem for all users.

If this workaround does not help you then please contact Customer Service via email from the support form on the Contact Customer Service page and include the key phrase "Stuck in Taris" in your email. We will move you off Taris upon your request.

We understand the frustration experienced by users affected by this issue assure you that the root cause of this problem will be eliminated.
  • Spheriot
    ennél bonyolultabb, leesik az fps majd crash, nem tudok semmit csinálni...
  • Ferro_TwL
    /stuck
  • Spheriot
    Na belefutottam egy jó kis bugba, baragadtam Tarison...
  • j0nNyKa
    Neutral human female:

Dark V human female:
  • hyjal
    köszöntem
  • Tyrpak
    Megjelenés napján fogják terhelni (holnap)
    Hogy azon belül mikor, arról még nincs hír.
  • hyjal
    mikor vonja le az Origin a kártyámról a játék árát? a kód már megvan,játék élesítve.az Originen belül le lehet vonatni vele manuálisan a pénzt?
  • MaRee
    Akkor slicing lesz :) Mar csak nyóc óraaaa
  • Omlás
    Én is szeretek szintezés közben elmojolni saját cuccot kreáli főleg, hogy itt ugye fedezhetsz fel továbbfejlesztett verziókat is az adott itemekből. Bejövős :D
  • z3d
    Mármint synthweaving
  • z3d
    Én is arrafelé hajlok, bevallom.

Slicingra írták már pár helyen máshol is, hogy abból jön a pénz, és AHban úgy is lehet venni cuccot, ami kell, ha van pénze az embernek. Személy szerint azért én szeretem, ha saját magam által "kovácsolt" cuccok vannak rajtam :)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, érdemes-e craftolgati, meg szenvedni, ha 1x sok pízzel úgyis vehetsz magadnak készen szuper cuccokat?!?!?! Mer akkor meg a pízre érdemes rámenni inkább, nem?
  • Tyrpak
    Kipróbáltam a cybertech-et, de egyelőre nem jött be, mert a synthweaving azonos szinten erősebb páncélt tud csinálni, mint a modos cuccok.
    Plusz a synthweaving kell azoknak is, akik modokat akarnak, mert ő csinálja az üres narancssárgát is.
  • MaRee
    Melyik a legjövedelmezőbb szakma? Slicingot írta még régebben valaki, hogy nagy pénzeket lehet vele csinálni.
  • z3d
    Azon töprengtem, hogy assasinnal melyik craftskill lenne jobb. Az artifice jó, mivel jobb fegyver=nagyobb sebzés, a synthweaving meg azért, mert biztos szép páncélokat lehet gyártani, és ugye azt bámulja az ember leginkább, amikor játszik (szeretem ha stílusosan néz ki a karakter).
  • Ferro_TwL
    Tegnap megnéztem a Legacy rendszert, hogy is megy. Minden karakterre vonatkozik az adott szerveren. Arra is amit a Legacy megszerzése előtt csináltál, arra is amit utána csinálsz, sőt a Republic és Empire oldalon lévő karakterek is ugyanazt a Legacy nevet viselik.

Miután megvan a Legacy minden karakterrel amivel játszol Legacy Exp-t gyűjtesz, és a Legacy-nak is van szintje lehet vele fejlődni. Kb ennyi van most a játékban.
  • Tyrpak
    Pont ez az, az explosive dart az aoe (és igen, legviccesebb amikor a célpont beviszi pl a labdavivő mellé a bombát), a thermal detonator meg, hacsak nem értek félre valamit, akkor single target.
  • j0nNyKa
    az a spell igazából az 5-ös (?) szinten megkapott ragadós rakéta (Explosive Dart) továbbfejlesztése (teljesen ugyanaz, csak nagyobbat pukkan)
    én szoktam spamolni az Expolosive Dartot is, amikor látom, hogy egy hülye szalad be a társai közé :)
    hagy vigye csak az ajándékcsomagot a többieknek..

na, szóval lényeg, hogy persze, hasznos, főleg powertechnek, akinek picit kevesebb az AoE lehetősége, mint a mercnek
  • Tyrpak
    Sogron meg a Firebug tetején lévő Thermal Detonator miatt érdeklődött, hogy van-e értelme.
    Én több AC-nél is a 31 pont alatti utolsó 5 pontot nem értem, mert nem adnak hozzá olyan dolgot az AC-hez, mint az alatta lévő pontok.
  • j0nNyKa
    nálunk akinek x óra után lassult, az átrakta egy gyorsabb vinyóra (nem ssd, csak normális állapotban lévő sata) a játékot, és megoldódott neki

ja, hozzáteszem: remélem, senki nem fog belefutni, de tarison a bh quest egy bizonyos pontján megmered a rendszer, és elkezdi teleszarni a memóriát
    amikor már 7 gigát eszik az swtor.exe, akkor a windows 7 úgy dönt, hogy ideje lelőni
    hja de látom, lentebb a kolléga már linkelte is erről a hivatalos álláspontot

szal ja, van még mit optimalizálni :)