60892
-
Chris #27103 Nevetségesen szar a warzoneok rendszere úgy teljes egészében. Tegnap pl. Geroval kb. ketten csináltunk egy 6-0-át hutballon, ő hozott három gólt, én kettőt, meg csináltam 3 gólpasszt, erre a végeredménynél 0 azaz NULLA objective pontot adott a rendszer. Nyilván mivel a győzelemmel voltunk elfoglalva, ezért nem az amúgy teljesen felesleges dmg-et nyomtuk, így a végén a pontozásnál nem tűntünk jobbnak, mint a félig afkoló idióták. Így mire kapnánk mondjuk mvp jelölést? Másik a warzone szint boost. Mi az, hogy a lvl 16-os mercenary hp-ját 12k-ra boostolja fel, az én lvl 32-es powertechemét meg 11k-ra? Egy healer/dps-t több hp-ra hoz ki mint egy tank/dps-t? Hol itt a következetesség?
A hosszú cc-ket, meg a lagoló, nem azonnal aktiválódó skilleket meg már meg sem említem, azok szörnyen keserűvé teszik a pvp-t.
Nem biztos, hogy az a gond, hogy nincs republic populáció, ahogy néztem az eddigi térképeket, szerintem baromira szét vannak választva a két oldal questelő területei, nincs túl sok átfedés köztük.
Most még ezekkel is szórakoztató a játék, de 1-2 hónapon belül ha nem jönnek ki vmi nagyobb méretű patchel, rettentő kevés lesz.
-
Nephin #27102 Szerintem nem gyenge egyik class sem, akár jedi/sith, akár nem, csak tudni kell játszani vele és használni a skilljeit a megfelelő módon. :) Agyatlan gombnyomogatással semmire nem megy senki, bármivel játsszon is. -
mcgrape #27101 Hát ebben is van valami :). Meg tán az hogy a másik Jedi/ shit gyenge lett , sokak szerint legalábbis.
Nem várhatja el az ember természetesen hogy a Jedik/Shitek über tápok legyenek, mitn a filmben, de mégis valahogy kicsit bánthatja az emberek érzését, hogy én mint Jedi gyenge vagyok, nem egy Yoda vagy valami, érted, igy szintén hajlanak a Shadow felé az általad említett okok miatt pl.
Mindegy én maradok Shadow, kicsit bánt hogy enyire popular lett, de elöbb utóbb ugy is mindegyik kasztból hemzsegni fognak. :) -
Nephin #27100 Infiltration ágon vagyok, az lemaradt. De nem rossz tank a shadow... -
ne egy mondatot ragadj ki hanem olvasd végig és értelmezd összeségében!
elég szép tapasztalat van a hátam mögött,hogy tudjam ,hogyan működik a NAGY TÖBBSÉG.......természetesen van bőven olyan embere aki egy klasszt nem azért választ ,mert az adott időszakban az éppen a legerősebb deafultban.....a mondanivalóm éppen a nagy többségről szólt! És atm/at the moment/ tetézi az igazam az is,hogy a sok új MMO-s a stealth/láthatatlanság/ látja a mindennél nagyobb előnyt mivel még nincs igazán nagy tapasztalatuk!
Valoszinüleg úgy vannak vele ez űbertáp,hogy láthatatlan vagy meg minden és ezért húznak birodalmi és köztársasági oldalon is ezen klassz felé...
-
z3d #27097 Bocs, 27093-ra akartam válaszolni.
-
z3d #27095 Más játékok betegsége is ez, nem csak MMO-ké, mármint hogy nem azt jutalmazzák jobban, ami az adott pályán/játéktípusban a cél, hanem a hentelést. Ezzel arra ösztökélik a játékosokat, hogy henteljenek. -
Tyrpak #27093 Ha a force speedböl szeretnél többet kihozni, akkor a darkness (tank) ágon van rá a -10 sec, és a cc break.
22-n ha minden pontot darknessre raksz, egész jó képességei vannak.
Viszont az, hogy bárkit agyonbasznak cc-vel, az sajna tökéletesen igaz, IA az aoe staggerrel, SI mindkét ac-je stunnal, whirlwinddel, trooper fagyasztó gránátja ráadásul még jelzi is, hogy tessék, cc-ztem, üssétek.
És huttballban te kapod a legkevesebb pontot, ha gyorsan besétálsz a labdával vagy ha guardolod a vivőt. Fura. -
Kazagor #27091 MEGÉRKEZETT hozzánk is! A Beholdernélkapható⌡! Felhívtam a céget, azt mondták, hogy még pár darab van belőle, 9990 Ft-ba kerül.
-
z3d #27090 Az eredeti elgondolásom nekem is Origin volt, a kód meg is jött emailben, az összeget azonban még nem vonták le. Szerencsémre azóta vettem egy gyűjtőit a cd galaxistól. -
Tyrpak #27089 Originre most megy a rage, mert totál elkavarta a dolgokat.
Van akinek már hajnalban levonta, van akinek még nem.
Én megkaptam a kódot, de az origin oldalán "sajnálom, technikai hiba történt" üzenetet kapok, ha megnézném hogy áll a dolog.
Van 2 napjuk rendezni :) -
Szép, de remélem azért még jön bőven republicos a szerverre. :D
A másik, szintén juggeral tolom, vengance dps ágon, nekem bejön. Végszükség esetén elmegy tanknak is.
Ahto city 120. a sorban, kellett nekem kilogolni egy órája. :D -
cain #27087 figyu, ezen mi itt nem fogunk tudni segíteni. szóval ülj oda a telefonhoz, és hívd fel a bankot, meg adj fel egy ticketet az swtor customer servicenek, hogy ez történt, nyomozzák ki, mifasz van. -
Kalinka #27086 Szerintem elsőre hívd fel a bankoot hogy miért utasította el a tranzakciót, és utánna az Origint a választól függően :) -
Nephin #27085 Tulajdonképpen az ahtos sem friss, szerintem azóta lehetnek új klánok, ezek az előre jelzettek. -
mcgrape #27084 Kösszi szépen az összesítést Nephin :) -
NikeCortez #27083 igazábol ezt irta az sms : hogy luxemburgi valami a vásárlást elutasította. igen 1500 az minusz...de nem kaptam meg a teljes keyt...hogy "számolna vissza a játékidömböl) nincsen reedem KEyem magyarul -
Nephin #27082 Ahto City
Klánok:
Sith: Nightly Strike, Nemesis,Sárkány Lovagrend, Imperial Knights, The Sith’ari, Black Ravens, Revelations, Fury of the SitH, Fatalis, WASD, Poison Thorns
Republic: Elysium, Public Enemy, Rebel Strike, Delta, Let The Wookiee Win, Rebel Strike, Modus Vivendi, Jedis of Peace, WachInsideCircle, Rage Against the Empire
Azért van köztársasági is szépen. A HB-ról nincs friss összesítésem, ott biztosan több a köztársasági magyar, mint a birodalmi. -
Kalinka #27081 Szinteén ez volt nálam... levette az egészet majd késöbb 1500 minusszal vissza is lett rakva a száámlámra a pénz.
Megkaptam a végleges kódot is, viszont ma reggel még mindig nem vonta le érte a pénzt, fene tudja talán ma fogják. -
Nephin #27080 Elvileg ezt csinálta preordernél, az 1500 pénz a preorder ára, a többit zárolták, aztán visszadobták. De ha most rendelted, nem tudom, így kell-e működnie. -
mcgrape #27079 Ez velem is megtörtétn nem is egyszer, és az igazán szép az egészben hogy eddig legalább 3 karaktert töröltem ha nem több, mert valami mindig nem tetszett rajtuk. Most pedig megyek majd sorba álni, csak közben probálom kideríteni, meik szeró lenne inkább jobb. -
Nephin #27078 Tippre a HB-n, a PvP-s klánok többsége birodalmi volt szerintem, de cáfoljatok meg, ha tévednék. -
mcgrape #27077 mármitn magyar klánok emberkék -
mcgrape #27076 Hol vannak többen a köztársasági oldalon ?
Ahto City vagy Hidden Beks,? -
Én originen vettem de megkaptam a végleges kódot. Bár hozzá tenném, hogy az early accsess kódot csak úgy kaptam meg, hogy rá kellett írnom a supportra, hogy ugyan már legyenek szívesek oda adni. Elvileg van az origin support oldalán telefonszám próbáld meg azt felhívni. Bár az nem magyarországi szám. -
Srácok egy kérdésem, illetve egy kérésem lennel főleg azok felé akik játszottak a zárt bétában illetve akik már esetleg lvl 50-es szinten vannak. Tudtok valami tippet adni, hogy Sith Juggernautként mely skilleket érdemes kifejleszteni? Azért kérdezem mert mostmár a karakterem kezd elég nagy lenni viszont tegnap egy barátom újra skillezte magát és felmerült bennem is a gondolat, hogy lehet, hogy nem a legjobb skilleket vettem fel. Szóval tudtok esetleg egy linket vagy oldalt vagy van javaslatotok, hogy mi is lenne az ideális skill összeállítás a sith juggernautnak?
Előre is köszi! -
NikeCortez #27073 Mégegyszer megkérdem, hátha nem látták...Aki orginen vette, hogy történt neki, mert elörendeltem ott...lezárolta az összeget. de ma visszadobták, hogy luxemburg stb...stb nem fogadta el a tranzakciót...pénz volt és van is még rajta.
Viszont a netbankáron meglestem ott a orgin lekapott 1500Huf-ot.
ilyenkor mivan?? -
Na ez azért fleháborító! Fél óráig állítgatom a karakteremet, majdnem kész, erre 3-as hibakóddal kivág a gecvajja (érted simán az interface-ről), és bár én még várakozási sor nélkül logoltam, de most meg már full a szerver és sor van?!?!? Kezdhetem kb. előlről az egészet és még várhatok is. Kb. ezért rühellem a full online jásztható játékokat, de szívből... Menjenek már a p@cs@ba. -
Nephin #27071 A Hidden Beksen teljesen jó a PvP. Hol mi nyerünk, hol az impek. Sokszor szoros a meccs, nagyon jól lehet szórakozni. :)
A shadowról: lvl 22-n van 1 db 4 seces CC-m, 1 db 2 seces force speedem, most kaptam valami combat stealthet, de még nem próbáltam warzone-ban. Mindezzel sorozatban CC-znek, a két seces speedemmel nem jutok messzire, ha nem veszem fel a pályán lévő speedboostot, a futás baromi lassú a labdával. Jól időzítve hasznos a force speed, de két tűzön nem lehet vele átjutni, max. egyen.
Az objektívekért semmit nem kapsz kb., sokszor magasan nekem van a legtöbb pontom ebből, de sokezerrel kevesebb XP és más jön, mint annak, aki leáll hentelni és nem foglalkozik a dologgal, a foglalás/labda/bombarakás közbeni harc pedig nem hoz annyit, mint ha csak erre fókuszálok. 30-50k-s protectionökért sem sok a jutalom, legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy az lenne - tanulság: állj le hentelni, a célokból nem fogsz profitálni. :) -
jahm most nézem Ahto-n már most que van . 37. vagyok ....miapicsa ??? -
Lonni #27069 Nekem reggel 8-kor 80-as sor van, pedig RP szerver... -
Lol, gondoltam meló előtt benézek gyorsan a szerverre és már MOST sor van (jó igaz csak 16 ember), gyerekek mi lesz itt este:( -
NikeCortez #27067 elmondom hogy történt minden, mert lehet nállam van a hiba...
1. Felmentem Origin-re és megvásároltam a Digital Standad Editon Pre-Ordert
2. Zárolta a 16.5 ezret.
3. Reedemcode-ban beaktiváltam, kaptam is early accest.
4. jött az sms. és én tanácstalan vagyok. -
NikeCortez #27066 de ez nemcsak nekem, és a Battlefield 3-at meg megadta... -
nowan #27065 Akkor a bankot kérdezném a helyedben. -
Tyrpak #27064 A tied után 20 perccel már írták is, hogy javítva... tényleg 24 óráznak.
-
NikeCortez #27063 most is van még 92ezer forint rajta, és akkor is zárolták a kellő összeget... -
Hajnal 4:37-kor csipogott bele az arcomba a telefon, hogy az origin levette a játék árát :D... Hirtelen azt sem tudtam mivan
-
nowan #27061 Ha preorder volt és az előleget sikeresen levette akkor most van elég pénz a kártyádon?
-
NikeCortez #27060 jóreggelt!
ORginen vettem a game-t de ma jött egy sms- hogy visszautasitva..stb...MOST MIVAN?
viszaadjak a lovet es meg kell vegyem máshonnan? vagy valami tipp?
Segitségeteket elöre is köszi.