60892
-
z3d #27156 Kösz a válaszokat mindenkinek.
-
MaRee #27155 Na pihenő, elértem a lvl 10-et. Bounty Hunterrel nyomulok Ahto Cityn, eddig nagyon tetszik a játék! Egyedüli negatívum ami eddig nem tetszett, hogy flashpointban meg kell várni mig a társak végig csinálják a beszélgetéseket, én inkább csak szpésszel végig lépkedek és elolvasom mit mondtak, lusta vagyok meghallgatni.
Slicingot vettem fel első skillnek, szépen jön belőle a pénz (lvl 20-as slicinggel 3-400 kredites dobozokat kapok), remélem ennél már csak jobb lesz.
Most viszont várhatom a 240-es queue végét :D -
Evoluti0N #27154 A red zone csupán annyit jelent(ett), h a red zone országokból nem lehetett előrendelni. Nincs semmiféle region lock. Szóval trükközni nem kell. -
Tyrpak #27153 red zone jelenleg Izrael, szóval muszáj lesz neki valami VPN szoftverrel amerikai IP-t csinálnia. -
Chris #27152 Craftról mik a tapasztalatok?
Szerintem ezzel is mellélőttek, lvl 33-on 300/400 a cybertechem mindenféle megerőltetés nélkül, csak questelés közben szedtem az anyagokat úgy, hogy ami kicsit messzebb volt azért el sem mentem, crewskill missiont nem is kellett csinálni és minden gradeből a végén szórtam így is ki a matériát, mert volt a végére egy csomó felesleges.
A gyártott cuccokból egyet sem tudtam eddig használni, mert minden socketes cucc fullosan fel van modolva ezerszer jobb modokkal, mint a legyárthatók.
Belevihettek volna vmi kihívást, mondjuk bizonyos szinteken ritka alapanyag is kell a szinthúzáshoz, mert ez így csak ujjgyakorlat. Max szinten remélem azért nem lesz ilyen elcseszett a koncepciója.
-
Evoluti0N #27150 Nem írtam el, 3x-4x is leellenőriztem. -
na annyi, hogy elfelejtettem beírni a lejárat hónapját, most már megy. -
Játszhat, nincs region lock meg semmi. -
Evoluti0N #27146 Ha beírtam a kódot és először a Request Failed Try Again Later, utána meg Code Alredy Used-ot ír, akkor ez azt jelenti, h a Request Failed-nél elbaszódott valami, vagy esetleg valaki (netalán a boltból, ahol vettem) használta a kódot? -
z3d #27145 Van egy igen jó cimborám, aki Izraelből szeretne játszani. Lehetséges ez, vagy csak IP mágiával? Köszi. -
doggy90 #27144 itthon kaphatok lesznek valahol a razer-fele periferiak? -
mnorbi #27142 mi történt ? tegnap light volt minden server , most meg nem lehet játszani ? 400-500 sorok vannak
-
az tuti, hogy a főbal**** az valami C betűvel kezdődő tag, de nem jegyezte meg senki a nickjét
gyanítom, hogy a leader fogja tudni, hogy kiről van szó. -
93 EU szerver van jelenleg és sorok vannak mert most nyitottak meg 20 új szervert. AZ emberek akkor se fognak oda menni ha a klánjuk már a jelenlegi szervereken van. Remélem stabilizálódik a helyzet. -
Nephin #27138 Oké, beszélek vele. -
menjél már játszani, hülyeségeket beszélsz :D
június óta nem láttam két ugyanolyan karaktert. -
előfordult, most is. konkrétan whisperben harassolnak tagokat. nem kaptak választ senkitől, és annyira nem is hatottak meg senkit, de ha akarunk valami rend-szerűt, akkor lehet érdemes beszélni a leaderrel, valóban -
mcgrape #27135 Nah Ahto Cuty, szerveren, végre elkészült Starstone nevü Jedi csajszim, mien szép lessz mikor egy pont uygan oylan csajjal fogok összefutni mitn az én karim XD alig várom :) -
hívjátok meg őket egy randira outlaws denbe , ott lehet egymást szeretgetni. :D -
t0xikus #27132 warzoneban simán találkozhatunk még velük:) persze ennek örülni nem fognak:) -
Simán leszarni. Majd jól átmegyünk republic oldalra, és akkor őket öljük. :D -
Köszi tehát amíg nem regelem le addig nincs gond, oksa thx :D -
Mester #27129 Nekem is ez volt 16 perc alatt 400.-ból 360. lettem aztán 2 perc múlva már bent voltam -
Nekem se fogadja el a dombornyomot visa kártyámat, de nekem nem luxemburgot ír, hanem hollandiát :D
Akinek ez volt a problémája, sikerült megoldani? -
Nephin #27127 Regelés előtt nem vonják le. -
Gyogyito #27126 Nézz körül az 576-nál. -
baalbaalbaal #27125 Na a rohadék cd galaxis a 19-20-i átvátelt átnyomja a két ünnep közé, hogy ott rohadjanak meg!!!!
Hol lehetne még megvenni a játékot (nem online)? -
Vagy akkor vonják le ha regelem a kódot? -
Sziasztok kéne egy kis help.. originről rendeltem egy DD-t annó és most ez jött Thank you for ordering on Origin Store. The product that you pre-ordered is now available to either pre-load or download.
benne a kóddal, de ezt nem igazán értem... annó levonták a teljes összeget és elvileg vissza küldték !!!!!!???? most ninc annyi pénz a kártyámon hogy letudta volna vonni az egészet, ez mi? -
gavor #27121 Nekem elég randomnak tűnik. 400as sor. Megnéztem a 8 perces videót lement 340re. Majd 5 perc múlva bent vagyok. Ez a megadott idő ilyen max lehet, amit várhatsz, de az alatt bármi lehet -
Nephin #27120 Úgy tűnik, ezt lerendeztétek. :) De ha többször előfordul, írok a leadernek. -
nekem a 600+-os sor, amire 30 percet írt, eltünt 10 perc alatt, bent vagyok. -
lehet tudni egy szerveren mennyi ember lehet egyidőben? -
ezúton szeretnék gratulálni a Sith'ari klánnak, tegnap egy ottani arc nekiállt (persze magyarul, hogy máshogy) oltani minket alderaan-on, hogy "húzzatok vissza wowozni", merthogy milyen gagyi a guild nevünk
úgy döntöttünk, nem válaszolunk, inkább lealázzuk minden lehetséges pontszámban - utána nem is járt a szája.
de akkor is, nice work. -
XeroX #27115 Létezik valami VIP tagság, hogy ne kelljen sorba állni ?
A fenti szerverekre már most is órás sorok vannak, délutánra estére akár 6 óra+ is lehet.
Létezik olyan progi ami mozgatja a karaktert pár percenként, hogy ne dobja ki a szerver ? ebben az esetben megy a gépem 0-24 -ben, viszont online vok.
-
Az igen, reggel 10kor 420-as sor...
Viszont látom van új patch notes, de nekem nem töltött semmit. -
Szerintem ez az ötlet, hogy a klánoknak előre kijelöltek szervereket nagy hülyeség volt.
Az alap szerverekre beosztották a klánokat, elindul a játék hivatalosan, fellőnek egy csomó új szervert, aki nem előrendelt, de a klánját a rendszer a már meglévő szerverre osztotta be oda megy, hiába nyit a Bio új szervereket. Eredmény: az "eredeti" szerverekre kurva nagy sor lesz, az új szerverekre meg nem mennek az emberek (legalábbis az elején).
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz este. -
jaja a HP Boost érdekes....,mert ugye te pl 30. szinten már nem jobb cuccokban mész ergo valahogy hatványozni kéne azt a HP buffot és ha én 30. szinten megyek be akkor legyen több HP-m mint a 12-es karinak!
Az nem zavar,hogy a 3 képessége 50-es szinten üt mivel én nekem 30-on már 18 van amivel reflektálhatok rá:D
Ahogy nézegettem nekem egy ezressel több HP-m van mint egy másik 30+ karinak,de én ugye az endurance-et tolom főleg! Mégis ha bemegyek Operationsba sokszor kevsebb a HP-m mint egy 10+ nak:P mindegy 50-ig úgyse számítanak ezek a dolgok... -
Herkulles #27106 Kössz az infót.
Azért ez a mondat elég vicces, egy nagy multú cégtől, lehet másutt keresgélni:
,,SWTOR: A következő szállítmány várható: dec. 21-22., de lehet, hogy csak a két ünnep között, dec. 28-29. érkezik. Ezen szállítmány az eddigi rendelési adatok alapján elkelt." Tehát jövőre lehet, hogy megkapod amit rendeltél, no para galaxis. -
z3d #27104 Ne az alapján válassz, mi a popular, meg mi a táp, hanem hogy neked mi jön be legjobban. Ahogy mondtad, úgy is lesz mindenből idővel, másrészt meg ha valami túl táp, azt hamar gyengítik.
(kezdem én is szégyellni magam, hogy assasin lettem, de mit csináljak, ha Darth Maul a legkirályabb karakter a 6 részben :) )