60892
-
DragonKnight #27302 Erre csak ezt tudom javasolni
Epic class story
Kérem kapcsolja ki! -
Laroa #27300 Arra apellálok, hogy mire odajutok fixálják mivel ez egy elég súlyos hibának tűnik. -
sztem mind1 mit csinálsz, egy ponton minden kaszt belefut (?)
de jah, alderaan után jön a chapter 1 ending, az jó hosszú majomkodás, utána meg taris, ami... na igen, most igenszar állapotban van -
t0xikus #27298 igazából nekem is jobban tetszene ha annyi lenne a kveszt, hogy menj ölj le 10 mocsáribékát és kész, mint így,h normális cinematic van, meg választási lehetőség, voice acting, stb... az a baj,h egyszerű vagyok mint a faék, és nekem ez már sok. -
Legalább mostmár leírtad, hogy mit vártál tőlünk.
Tehát kezdjünk el pesztrálni, hogy "jólvan jólvan józsika, nincsen baj, jó ez a játék, csak biztos rossz napod volt"..
NEM. Nem a te játékod, leírtuk már régebben is, pont. Eladásra meg vannak viszonylag biztonságos rendszerek / módszerek. Ha nagyon el akarnád adni, el tudnád. -
Laroa #27296 Az a "baj", hogy ez egy story-driven mmo, tehát te 0 angoltudással nem fogod élvezni soha. -
Laroa #27294 na bmeg. alderaan után jön az a bolygó vagy hogy? csak hogy mennyire lassítsam be a story questelést mert a faxnak se lesz ehhez türelme. -
rholas #27293 Off
Az a baj hogy nem úgy ülök le elé hogy szórakozok hanem hogy kényszer miatt nyomni kell még egy szint még egy szint.
A wowot a legelejétől nyomtam csak azzal tudom összehasonlitani. Ott ugyan 60 volt a max de szerettem és 4 évet el voltam vele. Itt 4 nap alatt meguntam.
Eladnám az accountot csak az a cheaters heaven bf3 is ezen van.
Valószinűleg a class választás is gond volt mert ez nem egy pala healer.
Köszönöm azért a sok biztató hozzászólást is bár nem volt.
on
-
úgy számolj, hogy folyamatosan ír bele, és nem töröl semmit, szóval ja, 10-15 mp alatt simán telenyomja -
Laroa #27291 lol. remek :D -
A4tech #27290 kb 15 másodperc -
Laroa #27289 4 gigát mennyi idő alatt gyilkol le? -
Laroa #27288 Mindig is ezt a kis hülyét szerettem volna companionnak :D Úgyhogy mostmár tuti felhúzom a BH-m :) -
Bandras DaSilva #27287 Nos, a qzuestek azok sajnos minden mmoban ilyenek. Néha egy kicsit jobb a körítés, de a vége csak az marad, hogy szedj össze x darab ezt meg y darab azt, ölj meg enyni ilyet aztán majd annyi olyat és így tovább.
Sajnos nem találtak még ki jobb rendszert. itt is ez van, ebben igazad van, bár azt is rögtön hozzátenném, hogy itt elég jó a körítés. Van egy kis olyan hatása, hogy azért csinálok valamit.
Persze a mobok itt is ugyanúgy visszaspawnolgatnak stb, ami ugye néha vicces...mész valamerre aztán egyszercsak megjelenik rajtad pár mob és rád is agroznak..de hát egyelőre ez van.
A belogolást nem tudom, nekem eddig nem nagyon volt bajom, bár elnézve a server status oldalt...asszem ma este már lesz:)
Ha nem papyr ruhát akarsz hordani akkor célszerű olyan kasztot választani ami komolyabb páncélt tud magára rakni...plusz nem mindig kell beszaladni a sok ellen közepébe.
PvPben kell majd változtatniuk sokat, az biztos, de ha van egy jobb csapatod, ez lehet akár pug is, azért lehet élvezni.
Most, hogy megvan végre az új gépem és megy minden szépen a pvp is sokkal jobb élmény. -
A4tech #27286 de van 1-2 trükk:
- az olyan részeknél, ahol be kell menni valami 'bázisba' (zöld ajtó), háttal menjél be!
- ki lehet quicktravel-ezni ha nem kúr ki egyből -
Bármikor elcserélném Vectorra, az legalább hasznos fightban, blizz meg szegény gyenge mint a harmat :D -
Amikor egy ponton elkezdi teleszarni a memóriát, és gyengébb gépek alatt egyszerűen megmered a játék, durvább gépek meg eljutnak addig, hogy a windows lehajítja a programot, és léphetsz be újra. Memóriakezelés 1es, dolgoznak rajta. -
Laroa #27283 A BH kap ilyen companiont? Há' dögöjjé már meg :DDD -
A4tech #27282 AZ! én ezt a rohadt Taris poklot pont most hagyom ott.. a legnagyobb szopás, hogy a class quest pont oda küld, ahol tutira kiüt a 'crash trap'. -
Laroa #27281 Milyen bug? csak hogy tuti ne szopjam be később :) -
Chris #27280 Hogy ez a Taris bug mekkora egy szopatás...
Még dél környékén ragadt be a karakterem, miután mindent megcsináltam, épp visszaportoltam, hogy mehessek a hajómhoz, erre behalt. 300-as sorok mellett próbáltam kihozni onnan mindhiába, support azóta sem válaszolt, nem mozgatta el a karakterem.
-
Blizz dumák:
40-es cybertech mount:
-
Laroa #27277 új kari. nincs AC váltás -
Ha a sentinelt választom és később ki akarom próbálni a guardot is, kezdenem kell egy új karit, vagy átválthatok valahogyan? -
DragonKnight #27273 köszi akkor este sorban fekvés közben kipróbálom. -
Supeerior #27272 Nekem ma kora délután elfogadta a paypalos fizetést az oldalon. -
Chris #27270 Már a béta hétvége után is írtam, hogy a legnagyobb baj a rettenetesen szar pálya design a warzoneokon. Hutball pl. túl kicsi, éppen ezért olyan op a 2 mp-es force speed, mert azzal kb. középről az össztáv felét meg lehet tenni, utána meg jön a normal sprint amint kikerülsz combatból. Voidstaron meg ott van az a stealthben ajtótekerős baromság is, azt szimplán csak fixelni kellene.
Normális warzoneok kellenének, kicsivel hosszabb cd a force speedre, meg -10% sebesség csökkentés és oké lenne.
-
DragonKnight #27269 Nem tudja valaki hogy megcsinálták már a PayPal fizetést az account oldalon, eddig próbáltam egy párszor de mindig hibával lett vége.
Most meg nem tudom ellenőrizni mert a CE sec key otthon van én meg melóban és persze kéri a sec kódot....
-
Tyrpak #27268 Kezdek úgy lenni a huttballal, hogy inkább korlátozzák vissza, hogy csak republic ellen, és kelljen várni warzone-re, de az, hogy esetek döntő részében sith vs sith, és emiatt huttball, az kicsit uncsi. -
Persze, dps talenten semmivel sem kitartóbb, mint bárki más. Kb. azzal az egyszál "shield" itemmel, dehát az nagyon kevés különbséget jelent.
Tegyük hozzá, hogy ezzel a fapadosra butított stat rendszerrel 50-es szinten SEMMI esély nincs kiugró életpontot produkálni. 10-13k között van mindenkinek az élete, egyszerűen azért, mert kaszttól függetlenül minden gear nagyjából ugyannyi endurance-t ad. Nem lesz az, hogy a "varázslónak" van mondjuk 7-8k élete, a tanknak meg 20-25-30k. Így valóban nem lesz annyira brutális "tank" feelingje a tankoknak, ez jogos. -
Igaz és dps tankal tolom, hiányzik a talentes védelmi skillem, így csak a saber ward van. Tovább bírja mint egy mezei player, de nem sokkal. Vagy csak én vagyok máshoz szokva. XD De ne értsétek félre, nem sírok én élvezem vele a játékot. :D
Utálom a hutballt, de egy ilyenben bennelennék. :D -
Szerintem csak akkor van velük baj, ha nincs healerük, meg ha guardolnak valakit. Guardnál valóban gyorsan döglenek.
Volt egy iszonyatosan dagadt sith jugger, akit néha mellénk, néha ellenünk sorsolt a játék, az nagyon jól bírta. Kifejezetten sokáig kellett lőni, és healere sem volt. -
De amúgy az ötlet vicces, és vinne egy kis színt, az utálatos hutballba. :D -
Ehhez a tankokon elég sokat kellene boostoni, mert jelenleg minimális idővel élik túl a többi játékost. Nem látom, h igazi kemény tankok lennének. -
Ezt írtam le pár napja, le is lettem hülyézve érte. Ha én masszívan pvpzni akarok, meg végig akarom csinálni az összes küldetést, a küldetések legjobb esetben zöldek lesznek, ami.. lóf**z.
A másik részéhez: Lekopogom, a warzone-jaim 90%-ában maximum 3 halálom van, mert van mellettem egy jó csapat. Egy ilyen csapattal szerintem megoldható lenne a labda védelme. Tény, hogy amikor hozzám kerül a labda, jobban kapom a pofont, dehát ezért mondtam tankot a labdásnak. Nyilván nem oldanánk meg 15 percen keresztül, de állítom, hogy sokkal izgalmasabb huttballokat produkálna ez a módszer, mint amiket jelenleg tapasztalunk.
Tegyük hozzá, hogy általában az ilyen versenyautó jedik teljesen agyhalottak a normális pvphez, így emiatt előnyből indulna egy jól összerakott pvp csapat. Ha lehetne 8as partyval jelentkezni warzone-ra, szerintem sima liba lenne tartani a labdát.
El is tudok egyébként a jövőben képzelni valami ilyesmi játékmódot, csak mondjuk nem labda lenne a "VIP" játékosnál, hanem valami más, ami miatt nemhogy lelassulna, de mondjuk kapna +defet, vagy ilyesmiket. Őszintén remélem, hogy hasonló ötletei vannak a biowares (mythices?) srácoknak is. -
FEARnet82 #27259 Hát most telepítettem a jatekot. de erre a Hidden Beks szerverre nem erdemes mar menni, nem? 300 folotti sor van. Ami a bannerban van Nightmare Lands csak 120as... remelem e is jo szerver lesz :( -
Tyrpak #27258 Vegyék le az xp-t, túl gyorsan fejlődök.
Tényleg, nem cinikus akarok lenni, de elveszíti a kihívást a pve, ha a pvp miatt túl magas lesz a szintem.
Mind a kettőt szeretném csinálni, de így pl lvl 22-n jutottam el a lvl 16-os balmorrára.
A fal miatt a védd a labdát elég nehéz, az összes ellenfél egyszerre éled, és egyszerre szakad rátok. Szerintem a cc hegyek alatt nem sokáig lehet tartani. Bár ki tudja, egyelőre elég könnyen kapnak vérszemet a játékosok.
(én is érzem, amikor leszáll a vörös köd, és target nearest-et nyomok a tab helyett, aztán pusztuljon) -
rholas #27255 Tanácsot szeretnék kérni. 24ig elvittem a Jedi Sage-et de egyszerüen meguntam talán még magát a játékot is.
A questek szinte ugyanazok, mennyi ide menny oda, ölj meg 20 at majd 40 majd a fővalamit. Egyszerüen napok óta nem birok bejelentkezni.
Ugyanaz az érzés fogott el mint anno a wowban hogy a fötéren álldogálás volt csak és abbahagytam. próbáltam a PvPt is de a 3vs1 meg a sokvs1 miatt elment töle a kedvem ráadásul papir ruhában ha 2-3 an nekimesnek akkor nem tudok semmit csinálni.
Lehet mégsem nekem való ez. -
Ott a pont. Pici xpt adjon, az kell, de ne ennyit. Ne legyen már egyszerűbb lenyomni egy 15 perces warzone-t, mint BÁRMI MÁST csinálni, hogy minél gyorsabban fejlődj... -
ShaiHulud #27252 ez alap, en black talont vgay 10 szer szoloztam aztan segitettem havernak farmolni a setet azis votl vagy 6 szor aztan masik havernak azis 6, aztan elso have rrajott inkabb IA-t csinal akkro azzal is lementem segiteni :D szovla elhiszed hogy ennyi utan enis spacelem, de itt most nem errol volt szo:) eslo alkalmakkor minek spacelni.