60892
-
Persze hogy full, amikor falnak fut mindenki kiloggolás helyett :p -
Azt nem tudom melyik vígjáték, de... Frak, te egy cylon vagy?
-
mcgrape #27450 bassza meg irhatom le megint, nah.
Szóval a gépem, nem valami nagy szám i5 kétmagos 3 gigás proci, 4 giga ddr3-as ram, pluss zegy 5770-es radeon.
Annya nem szoktam belemrülni a témába, de az hogy lehet hogy ha catalys-tban ezt bepipálom
igy nézki
ha viszont nem akkor meg igy
és ez amugy igy max grafika lenne a játékon belül elvileg, oké a felbontás 1440x900 a 1680x1050 helyett, plussz árnyék ki van véve meg a bloom hátha javít valami warzone-ban,
de ennek a müködését sosem értettem igazán, noha sosem votl még csak a mostanihoz hasonló gépem se igy a grafika nem votl elsődleges szempont. mára már egy kicsit jobban bosszant ha valami recés, meg csikso mint pl itt a lépcső meg a karakterek ruházata, de azért még mindgi fontosabb a teljesítmény, nah jo az arany középutat keresem :).
annyira nem vészes persze, legrossazb esetben 25 re megy le néhány másodpercre , ha stabilan 35-40 között lenne nem is lenen nagy bajom vele, bár egyes helyeken meg ugye 60 szóval, részben szerintem az EA a ludas, mivel ugye felvásárolták a Biowert és bár ez közösen van a lucasart-al azért az EA nyilván már pénzt akart látni a dologból, és igy rendes optimalizálásra nem jutott idő, szépnek szép a játék, de nem annyira. -
Paddy #27449 576 -
CC -
Tyrpak #27447 Vazz, reggel 8 órakor Tomb full? Azzal valamit nagyon sürgősen kéne csinálniuk. -
A TATOOIN-ON hótziher,hogy te nemcsináltad meg az összes questet:P:) -
én eddig minden questet megcsináltam úgy hogy most mentem át az Alderanra és szintben nem léptem túl semelyik questen... -
az AOE/chanellinges képességekkel PVP-ben csinálhatnának valamit,mert szinte Isteni közbeavatkozás kell hozzájuk,hogy hatása is legyen ne csak lődd a semmit velük,mert az ellenfél már rég nincs a közelben sem:S:(( -
minden questet nemfogsz tudni megcsinálni,mert a nagyobb bolygókon már rengeteg lesz és figyelned kell azért arra is,hogy ha már egy órát "szenvedsz" egy küldivel ne egy olyan tárgyat kapj amit már nemtudsz használni,mert alacsony a szintje illetve,hogy ne kapj a küldetésért tapasztalati pontot!
Véleményem szerint fókuszálj a class küldire az jól bevan lőve,hogy kb. mindig az optimális bolygón legyél...persze mellé vegyél fel sima küldiket is!
Ha meglesz az 50 én utánna fogok küldizgetni kikapcsolódásként mivel akkor már úgysem lesz lényeges,hogy nemkapok érte rewardot vagy xp-t.
A datacronokat is 50-en vadászom majd össze. -
mcgrape #27441 Ne aggódj annyit :) , ez hamarosanb egyensulyban lessz maj. Én nem rég toltam nem is egyet, war zonet csak ugye a beállítások miatt hogy mit álitsak hogyan hogy fog futni stb örömmel látom hogy sokat nem változott, bár lehet hogy egy trük most némileg bevált, már kevesebbet zuhant az fps ,vagy csak beképzelem, de lekopogom, 30 alá pl hutbalon nem nagyon ment, sőt asszem a hajón sem, elvoltam foglalva az öldökléssel hogy annyira figyeljem XD. , na és öszintén mondom hogy nem igen találkoztam tulnyomó többségben lévő Shadowokal vagy épp assasinokkal, sőt legtöbben BH-k voltak meg Agentek, tán Sage volt több volt mint shadow többnyire, nem azt mondom hogy nem votl egy sem, de valamelyest egálban voltak, köztársasági katonák pl már vannak szépszámmal, én is majdnem azt indítottam XD , nah jó nem igaz, csak csináltam eggyet a kari generálóban de aztán vissza léptem :)
Én megmondom joban tartok az Agentől, piszok egy szemét dög, találkoztam egy 50-es hutballon. De pl legutób, 2-en voltutunk Shadow, és 5-0ra nyertünk, ebből én szereztem egy pontot hogy a többi-t ki az nem tudom, de én is ugy szereztem hogy még 12 es vagyok és simán elsétáltam mert a kutya se akart megálítani.
Szóval noha részben megértem az állsápontod egyenlőre továbra sem értek teljesmértékben egyet veled :) Sőt ha esetleg szerencsével összefutunm majd idővel és lealázod kis Shadow karakteremet, biztos lehetsz benen hogy majd jövök ide jol sírni hogy hogy mered, LOL.
-
na ki lesz az első, aki megmondja a kép alapján, hogy melyik vígjátékra gondolok, és annak melyik jelenetére?
-
Nah toltunk pár pvpt. Első 3 kép tükrözi a szokásos állapotot, 8374832 consular (illetve az egyiken 353875385 inquisitor, ez ritka, de úgy néz ki, ilyen is van), 2 meccsen egyébként ki is kaptunk:
És itt egy meccs, amin nincs sok consular, ergo többé-kevésbé a pvp skill számít:
-
Ezt egyszer valaki kitalalta az egyik MMO-nal, es azota csinaljak. Biztos meg tudja magyarazni valaki gazdasagi vagy egyeb okokkal, en sem ertem, de mivel nem uj a dolog, fel lehet ra keszulni. Sajnos te ezt msot elmulasztottad, de meg nincs veszve a dolog, hitelkartyadat megadva nem kell fizetned is vele, ha nem akarsz, csak egy jelkepes 200-300 forint erejeig. -
azt értem hogy kell fizetni gc-t meg utána a havi díjakat de ha van amugyis 30 day accesem akkor minek szivatnak ilyenekkel... -
Mindenhol le van irva, boltokban is elmondjak, hivatalos oldalon is kinn van, meg a e-kezikonyvben is emlitik talan - es altalaban ez igy megy evek ota a legtobb mmo-nal -, hogy a jatek onmagaban nem eleg, kell hozza CC vagy GC, hogy aktivald es jatszhass. Sajnos ez mar csak ilyen aljadek megoldas, bar divat frocsogni az EA-ra, ezt csinalja minden mas kiado is, nem csak ok. -
Valasztanod kell valamilyen subscriptiont, az ajandek honap utanra. Add meg a kartyaszamodat, majd idoben cancel, most ugysem vonnak le erte meg, csak a 30 nap elmultaval. -
Szevasztok nem nagyon néztem fórumot pár hete ugyh le vagyok maradva. Próbáltam keresni választ meg olvastam FAQ-t is :) ,de nem találtam ugyh felteszem a kérdést.
Játék meg van: pipa
Telepítve: pipa
30 nap játékidő pipa
Miért is nem tudok játszani?
"There is currently no active subscription on this account. Activate your account here"
felmegyek és fizettetni akar velem előre +hónapokat. paypal meg mastercard szarságokkal illetve írjak be gamecard kódot (egyáltalán lehet már ilyet kapni az országban?) ezekre most perpill nincs lehetőségem de megvettem a játékot 30 nap playeddel
kérlek mondjátok hogy valamit én baszok el és nem az ea olyan undorító aljadék hogy bebiztosít magának előre + tejelést és csak úgy enged egyáltalán játszani. Bocs ha sok lett pls help :) -
mármint tegnap, mert már elmúlt éjfél szépecskén... :D -
Én csak 12-es vagyok, ma kezdtem és minden quest-et megcsinálok simákat, class-okat, heroic-ot (mondjuk heroic kemény volt, ott összeálltam egy random arra járóval és lezúztuk), nomeg nem PvP-zek. Így nagyon lassan csordogál az exp és eszméletlen sokat kell kutyagolni. Viszont így nehéz is, mert az ellenfelek többnyire piszok erősek és jó kis túlerőben vannak (már ha egyedül mész nekik + kompányion). -
Nephin #27428 Hmm, hát az OTP gyakorlatát nem ismerem, drukkolok. Normális bank esetében visszakrült a számlára, az biztos. :) -
DragonKnight #27426 Pl:
De semmi tapasztalat se garancia nincs rá....
http://onlinecdkeyseller.com/star-wars/78-star-wars-the-old-republic.html?sid=6i96vf0e7vho1aeuurprgs5o70 -
MaRee #27425 Sajnos nem nagyon fogsz olcsóbban találni, g2play és cjs-cdkeys a legolcsóbb ilyen oldalak amiket ismerek, és itt is minimum 14. -
Tudja valaki digitálisan honnan lehetne beszerezni emberi áron? Mert valaki írta hogy 15k körül van, de az elég sok! -
Karácsonyfa helyett....:D
-
Van valakinek tudomasa aktualis (up-to-date) skill tree calculatorrol?
Egy linket dobhatna az illeto, pls! -
a craftoltakat mindet, amit találsz azt csak nagyritkán.... -
DragonKnight #27413 Nem lehet tudni mert ez az MMO bizniszben üzleti titok. Ebből lehet sok mindenre következtetni ezért senki nem árulja el kivéve az EVE Online-t ahol ez publikus info hogy éppen mennyien vannak beloggolva.
-
Heló, az armormech szét tud szedni bármilyen random drop cuccot vagy csak a kraftolt armorokat? -
DragonKnight #27411 És terhelést látsz mikor először kaptad az SMS-t?
Amúgy az mikor volt. Ha egy hónapnál nem régebben akkor az lehet a gond, hogy az jó öreg USA-ban egy foglalás 3 nap múlva feloldásra kerül a ha nincs hozzá terhelés. Az EU-ban viszont ez akár egy hónap is lehet. Az origin meg csak foglal de a feloldás úgy látszik nem erőssége. -
lehet tudni,hogy egy szervernek hány fő a kapacitása? mert ha ilyen sorok lesznek januárig nem kapcsolom ki a gépet:D -
empie #27408 Budaörsi Media Martkba van egy raklappal + tudok egy egy online shop oldalt ahol meg még mindig van olcsóért. -
most bújtam végig a számlakivonatot és nem találok visszautalást....holnap OTP..... -
DragonKnight #27406 Azok már megvették....
Amúgy tegnap a Saturnban láttam sok embert aki az öcskösnek/gyereknek kazal számra vette a WoW Battlechest-et kemény 3,xk forintért előttem a pénztárban volt aki 3-at vett. -
Az elorendelesnel 3 nap utan visszakaptad az 5 dollaron felul levo reszt, mint en is es masok pl. De nezz utana azert. -
DragonKnight #27404 Akkor menj fel a netbankra vagy vedd elő az akkori számlakivonatodat és nézd meg tényleg megterhelt-e. Ha igen akkor majd mehetsz panaszra, ha nem akkor hidd el a foglalás így néz ki... -
doggy90 #27403 mar juliusban megmondtak, hogy limitalt keszletek lesznek. -
LoL meg akartam venni ma a gamet öcskösnek karácsonyra, erre végig néztem a cd galaxistól kezdve a gameshopingig, sehol nincs csak 28.-a környékén!G2Play-en van 15.000 pengőért.... jól felröhögtem! Kocsiba beül, irány a Média szintén ugyan ez, Tesco úgyszintén! Ekkora fasz az EA hogy a karácsonyi dömpingre nem teríti le az összes létező helyet, egyszerűen érthetetlen! Ígyhát vettem öcskösnek egy fényképezőt, az EA meg bekaphatja ha ekkora marhák! Nagyon sokan vettek volna szerintem karácsonyra SWTOR-t ajándékba! -
egy zárolás nem így néz ki.... -
Nephin #27400 Akkor nem vonták le, csak zárolták (sms ment), pár nap után feloldották (sms nem ment).