• mcgrape
    bassza meg irhatom le megint, nah.
    Szóval a gépem, nem valami nagy szám i5 kétmagos 3 gigás proci, 4 giga ddr3-as ram, pluss zegy 5770-es radeon.

Annya nem szoktam belemrülni a témába, de az hogy lehet hogy ha catalys-tban ezt bepipálom

igy nézki

ha viszont nem akkor meg igy

és ez amugy igy max grafika lenne a játékon belül elvileg, oké a felbontás 1440x900 a 1680x1050 helyett, plussz árnyék ki van véve meg a bloom hátha javít valami warzone-ban,
    de ennek a müködését sosem értettem igazán, noha sosem votl még csak a mostanihoz hasonló gépem se igy a grafika nem votl elsődleges szempont. mára már egy kicsit jobban bosszant ha valami recés, meg csikso mint pl itt a lépcső meg a karakterek ruházata, de azért még mindgi fontosabb a teljesítmény, nah jo az arany középutat keresem :).
    annyira nem vészes persze, legrossazb esetben 25 re megy le néhány másodpercre , ha stabilan 35-40 között lenne nem is lenen nagy bajom vele, bár egyes helyeken meg ugye 60 szóval, részben szerintem az EA a ludas, mivel ugye felvásárolták a Biowert és bár ez közösen van a lucasart-al azért az EA nyilván már pénzt akart látni a dologból, és igy rendes optimalizálásra nem jutott idő, szépnek szép a játék, de nem annyira.