60893
-
peccs kell ez nem vitás nekem még ennél erősebb gépem van mégis xaraxik....nem is beszélve az idegesítő delayről amit a skillek produkálnak a warzoneokban...nem is pvp-zem csak max 1-2t naponta. -
Nem mert mindegyikkel iszonyat fun játszani, rég szórakoztam ilyen jól :] így különösebben nem is zavar, nekem jelenleg úgyis az a lényeg, hogy kikapcsolódjak kicsit meló után
.
Ha úgy nézzük most van 4 mainem

Amúgy Mara/Carnage nekem bejött elég szépen lehet kaszabolni. Most hogy már megvan a 2. "rabszolga" és így van healerem hátöö mit mondjak csak megyek, ütök, vágok, amputálok.... közben vagy 8-10 skillt minimum használva, szóval cseppet sem unalmas kaszt
-
Shadow: off
Texture quality:low
próbáld ki -
MaRee #27814 Hát igen sajnos vannak még érdekes bugok a játékban, de gondolom idővel majd javítva lesznek ezek. Nekem a bg bugok a kedvenceim, hogy mikor behív bgre akkor kidob login képernyőre, vagy csak úgy meccs közben fogja és kidob a bgről.Ez főleg kellemes a vége előtt 1-2 perccel
Plusz még amikor valamilyen mozdulat közben megakad a karakter, és folyamatosan azt jelzi a játék, hogy mozgok, így sok spellt nem lehet elcastolni meg miegymás.. Ezis főleg bg-n jön elő.
Máás
Aki még bizonytalan hogy milyen szakmákat vegyen fel vagy kevés a pénze az vegye fel a slicingot, 20-as szinten 100.000 kreditem van, 13 percenként hoz a companion egy táskát amiben 2000-5000 pénz van
-
Chris #27813 Van vkinek vmi ötlete a warzone alacsony fps-re?
Mindenhol remekül megy full beállításokkal, de nem hiszem el, hogy 6870-es kártyával, quad procival, 4gb rammal ennyire szarul, akadozva kellene mennie warzoneokon. Még ha a felbontást meg minden egyéb beállítást lejjebb veszek, akkor is akadozik. Vmi ötlet?
-
Tababo #27812 igen. nekem nem volt problémám vele.
agentel viszont én is így jártam. -
és ez alapján még nem tudtad eldönteni mi legyen a main?
-
Tyrpak #27810 Marauderrel lesznek problémáid, kicsit göröngyös az út, viszont legalább nem egy gombot kell egyfolytában nyomogatnod (assassinnál a trash-trash-trash-elfogyott a force-alaptámadás eléggé idegesítő)
Viszont a marauder a legesélyesebb arra, hogy kap egy kis szeretetet, és erősítenek rajta. :) -
hát sztem meg ne vegyék le a warzone xp-t, ne csak a huttbalból induljatok ki, 2ik kettőben azért nem szokott gyorsan vége lenni a játéknak, másrészt casual mode-hoz legyen állítva az xp, én pl vegyesen csinálom qeléssel és nem napi 8 órában..sztem így jó ahogy van:-) -
Nálunk 13-ig, mi GMT+1-ben vagyunk. -
baalbaalbaal #27807 Smuglerrel el tudta valaki kezdeni? swtor.com-on vagyunk vagy 200-an, akiknek az első küldinél beragad a kamera és nem tudjuk elkezdeni a questet. Vertification database se segített :(
-
Mármint javítanám amelyikhez éppen hangulatom van, van hogy 2 óra Merc után játszok pár órát a Marával pl stbstb :] -
Köszi -
Tababo #27804 12ig -
Jelenleg mindíg azzal játaszok ami éppen tetszik 
.
lvl 19 Merc
lvl 18 Mara
lvl 19 Jugger
lvl 13 Sniper
Van még pár opció azért :D
-
exec79 #27802 van neki egy nagyobb cast time heal, egy kisebb, 1 hot, 1 instant heal es egy area heal. Instant heal nagyon tap, 30% alatt tulajdonkeppen ingyen spammolhatod global CD-n, OP nagyon. -
Tudja valaki meddig van karbantartás? -
BH csak az elején érződik OP-nak. Később már nehezebb vele. Vidd azt amit a legjobban élvezel ha a BH bejön akkor azért mert mások sírnak miatta, hogy OP attól ne kezdj új karit. Nincs még elég 50es kari ahhoz, hogy bármiről is ki lehessen jelenteni, hogy OP vagy UP 1-2 hónap múlva talán de most..... -
exec79 #27799 hetente hany maintenance van? -
Hát nem tudom BH-hoz képest kicsit "döcögősebb" de nem mondanám játszhatatlannak. BH-t azért tettem le, mert picit én OP-nek érzem, és én special ráunok a karakterre ha túl könnyű vele játszani. 
Persze mindegyik karit végig fogom vinni a storyra kíváncsi vagyok. Szal előbb vagy utóbb mikor mindegyik lvl50 lesz csak lesz lövésem róla melyik is jön be a legjobban :D -
mcgrape #27797 Ez volt az ami elrettentett kisértetiesen hasonló,
Ugy hogy végül ez lett belőle, de ezt már megtartom ha a fene fenét eszik is, ez már vagy a 7. Starstone, és már igen csak unom a kezdő bolygót :lol: . persze minden roszban van valami jó alapon, ezúttal ténylegesen kivégeztem a bolygot, szóval semmiért sem kell visszatérni, előző karikkal ki maradt ez az, most minden késsz.
De hogy élrtelmeset is kérdezzek, Jedinek mien szakma lenne az ami igazán megérné ? Mennyek rá a ruha vagy fénykard készítésre, vagy válasszak valami mást ? -
nem szar a tank....tegnap leszólóztam egy 37. szintü 80.000hp-s Chmapion mobot a 37-es Vanguardommal:) meguntam,hogy nem volt pártner és megpróbáltam,elsőre lement hihi -
ööö nem akarlak elbizonytalanítani de a Marauderről nem sok jót lehet olvasni mondjuk ennek ellenére (vagy éppen ezért) nekem tuti az lesz az altom
-
Igen felemelték a limited épp akkor logoltam be 540. voltam a sorban aztán hirtelen már a karakter választót láttam :D -
Jah amúgy rerolloltam ismét talán most már véglegesen Marára 
Megjegyzem pár év mögöttem van mmo terén, de enyire bizonytalan még sosem voltam kasztot illetően.... az a baj túl sok kaszt tetszik :] és mindíg elbizonytalanodok, hogy akkor melyik legyen a main
-
torstatus.net en néztem a grafikonokat és mintha olyan délután 2-3 felé egy kis kakaót toltak volna a szerverekre. Szinte majd mindegyiken látható, hogy akkor kicsit visszaesett a telítettség. Ez érzékelhető volt Ahto-n is mert sorban állás nélkül léptem be du.3-kor meg este 7-kor is. -
Hát csak csak be kell szerezni majd egy fizikai kulcsot, mert ezek Symbianra nem fogják megcsinálni az ziher
:(((
-
Nagyonnagyon #27790 Hm köszi, Operative-t nézegetem, izgalmas a talent fa és érdekes karit lehet így összehozni. Azt hiszem beleásom magam.. -
MaRee #27789 Csak empire oldalról tudok nyilatkozni. Úgy tudom az Opeartive és a Sorcerer kasztok a legjobb hílerek, de olvass utána. BH is tud hílelni, egyszer instában én is healeltem merccel, de nem az igazi. -
Lonni #27788 Imperial Agent szerintem. -
MaRee #27787 Ez olcsó? 14 ezer forint, mindenhol ennyi, van ahol csak 13(én 12ért vettem dobozosan). Semmilyen kártyát nem kapsz, minden MMO-nál így van, hogy a játékhoz jár 30 nap játékidő alapból, ha megadod a bankkártyád számát, vagy egy gamecardot.
Szerintem válassz azt ami szimpatikus, bár healerből sosincs elég!
Ahton pedig sosem volt 6 órás sor, max 30 perces, de már annyi sincs. Tegnap csúcsidőben volt kb 20perc, legalábbis én annyit vártam. -
Nagyonnagyon #27786 1-2 napja segítséget kértem hogy sith oldalon melyik a leginkább healer osztály, jött is tipp amit köszönök. Most hasonló kérdésem van, látszólag minden osztálynak van healeresebb talent ága, én vonzódom eléggé a fejvadászhoz de ha reménytelen mint gyógyító akkor sajna el kell felejtsem.
Konkrét kérdésem az hogy mi a sorrend (ha lehet ilyet kreálni) az osztályok, speccek között ami a csapatban gyógyítást helyezheti előtérbe. Ha bicskanyitogató akarok lenni akkor úgy kérdezem: keresem a SWTOR druidját ;)
A játék még nincs meg, két ünnep közöttre ígérték tehát a problémáim egyelőre sajnos csak elméletiek.. -
imp playerrel rebelként eddig csak kardos "pistikékkel" találkoztam:) -
fejvadász illetve csempész azokat nagyin ritkán látok... -
nem mondod komolyan hogy még mindig megvan az immunity bug...
ez elszomorító, október óta úgy van.. :) -
Stílszerűen lett meg végre a lv 40, a Foundry-ben voltunk és az utolsó boss harc után DING:D (nem akarom lelőni ki az, aki esetleg nem tudná, de aki szerette a Kotor-t annak a Foundry-ba el kell mennie). Mondjuk bug-os volt szegényem, háromszor kellett leverni, mert amikor a bejező szövegnek kellett volna jönnie, immunissá volt mindenre és csak harcolt tovább:D Végül a hídra kivittük és ott harcoltunk, úgy működött.
-
SuLtAN17 #27780 Szevasztok!
Tervezem megvenni a játékot, szerintetek ez mennyire valid:
http://www.onlinekeystore.com/Star-Wars-The-Old-Republic-CD-KEY-30-days-free-ORIGIN.html
Szóval ez a játék meg egy 30 napos kártya ilyen olcsó áron?:) Vágom, hogy csak kulcs, de akkoris a kártya kb ingyen van.
Meg miből van hiány milyen class/tech tree-ből? Nem akarok egy 666. sith warriort indítani, ha mindenki az :) + Látom a magyar szervereket, de valaki azt írta, hogy z Ahto-n 6 órás a sor, még mindig?
Előre is köszi a válaszokat! -
LaCz #27779 Kicsit adta. :> és nyertünk! :D
(hmmpff, most tudtam meg hogy paint leméretezi a full hdt 1600x900ra. van amúgy valami key screenshotra, vagy hol tárolja egyáltalán?) -
Gyogyito #27777 Köszi, erre vártam ( bár rinyálni nem rinyáltam érte ) -
nu annak aki rinyált érte :
Androidra sec. key app.