60893
  • gabor696
    Én azt mondanám, hogy mivel (ha jól értem origin en keresztül vetted a dd t) akkor le fogja vonni automatice, de ha neked nem kell a dd akkor én átvenném úgyis keresünk a spannak 1et de most nem lehet kapni sehol.
  • BoneDragon
    -Igen
    -"Fővárosokban" ship vendornál
    -Nincsenek a bolygóknak saját AH-juk
    -Passz
    -Elvileg csak a "fővárosba" tudod magadat
  • Ferro_TwL
    A republic oldalon SOKKAL kevesebben vannak sajnos. Csináltam egy alt-ot ott elvittem a fleet-re a karit és bármikor belogolok vele, jó ha fele annyian vannak ott, mint a birodalmi oldalon (vagy csinálj egy új karit és nézd meg a kezdő bolygókon mindig sokkal kevesebb a játékos, mint a birodalmi megfelelőjén). Én ettől az egytől félek, hogy ilyen 3:1 v. 4:1 emp vs republic arány lesz.
    A BH-al is alig láttam republic karikat, alderanon volt egypár, de Hoth-n még egyet se láttam közben Imp-el meg tele van. Remélem ez változni fog.
  • j0nNyKa
    BH Death from Above, SI Death Field, SW Force Charge a top3 :)
  • MaRee
    Nekem is tetszik a death from above, meg a sima bh-s lángszóró skill is.
  • XeroX
    Pár kérdés még így várakozás közben...
    - A segítőknek lehet cuccot/fegyvert cserélgetni ?
    ( Az AH -ban keresésnél lehet nekik is keresni [ami nem is működik])
    - A hajómat hol tudom fejleszteni ?
    - Azt levettem, hogy az AH -k nincsenek összekötve, tehát minden bolygónak saját AH -ja van, hol érdemes kereskedni, melyik bolygón ?
    - Van olyan AH ahol a két oldal egymás közt is tud kereskedni ?
    - Van lehetőség, hogy a hajómra teleportáljam magam ?
    (két teleport van, a rövid távú ami a regisztrált közeli állomásra visz, és az ami a központi dokkba)

• Ozzyehh
    kérhetek én is egy választ?
  • Bigblind
    Értem köszi a válaszokat! :)
  • Tyrpak
    Juss el force choke-ig. :)
    TS-en egyik ember Palpatine-t megszégyenítő röhögéseket produkált, miközben szétszedte vele az ellenfelet.

Nektek melyik skill animációja tetszik legjobban?

Nálam eddigi top5:
    - SW Force Charge
    - SI Overload
    - SI Electrocute (ahogy rángatózik az ellenfél)
    - SW Force Choke
    - BH death from above
  • MaRee
    Egy játékkal játszunk? Én is Ahton vagyok, bár empire oldalon. A legelső bolygón ne számíts sok emberre különösebben, mert ott eléggé instanceolva vannak a területek, tehát nagyrészt csak egyedül leszel. Viszont ahogy elmész az első bolygóról lvl 10körül, a következő már tömve lesz. Legalábbis nekem Dromund Kaas-on rengeteg ember volt, meg most a Balmorán is bőven van kivel játszani.
  • Venom
    Szerintem mindenki warzoneben van vagy valami :D
  • Omlás
    Én most Marával játszok (lvl18).

Játékos függő szerintem, de nagyon sok sillt kell használni, emiatt szerintem sokaknak nem fog tetszeni mert túl bonyolultnak gondolják majd. Nekem mondjuk ez tetszik pont benne.

Ha oda figyel az ember nagyon szépen lehet vele haladni "gyengének" nem mondanám de az biztos, hogy vannak "erősebb" kasztok nála. Viszont nem űbereli semmi hangulatra a dual lightsaber zúgását, búgását miközben kaszabolod azt aki épp az utadba kerül
  • Ozzyehh
    Én már egyszer kérdeztem és Nephin válaszolt is rá, előre is elnézést hogy felteszem megint a kérdést.. tehát megrendeltem originről a digital deluxot, megjött egy kód 16. án... és csak akkor vonja le a pénzt, ha azt a kódot be regelem? csak félek, mert nem szeretném már megvenni a dd-t mert meg van a standard és nem akarom, hogy le vonja a kártyámról mert most nem az én pénzem van rajta...
  • Arthas
    Jo neked ,nekem meg nem jött mail a kóddal...
  • Tyrpak
    Van egy pár ember marauder fórumon, akik rinyálnak, hogy gyenge, meg mennyivel erősebb a BH, stb.
    Viszont szvsz a legélvezetesebb játékmenetet eddig nekem a marauder produkálta, ha nem is a legnagyobb damage-et.

Kezdetben a carnage elég jó, BT-t, hammer simán tankolja, főleg, hogy nem tudják levenni az aggrod. Aztán 20-tól jön az annihilation, amivel átlagos warzone-ban 150k damage, 14k heal :)

Azt megjegyezném, hogy ne kezdj marával játszani, ha agybajt kapsz, ha pvp-ben kite-olnak téged úgy,hogy nem tudod megütni se.
  • hyjal
    úgy legyen am megkaptam mindent már
  • Omlás
    Max van egy ajándék játékod, ha már a full kódot megkaptad
  • Tyrpak
    Teljesen össze-vissza vonogatják. Volt akinek 16.-án már levonta, nekem pl tegnap este 7-kor vonta.
  • Bigblind
    maruder/sentinel tapasztalatok esetleg? Gyengusra sikerültek? Nem nagyon írnak róla véleményeket!
  • Omlás
    Pár kasztot kipróbáltam én is nekem így első blikkre a bh és az si hangyányit op-nak tűnnek. Például haverommal együtt szinteztük karikat, én jugger ő assa, nem volt az az isten, hogy a mobok rajtam maradtak volna a 2. sebzés után már vitte is... mikor volt már taunt 1 fokkal jobb volt a helyzet de még akkor is katasztrófa. Ugyan ez a jelenség merc&jugger párosításnál is (jelzem csak lvl19-ig van ez tapasztalatom). Mondjuk kis szinten ezek a dolgok annyira nem mérvadóak de azért zavaró picit.
  • Arthas
    En is kezdek aggódni ,hogy karbantartás után nem fog beengedni.. Augusztusban preordertem egy digital Deluxet.Megvenni meg nem tudom ,mert origin azt írja , jelenleg nem kapható a játék.. Most akkor ez azt jelenti, hogy szart se ér a preorderem?:)
  • gabor696
    Hy all, tudtok esetleg valami helyet ahol lehet kapni swtor t? mert az eu s origin en nem lehet már, de én mintha láttam volna még us t és az is jó mert tudtommal nincs elszeparálva, csak most ugye nem tudom megnézni mivel karbantartás van.

Előre is kösz
  • picket
    Ez egy ronda játék, meg sem veszem, megyek vissza pandát simogatni :p
    Bár a recés élek egy kicsit tényleg :c
  • j0nNyKa
    fanaticoknak háttérnek való:
  • Tababo
    nem tartom őket imbának, feldughatják a dupladildót
  • xruu
    Ott vannak azok az emberek csak épp másik channel-en, azért nem látod őket :)
    A játék agyon van instance-olva, egy-egy területből több tucat fut párhuzamosan ezért eloszlik a nép. Ez csak open pvp-nél zavaró mivel alig lehet összefutni ellenséges frakcióval, amúgy nekem tetszik. Eleve csak single player kotor3-azni akartam, arra tökéletes ez a megoldás (másra nem is nagyon dehát az már nem az én gondom)
  • hyjal
    valakinek levonta már az origin a játék árát?
    úgy tudom 20-án kellett volna vonni,de semmi nem történt
  • Chris
    Amúgy, hogy egy kicsit megpiszkáljuk ezt a balance-parazsat, tényleg kicsit úgy érződik, hogy túl durvák ezek a dupladildós erőhasználók. Ezt úgy mondom, hogy powertechhel erősen counterelem őket.
    Szóval a stealthelős dmg dealer szerep oké, de mindez rengeteg cc-vel meg tank képességekkel kicsit túllő a célon.
  • j0nNyKa
    csak úgy:
  • Omlás
    Passz én is csak be be kukkantok
  • Boncmester
    Nem megy a szerver, hát fölnéztem ide is. Volt valami izgalmas az elmúlt napokban? :)
  • Omlás
    nice

Akkor passz, "Szóljunk Muldörnek meg Szkálinak!"
  • Tababo
    vannak elegen köztársasági oldalon. az tuti hogy kevesebben

klánok:Republic: Public Enemy, Rebel Strike, Delta, Let The Wookiee Win, Rebel Strike, Modus Vivendi, Jedis of Peace, WachInsideCircle, Rage Against the Empire, CubeHead Droids, HGF HUNTOR, Elysium
  • Warden
    Miért elöröl ütöd a mobokat?Szólóban használd a shreket petként (aoe taunt off)egy egy mind trap egy whirlwind a shrek magára fordítja a többi mobot shock vagy low slash aztán tumult és maul ennyi egy mob kb.
    34 felett szinte stunlockba lehet tartani mindent.Amennyiben meg partyban questelsz akkor meg ugyis szinte csak a lacerate-t spameled.Kimondottan jó asassinnal játszani és nem egygombos class ha kihasználod a képességeit.

Az allusis flashpointot 30-on tanként toltam le, tanknak sem rossz no ott spamelheted kedvedre a trasht ha azt szereted:)
  • j0nNyKa
    oh, mekkora fail
    én szentül hittem, hogy csak a bolygót hívják vossnak, és amiatt ez a nevük, eszembe sem jutott, hogy a fajnak is ez a neve
    ok, thx.
  • BoneDragon
    Láttam, én csak tovább vittem a gondolatot, ne kötözködj. :)
  • picket
    Te olvastad amit írtam, vagy csak úgy random nyomod nekem a válasz gombot? Azt írtam, hogy nvidia szépen megtámogatja a fejlesztő csapatokat (nem feltétlenül pénzzel, hanem mondjuk hardverrel), amire ők beraknak egy nvidia logót a játék elejére, és mellékhatásként minden tesztgépük nvidia kártyával rendelkezik (mert ugye azt kapták). Ekkor jöhetnek a problémák ati kártyával. A játék hibája? Igen. Tudsz ellene tenni valamit? Rinyálhatsz. A következő pc-s játéknál is nagy valószínűséggel belefutsz a problémába. Hell yes! Erről beszélek. Ez egy undorító üzletpolitika, de nagyon hatásos. Hiába húz a szívem is meg a számok is az atihoz, pár napja ment tönkre az előző raty geforce, és most is azt vettem :p
  • XeroX
    Egy Noob kérdés következik...
    Az Atho szerveren játszok a köztársasági oldalon, olyan érzésem van mintha single player game lenne, 1-2 emberrel találkozok néhe, üresek a városok, területek miközben a server full, hol vannak az emberek ?
    Mennyi a server limit 500 ember ?
    Vagy mindenki a sötét oldalon van ?
    Üres a világ
  • Khabbas
    Ugye viccelsz? :) Oda is van írva hogy Voss.
  • Chris
    Részemről nem igazán szoktam mindenféle játékokkal játszani, bármilyen single player dolog teljesen hidegen hagy, kb. csak a BF3 meg ez volt mostanság az, ami érdekelt, így elvileg kicsi az esélye a "belefutásnak", ami természetesen most be is jött.

Valószínűleg a következő így tényleg nvidia lesz, de mivel nem érdekel a hardware piac, ezért mikor vmi újat akarok venni, akkor olvasok utána, erről meg sok jót találtam.