60892
-
ShaiHulud #27937 ha nem cancelezed akkro mar le kellett vonnia. originen nem csak a preorder keyt vetted hanem a teljes jatekot ami tartalmazta a preorder keyt is, ott nem kell kulon meg egyszer megrendelni. -
ShaiHulud #27936 retail keyt mar kikuldtek 16-17en, nezd meg az email fiokodban. -
Laroa #27935 Alderaan world boss állítólag dobja. -
ShaiHulud #27934 2 napja zaroltak 15k-t ja. -
darth hater szerint mindenféle epic drop, bár ez elég hiányos lista, kiindulási pontnak jó lehet -
Én játszanék, csak nemtom, milyen magyar guildek vannak ott, mert a közösség nekem sokat számit. -
ShaiHulud #27931 nekem asus 6950 2gigas van es semmi bajom nicns fps ingadozasssal, wzk is teljesen jol futnak, mindne maxon van es enabledezve. vsync on, full hd. -
Laroa #27930 Akkor gondolom drop lesz instában vagy pvp vendoroknál lehet majd venni. -
.!. -
ok, akkor nem lehet
-
Állítólag abból nem lehet -
Laroa #27926 Artifice -
Hogy lehet legkönnyebben lila kristályt szerezni fénykardba? valaki találkozott már vele? -
van valami olyan guild athon, hogy "Cake of the Sith", vagy valami ilyesmi, na róluk egyből ez a kép jutott eszembe :D -

-
z3d #27922 
-
-
Maradj csak ott, így is túl sok birodalmi van. -
XeroX #27919 Igaz még csak lvl23 vok, de tenap Nar Shaddaa -n voltam eset 10 fele, a plázánál nézelődtem, skilleztem fél órát kb. ennyi idő alatt 3 embert láttam. Majd questeltem ott 1 órát és csak 1 embert láttam.
Majd elugrottam, hogy csinálok egy Eselesst (ha jól írom), előtte vártam fél órát hátha jön valaki, de senki sem jött arra.

Ugyanitt nézegettem az AH -t és teljesen más cuccok voltak mint a központban, a saját eladásaimat sem láttam ott, tehát evidens, hogy a bolygónak saját független Trade rendszere van.
Végül is mind1 mert csak saját magammal tudok kereskedni
Valaki dobna egy linket a szerverek arányáról ?
Én kb. 80-20 ra tippelek a sötét oldal javára.
A sötét oldal könnyebben járható, mos tmár engem is csábít az erő sötét oldala :) -
Amúgy a "The Progenitor"-on ki játszik még innen? Mármint aki Roleplayezik is. -
Tababo #27917
-
na meg szerintem ez a bill/egér páros nem gamereknek van kitalálva :)
gyanus, hogy hamar leamortizálnánk mi a bambuszt, meghát az egér picit "butácska" játékokhoz
de hja, azon kívül nagyon tetszetős -
Ha éhes be is baszhatod a monitorba, meg ne dögöljön.
-
lehet, hogy a powertechnél bugos, bétában pl. a death from above hónapig nem működött jól a powertechnél, a mercnél viszont igen..
valaki odafent nem szereti a powertech-eket -
Tababo #27913 tényleg kibaszott nagy 
ezzel azért jobb pandát simogatni
-
Nekem is tetszik (nem wow miatt :D) csak aza baj hogy vezetéknélküli, kinemálhatom. Mindig akkor merül le az aksi amikor nemkéne -_- -
Akkor még tesztelnem kell, pedig múltkor Hutball-on mást se csináltam csak lebénítottam vkit odarohantam de a skill sose "világított" ki. -
Chris #27910 Alátámasztom, lehet ez is egy bug ami tesztnél nem derült ki?
-
Junger #27909 Csak akkor vonja majd le, ha beírod a kódot. Én délután regeltem be, és este jött az sms, hogy levonta DUBLIN EA STORE -
ezzzzzz kurvajó :D -
Tyrpak #27907 Csak annyit tudok, hogy cancellelni csak customer service-en keresztül lehet, tehát nincs gombnyomásos, hanem külön kell szólni nekik, hogy már nem akarod. -
működik playeren a shoulder slam, legalábbis mercnél biztosan -
Én "The Progenitor"-on játszok és ott elég sok ember van republic oldalon szerencsére :) -
Wow-hoz ez kötelező darab!
-
gabor696 #27903 mert? amikor megvetted ott volt a teljes összeg és külön volt a pre order díj feltüntetve de nem csak pre order t vettél hanem a teljes játékot, so szerintem ne számíts arra hogy nem fogja levonni. -
Jet Charge az abszolút top skill animációt tekintve szerintem.
Nagyon jól néz ki még a shoulder slam is, de ilyen skill-t, hogy lehet adni lv34-n a BH-nak, ami nem működik elit-ken (ok ezt még túl lehet élni, bár raid-ben ez a skill full kilőve), ami viszont felháborító, hogy pvp-ben sem lehet használni, nem működik játékosokon:( -
de ha én kifizettem a preordert de nem akarom meg venni a teljeset akkor nem kéne levonnia autómatice -
- lehet
- karakterlapon
- fleeten
- van
- nincs
:D -
sztem senk se tudja rá a pontos választ... -
gabor696 #27898 Én azt mondanám, hogy mivel (ha jól értem origin en keresztül vetted a dd t) akkor le fogja vonni automatice, de ha neked nem kell a dd akkor én átvenném úgyis keresünk a spannak 1et de most nem lehet kapni sehol.